EasyTape Groen

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 6,19

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Easytape Groen

EasyTape Groen is een elastische sporttape met een uitstekende kwaliteit en wordt als een soort tweede huid aangebracht volgens de principes van medical taping. Deze kinesiotape is leverbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren en helpt om sneller te herstellen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Wilt u EasyTape kopen in maar liefst 12 verschillende kleuren en voor de beste prijs? Kijk dan naar ons complete assortiment EasyTape.

U kunt EasyTape bestellen in de volgende kleuren: Groen, Rood, Blauw, Beige (huidkleurig), Zwart, Roze, Lichtblauw, Geel, Oranje, Bruin, Paars en Wit. EasyTape heeft de afmetingen van Lengte x Breedte: 4,5 meter x 5 cm. De verschillende kleuren zijn ook als mixed colour EasyTape van 6 of 12 stuks verkrijgbaar.

EasyTape heeft een rekbaarheid van maar liefst 150%. De dikte en het gewicht van EasyTape Groen zijn vergelijkbaar met de elasticiteit van de huid. Hierdoor biedt EasyTape steun aan de spieren en gewrichten zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Easy tape is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig katoen met een hypoallergene acryl kleeflaag. Daardoor is deze kinesiologische tape vocht- en luchtdoorlatend. Hierdoor blijft de huid goed ventileren en kan de gebruiker EasyTape dragen tijdens het douchen en sporten. EasyTape elastische tape voldoet uiteraard aan de gestelde medische kwaliteitseisen, is veilig in gebruik, bevat geen zink of latex en beschikt over het TÜV kwaliteitskeurmerk.

EasyTape kinesiotape is elastisch en trekt samen nadat het op de huid is aangebracht. Hierdoor ontstaan een drukdaling (pijnvermindering en lymfe drainage), myofasciale sturing (verbeterde gewrichtssturing) en stabiliteitsverbetering. De betere vochtafvoer (drainage) van het weefsel en betere doorbloeding dragen bij aan een sneller herstel. Daarom wordt EasyTape veel gebruikt bij sportverzorging, fysiotherapie en kinesitherapie.

EasyTape is met rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat deze rekbare sporttape op de huid is aan gebracht is. EasyTape medical tape beschikt over krimpwerking, het zogenaamde shrink- en lift effect. EasyTape lift de huidlagen en creëert vermindering van de druk tussen de huid en de spieren. Dit geeft afname van druk en pijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een betere doorbloeding en vochtafvoer (drainage) van het weefsel. Door het krimpen stimuleert deze rekbare sporttape ook sensoren in de huidlagen (de fascia) waardoor een betere sturing van de spieren ontstaat. Het EasyTaping concept wordt door veel professionals in diverse landen toegepast.

EasyTape beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte. Hierdoor hecht de lijm goed op de huid en treedt er weinig tot geen huidirritatie op. Deze elastische sporttape blijft enkele dagen op de huid zitten, afhankelijk van de locatie. De tape is vochtbestendig waardoor er gewoon met de tape gedoucht en gezwommen kan worden. Normaal gesproken blijft EasyTape 1 tot 2 dagen op de handen en voeten plakken en 3 tot 4 dagen op de rest van het lichaam.

Video

Reviews

Pluspunten

  • EasyTape biedt een uitstekende kwaliteit
  • Rekbare sporttape, rekbaar tot 150%
  • Kinesiologie tape voor professionals

Related products

EasyTape Blauw
EasyTape Blauw

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mixed Colour EasyTape 6 stuks
Mixed Colour EasyTape 6 stuks

38,29

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Groen
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape