Wasbare luier volwassenen Bambinex - Maat 0

Normaal € 43,99
Vanaf 2 € 42,99
Vanaf 5 € 41,99

Jouw prijs 43,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: BB00045 NAP-AD S0

Wasbare luier volwassenen van het merk Bambinex Pro is speciaal voor volwassenen met incontinentieproblemen. De wasbare luier biedt optimale bescherming en maximaal comfort. De wasbare luier heeft standaard een absorptievermogen van 1 liter en is van uitstekende kwaliteit. De wasbare luiers voor volwassenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Wasbare luier volwassenen van het merk Bambinex biedt een nieuw gevoel van vrijheid en verbeterd de kwaliteit van het leven. Wasbare luiers kopen zijn financieel gezien voordeliger dan wegwerpbare luiers. De wasbare luier is duurzaam, milieubewust en zit een stuk comfortabeler dan een standaard wegwerpluier.Deze alles-in-1 luier van Bambinex Pro is zeer zacht en extra absorberend.

De luier is aan de buitenkant waterdicht en heeft een absorberende binnenkant. De wasbare luiers zijn van uitstekende kwaliteit en zijn bestand tot wel 300 wasbeurten. Wasbare luiers zijn op den duur een goede investering omdat het kosten bespaart en omdat ze ook nog eens zeer bevorderlijk voor het milieu zijn in vergelijking met de gewone wegwerp luiers.

De wasbare luiers met absorptiepad biedt optimale bescherming en maximaal comfort. Aan de zijkant van de luier zitten elastische anti-lek randen die bijdragen aan extra protectie tegen lekken. De luier is vast te maken met met klittenbandsluitingen van het type 2 IN 1. Dit houdt in dat het klittenband niet aan andere stoffen hecht.

De incontinentie luier voor volwassenen is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Om erachter te komen welke maat je nodig hebt, meet je je taille op in centimeters. Maat 0 is geschikt voor baby's, kinderen en (jong) volwassenen met een maximaal gewicht van 20 tot 50 kg. De overige maten zijn echt specifiek voor volwassenen.

Je kunt ook los een extra inlegger kopen. Deze hebben een absorptievermogen van 0,5 liter. Dit zorgt voor nog meer absorptievermogen van de herbruikbare luier en kan uitstekend gebruikt worden in de nacht of als er op andere momenten extra bescherming nodig is. De inlegger gecombineerd met de wasbare luier heeft dus al een absorptievermogen van 1,5 liter. Deze hulpmiddelen zijn ideaal voor volwassenen en senioren met incontinentieproblemen.

Maten wasbare luier volwassenen

Maat wasbare luierTaille in cm's
Wasbare luier volwassenen maat 0 50 - 72
Wasbare luier volwassenen maat 1 60 - 90
Wasbare luier volwassenen maat 2 90 - 122
Wasbare luier volwassenen maat 3 120 - 172
Wasbare luier volwassenen maat 4 170 - 192
Maat luier: Maat 0 (50-72 cm)
Kleur: Wit

Pluspunten

  • Absorptievermogen van 1 Liter
  • Bestand tegen minimaal 300 wasbeurten
  • Wasbaar, duurzaam en ecologische luier
  • Bambinex Pro kwaliteit