Toco-Tholin Balsem Warm 35 ml

Normaal € 5,99
Vanaf 2 € 5,79
Vanaf 4 € 5,49

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Balsem Warm 35 ml

De Toco-Tholin balsem Warm 35 ml bevordert de doorbloeding in je spieren. Deze Toco-Tholin balsem Warm verzorgt jouw spieren en gewrichten. Warmte balsem voor het opwarmen van de spieren. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste spierbalsem.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Toco-Tholin balsem Warm 35 ml zorgt voor een betere doorbloeding in de spieren tijdens de sportverzorging, sportmassage en fysiotherapie behandeling. Natuurlijk kun je deze warmte balsem ook prima thuis gebruiken. Om het juiste resultaat te bereiken is het belangrijk om in beweging te blijven zodat je maximaal profijt van deze spierbalsem warm hebt.

De Toco-Tholin balsem wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder de toevoeging Capsicum. Het natuurlijke Capsicum wordt gemaakt van de bekende hete peper en zorgt ervoor dat de balsem een warm gevoel afgeeft op je huid en dieper in je spieren. Als je de Toko-Tolin balsem te warm vindt aanvoelen op je huid, kunt je deze warmte balsem mengen met de Toco-Tholin Natumas of Toco-Tholin Medimas massage olie.

Doordat de etherische oliën in deze Toko-Tolin balsem zijn ingekapseld, verdampen de oliën minder snel en is de werking langer. Na het aanbrengen van de warme spierbalsem op je huid, dringen de etherische oliën diep door in de spieren. Tijdens het transpireren en onder de douche wordt het warme gevoel van deze spierbalsem warm versterkt.

De Toko-Tolin balsem Warm bestaat uit: vaseline album, paraffine, eucalyptusolie, kamfer, steranijsolie, capsicum oleoresin, petitgrain-, lavendel-, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol. Deze sportbalsem ruikt aangenaam doordat er geen Methylsalicylate en Wintergreen-olie is toegevoegd.

Deze warmte balsem is verkrijgbaar in een pot van 35 ml en 250 ml. Naast de Toco-Tholin balsem Warm 35 ml kun je ook de Toco-Tholin Heet, Mild en Speciaal kopen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment met producten voor sportverzorging, massage en fysiotherapie.

Reviews

Pluspunten

  • Toco-Tholin balsem Warm bevordert de doorbloeding van spieren en sneller herstel
  • Warmte balsem voor sport, massage en fysiotherapie
  • Spierbalsem Warm voor professionals en consumenten

Related products

Medische mondkapjes 50 st Type 2 Wit

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Toco Tholin Medimas massage olie 500 ml

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 35 ml
Soort: Balsem