Toco-Tholin balsem Speciaal 250 ml

Normaal € 32,99
Vanaf 2 € 32,49
Vanaf 4 € 31,99

Jouw prijs 32,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: Balsem Spec 250 ml

Toco-Tholin balsem Speciaal 250 ml is een perfecte warmtebalsem om je spieren en gewrichten mee te masseren. De sportbalsem zorgt voor een natuurlijke en snellere afvoer van de afvalstoffen in je lichaam. Werkt ook verzachtend voor de luchtwegen. Bij ons vind je altijd de beste spierbalsem.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Toco-Tholin spierbalsem Speciaal 250 ml biedt de beste verzorging voor jouw spieren en gewrichten. Deze sportbalsem is uitermate geschikt voor sportverzorging, sportmassages en fysiotherapie. Doordat deze massagebalsem de doorbloeding in de spieren stimuleert, vindt er een snellere en natuurlijke afvoer plaats van de afvalstoffen in je lichaam. Hierdoor herstel je sneller en beter van blessures, na het sporten en andere inspanningen. Je zult merken dat je minder spierpijn hebt en dat de spierpijn sneller weg is.

De zeven zuivere etherische oliën, die in deze Toko-Tolin balsem zijn opgenomen, zijn gewonnen uit heilzame planten en verrijkt met menthol. De oliën verdampen minder snel doordat ze ingekapseld zijn. Dit zorgt ervoor dat de werking van deze spierbalsem langer is. Daarnaast werkt deze speciale warmtebalsem verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor kun je de Toko-Tolin balsem op je borst en/of rug wrijven.

Er is geen methylsalicylate toegevoegd aan deze sportbalsem, waardoor de spierbalsem aangenaam ruikt. De Toco-Tholin balsem Speciaal 250 ml bevat de volgende indrediënten: vaseline album, paraffine, menthol, kamfer, eucalyptus-, kaneel- en kruidnagelolie. Gelukkig zijn alle producten van Toco-Tholin dierproefvrij.

De werking van deze Toco-Tholin balsem Speciaal is qua werking te vergelijken met die van tijgerbalsem. Deze sportbalsem is niet geschikt voor kinderen en mensen met een gevoelige huid. Hiervoor wordt de Toco-Tholin balsem Mild aangeraden.

Bij lichaamstemperatuur wordt deze spierbalsem zacht, waardoor hij prettig is om mee te masseren. Door de massagebalsem dun aan te brengen en af te dekken, zul je merken dat de balsem een verwarmende werking heeft. Daarnaast heeft de balsem juist een verkoelend effect wanneer je de balsem dik op de huid aanbrengt en deze plek niet afdekt.

Je kunt deze Toco-Tholin balsem Speciaal kopen in een potje van 50 ml en extra voordelige grote pot van 250 ml. Bekijk ook de producten in onze webshop voor sportverzorging, massage en fysiotherapie.

Inhoud: 250 ml

Pluspunten

  • Toco-Tholin balsem Speciaal 250 ml werkt verzachtend voor de luchtwegen
  • Toko Tolin spierbalsem bevordert de doorbloeding in de spieren
  • Goede sportbalsem voor diverse sporten, massages en fysiotherapie