Elastische tape Beige

Normaal € 5,99
Vanaf 8 € 5,79
Vanaf 16 € 5,49

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Q10 tape Beige

Elastische tape Beige wordt gebruikt voor medical taping. Deze rekbare sporttape ondersteunt de spieren en gewrichten zonder het bewegen te beperken. Deze functionele en betaalbare kinesiotape van Body-Concept biedt een goede kwaliteit en is verkrijgbaar in de kleuren Beige, Zwart, Roze en Blauw.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Elastische tape

Elastische sporttape heeft als belangrijk voordeel dat deze rekbare tape de bewegingsvrijheid van de gebruiker niet beperkt. Dit komt doordat de elastische tape een rekbaarheid heeft van 140%. Dit komt overeen met de elasticiteit van de huid waardoor deze elastische tape het bewegen dus niet beperkt. De elastische sporttape in de kleur Beige wordt als een soort tweede huid aangebracht. Elastische tape geeft goede ondersteuning en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. Body-Concept elastische tape is een kwalitatief hoogwaardige, elastische sporttape met een ongekende kleefkracht. Body-Concept elastische tape heeft de afmetingen van lengte x breedte: 5 meter x 5 cm. Dit is het gangbare en standaard formaat voor rollen rekbare sporttape. Deze elastische sporttape is leverbaar in de volgende kleuren: Beige, Zwart, Roze en Blauw. Je kunt deze elastische tape ook kopen als mixed colour van 4 of meer rollen elastische tape.

Voordelen elastische tape Beige

  • Goede kwaliteit en betaalbare elastische tape van Body-Concept
  • Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en beperkt het bewegen niet
  • Huidvriendelijke, ademende en rekbare tape in de kleuren Beige, Zwart, Roze en Blauw

Elastische sporttape

Tapen met elastische sporttape, ook wel medical taping genoemd, is een bepaalde manier van tapen waarbij de spieren en gewrichten ondersteund worden in hun functie. Er wordt bij medical taping gebruik gemaakt van een elastische sporttape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid en waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Beweging en spieractiviteit zijn onmisbare factoren bij het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Beweging van de spieren heeft namelijk invloed op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Als de spieren dus niet goed werken, kan dit resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Elastische sporttape is daarnaast lucht- en vochtdoorlatend waardoor de huid kan ademen en zweten. Dit is uiteraard beter voor de huid. Goede elastische tape kopen kan een uitdaging zijn maar natuurlijk niet als je in ons zeer uitgebreide assortiment elastische sporttape kijkt. Uiteraard voorzien wij je graag van persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van elastische sporttape. Bij MediPreventie kun je elastische tape kopen van alle bekende merken zoals Nasara tape, CureTape, EasyTape, Moves kinesiotape en natuurlijk deze Body-Concept elastische tape. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes en kleuren elastische sporttape. Gebruik je regelmatig en relatief veel elastische sporttape? Kijk dan naar de extra voordelige grotere rollen kinesiotape.

Rekbare tape

De samenstelling en eigenschappen van Body-Concept rekbare tape zijn anders dan gewone sporttape die niet-elastisch is. Het materiaal en de specifieke samenstelling van deze rekbare tape biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten niet-elastische tape. De Body-Concept rekbare tape is geweven als de menselijke huid. De dikte en het gewicht van deze elastische tape zijn vergelijkbaar met de huid waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt terwijl de gebruiker wel de ondersteuning en werking van de rekbare tape ervaart. De rekbare tape van Body-Concept beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte waardoor er een goede hechting op de huid optreedt. Deze elastische sporttape is met 15% rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de rekbare tape op de huid is aangebracht. Dit zorgt voor een afname van pijn en druk en stimuleert de doorbloeding. Deze elastische sporttape is uitermate geschikt voor sportverzorging en fysiotherapie.

Reviews

Pluspunten

  • Goede kwaliteit en betaalbare elastische tape
  • Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en beperkt het bewegen niet
  • Huidvriendelijke, ademende en rekbare tape

Related products

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Zwart
Kinesiologie tape Zwart

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape 8 stuks
Kinesiologie tape 8 stuks

43,90

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Beige
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape