Toco-Tholin Balsem Heet 35 ml

Normaal € 5,99
Vanaf 2 € 5,79
Vanaf 4 € 5,49

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Balsem Heet 35 ml

Toco-Tholin balsem Heet 35 ml is een hete balsem voor de verzorging van spieren en gewrichten. De massagebalsem bevat etherische oliën die bij het aanbrengen direct worden opgenomen door de huid en zorgen voor de doorbloeding in de spieren en een langdurig warmtegevoel op de huid. Voor een natuurlijke en snellere afvoer van afvalstoffen. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste spierbalsem.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Toco-Tholin balsem Heet 35 ml zorgt tijdens een behandeling of massage voor een betere doorbloeding in je spieren. De doorbloeding wordt bevorderd door de etherische oliën die in deze hete balsem zijn opgenomen. Daarnaast maakt deze Toco-Tholin balsem Heet jouw spieren soepel en geeft het een warm gevoel af op je huid en dieper in je spieren.

De werking van de Toco-Tholin balsem Heet en de Toco-Tholin balsem Warm is in principe hetzelfde. Alleen is deze balsem heter en blijft het langer warm. Je kunt de werking van deze balsem vergelijken met tijgerbalsem. Deze sportbalsem wordt zacht door de lichaamstemperatuur, waardoor het een prettige massagebalsem is om mee te masseren.

Om het warmtegevoel op je huid te ervaren is het belangrijk om in beweging te zijn. Transpireren en douchen versterkt de werking van deze Toco-Tholin balsem, waardoor het warmtegevoel toeneemt. Als je het warmtegevoel van deze hete balsem te sterk vindt, kun je dit verminderen door de spierbalsem te mengen met Toco-Tholin Natumas of Toco-Tholin Medimas massage olie.

Het warmtegevoel in deze Toko-Tolin balsem wordt bereikt door het natuurlijke ingrediënt Capsicum, dat wordt gemaakt van de bekende hete peper. Naast Capsicum bevat deze hete balsem de volgende ingrediënten: vaseline album, paraffine, eucalyptusolie, kamfer, steranijsolie, capsicum oleoresin, petitgrain-, lavendel-, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

De zeven etherische oliën in deze spierbalsem zijn gewonnen uit heilzame planten en verrijkt met menthol. Doordat deze oliën ingekapseld zijn, verdampen de werkzame stoffen minder snel en is de werking van deze Toko-Tolin balsem langer. Deze sportbalsem ruikt aangenaam. Dit komt omdat er geen Methylsalicylate of Wintergreen-olie is toegevoegd. Gelukkig en natuurlijk zijn alle producten van Toco-Tholin dierproefvrij.

Je kunt deze Toco-Tholin balsem Heet kopen in potten van 35 ml en 250 ml. Daarnaast is deze spierbalsem ook verkrijgbaar in: Warm, Mild en Speciaal. In ons uitgebreide assortiment vind je ook producten voor sportverzorging, massage en fysiotherapie.

Reviews

Pluspunten

  • Toco-Tholin balsem Heet bevordert de doorbloeding van spieren en een sneller herstel
  • Hete spierbalsem voor professionals en consumenten

Related products

Medische mondkapjes 50 st Type 2 Wit
Medische mondkapjes 50 st Type 2 Wit

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Desinfecterende doekjes Bioclene Swipes 100 st
Toco Tholin Medimas massage olie 500 ml
Toco Tholin Medimas massage olie 500 ml

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol massage olie 500 ml
Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 35 ml
Soort: Balsem