Toco-Tholin Balsem Warm 250 ml

Normaal € 21,99
Vanaf 2 € 21,49
Vanaf 4 € 20,99

Jouw prijs 21,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: Balsem Warm 250 ml

De Toco-Tholin balsem Warm 250 ml bevordert de doorbloeding in je spieren en zorgt voor een warm gevoel op de huid. Deze Toco-Tholin balsem Warm verzorgt jouw spieren en gewrichten. Warmte balsem voor het opwarmen van de spieren. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor de beste spierbalsem.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Toco-Tholin balsem Warm 250 ml zorgt voor een betere doorbloeding in de spieren tijdens de sportverzorging, sportmassage en fysiotherapie behandeling. Natuurlijk kun je deze warmte balsem ook prima thuis gebruiken. Om het juiste effect en resultaat te bereiken is het belangrijk om in beweging te blijven zodat je maximaal profijt van deze spierbalsem warm hebt. Daarnaast geeft deze massagebalsem een aangenaam warm gevoel op de huid.

In de Toco-Tholin balsem Warm zit onder andere het natuurlijke ingrediënt Capsicum, dat wordt gemaakt van de bekende hete peper. Dit ingrediënt zorgt voor het warmtegevoel op de huid. De warmte van de Toko-Tolin balsem verschilt per situatie. Tijdens het douchen en bij transpireren wordt het warme gevoel versterkt.

Mocht deze spierbalsem te warm worden op je huid, dan kun je de warmte balsem mengen met de Toco-Tholin Natumas of Toco-Tholin Medimas massage olie. Er is geen Methylsalicylate en Wintergreen-olie toegevoegd aan deze sportbalsem, waardoor deze Toko-Tolin balsem aangenaam ruikt.

Toco Tholin balsem Warm

Doordat de etherische oliën ingekapseld zijn in deze Toco Tholin balsem Warm, verdampen deze oliën niet zo snel waardoor de werking langer is. Na het aanbrengen van de Toko-Tolin balsem dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Alle producten van Toco-Tholin zijn gelukkig dierproefvrij.

De ingrediënten van deze Toco-Tholin balsem Warm zijn: vaseline album, paraffine, eucalyptusolie, kamfer, steranijsolie, capsicum oleoresin, petitgrain-, lavendel-, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

Je kunt de Toco-Tholin balsem Warm kopen in potten van 35 ml en 250 ml. Deze spierbalsem is ook verkrijgbaar in: Heet, Mild en Speciaal. Bekijk ons uitgebreide assortiment met producten voor sportverzorging, massage en fysiotherapie.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Toco-Tholin balsem Warm bevordert de doorbloeding van spieren en sneller herstel
  • Warmte balsem voor sport, massage en fysiotherapie
  • Spierbalsem Warm voor professionals en consumenten

Specificaties

Inhoud: 250 ml
Soort: Balsem