Kinesiologie tape Zwart

Normaal € 5,99
Vanaf 8 € 5,79
Vanaf 16 € 5,49

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Q10 tape Zwart

Kinesiologie tape Zwart wordt gebruikt voor medical taping om gewrichten te stabiliseren, de spierfuncties te ondersteunen en het herstel te bevorderen. Deze functionele en betaalbare kinesiotape van Body-Concept heeft een prima kwaliteit en is verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Blauw, Roze en Beige.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Kinesiologie tape heeft als belangrijk voordeel dat deze elastische tape de bewegingsvrijheid van de gebruiker niet beperkt. Dit komt doordat de kinesiotape een rekbaarheid heeft van 140%. Dit komt overeen met de elasticiteit van de huid waardoor deze kinesiologie tape het bewegen dus niet beperkt. De elastische sporttape in de kleur Zwart wordt als een soort tweede huid aangebracht. Elastische tape geeft goede ondersteuning en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. Body-Concept kinesiotape is een kwalitatief hoogwaardige, elastische sporttape met een ongekende kleefkracht. Body-Concept kinesiologie tape heeft de afmetingen van lengte x breedte: 5 meter x 5 cm. Dit is het gangbare en standaard formaat voor rollen kinesio tape. Deze kinesiologie tape is leverbaar in de volgende kleuren: Zwart, Blauw, Roze en Beige. Je kunt deze kinesiologie tape ook kopen als mixed colour van 4 of meer rollen elastische tape.

Voordelen kinesiologie tape Zwart

  • Goede kwaliteit en betaalbare kinesiologie tape van Body-Concept
  • Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en beperkt het bewegen niet
  • Huidvriendelijke, ademende en kinesiotape in de kleuren Zwart, Blauw, Roze en Beige

Kinesiologisch tapen, ook wel medical taping genoemd, is een bepaalde manier van tapen waarbij de spieren en gewrichten ondersteund worden in hun functie. Er wordt bij medical taping gebruik gemaakt van een elastische sporttape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid en waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Beweging en spieractiviteit zijn onmisbare factoren bij het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Beweging van de spieren heeft namelijk invloed op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Als de spieren dus niet goed werken, kan dit resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Kinesiologische tape is daarnaast lucht- en vochtdoorlatend waardoor de huid kan ademen en zweten. Dit is uiteraard beter voor de huid. Goede kinesiotape kopen kan een uitdaging zijn maar natuurlijk niet als je in ons zeer uitgebreide assortiment elastische sporttape kijkt. Uiteraard voorzien wij je graag van persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van kinesiologische tape. Bij MediPreventie kun je kinesiologie tape kopen van alle bekende merken zoals Nasara tape, CureTape, EasyTape, Moves kinesiotape en natuurlijk deze Body-Concept elastische tape. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes en kleuren kinesiologie tape. Gebruik je regelmatig en relatief veel elastische sporttape? Kijk dan naar de extra voordelige grotere rollen kinesiotape.

De samenstelling en eigenschappen van Body-Concept kinesiologie tape zijn anders dan gewone sporttape die niet-elastisch is. Het materiaal en de specifieke samenstelling van deze rekbare tape biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten niet-elastische tape. De Body-Concept kinesiologische tape is geweven als de menselijke huid. De dikte en het gewicht van deze elastische sporttape zijn vergelijkbaar met de huid waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt terwijl de gebruiker wel de ondersteuning en werking van de rekbare tape ervaart. De kinesio tape van Body-Concept beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte waardoor er een goede hechting op de huid optreedt. Deze elastische kinesiotape is met 15% rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de rekbare tape op de huid is aangebracht. Dit zorgt voor een afname van pijn en druk en stimuleert de doorbloeding. Deze kinesiologische tape is uitermate geschikt voor sportverzorging en fysiotherapie.

Reviews

Pluspunten

  • Goede kwaliteit en betaalbare kinesiologie tape
  • Body-Concept kinesio tape is huidvriendelijk, ademend en latexvrij
  • Kinesiotape heeft een stabiliserend en stimulerend effect op gewrichten en spieren

Related products

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Elastische tape Beige
Elastische tape Beige

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape 4 stuks
Kinesiologie tape 4 stuks

22,90

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape 8 stuks
Kinesiologie tape 8 stuks

43,90

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Zwart
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape