• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17483
0 Winkelwagen
0
Sterillium Med
Selectie verfijnen
Inhoud
  1. 100 ml (1)
  2. 500 ml (5)
  3. 750 ml (2)
  4. 1 liter (4)
  5. 5 liter (2)
Maat handschoenen
  1. Small (3)
  2. Medium (3)
  3. Large (3)
Prijs
€ 0 € 130 € 0 tot € 130

Sterillium Med

Sterillium Med is een handalcohol op basis van ethanol als werkzaam bestanddeel. Deze handdesinfectans is zonder geur- en kleurstoffen en is daarnaast parfumvrij. Hierdoor is Sterillium Med bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, ook bij langdurig gebruik. Sterillium Med is direct klaar voor gebruik, is snel werkzaam en heeft na het aanbrengen ook een residu werking waardoor dit handdesinfectiemiddel langer werkzaam blijft. Sterillium Med is geschikt voor professionals en consumenten.

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

1 - 16 van 22 producten

Sorteer op:

sterillium med

Veelgestelde vragen

Wat is Sterillium Med?

Sterillium Med is handalcohol op basis van ethanol. Deze handdesinfectans is zonder geur- en kleurstoffen en is parfumvrij. Hierdoor is Sterillium Med bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid, ook bij langdurig gebruik. Sterillium Med is direct klaar voor gebruik. Sterillium Med is snel werkzaam en heeft na het aanbrengen ook een residu werking waardoor dit handdesinfectiemiddel langer werkzaam blijft. Sterillium Med is geschikt voor professionals en consumenten.

Hoe kun je Sterillium Med het beste gebruiken?

Breng Sterillium Med onverdund op de droge handen aan. Zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met Sterillium Med handalcohol worden bedekt. Besteed extra aandacht aan het desinfecteren van de vingertoppen en de duimen. Voor een hygiënische handdesinfectie dien je je handen gedurende 30 seconden met Sterillium Med te desinfecteren. Voor een pre-operatieve handdesinfectie in verband met chirurgische ingrepen: 1,5 minuut desinfecteren. Gebruik Bode Sterillium Med handdesinfectant altijd op een veilige manier. Lees voor gebruik het etiket op de verpakking en de productinformatie van Hartmann / Bode.

Waarom Sterillium Med kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment Sterillium Med aan en leveren zeer snel. Daarnaast kun je bij ons terecht voor andere desinfectiemiddelen met een professionele kwaliteit. Kijk ook naar desinfectie handgel, desinfectie spray en desinfecterende doekjes. Of herbruikbare mondkapjes of wegwerp medische mondkapjes voor extra veiligheid. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Wat zijn de ingrediënten van Sterillium Med?

De werkzame bestanddelen in 100 gram Sterillium Med zijn: ethanol 85 gram. En met als overige bestanddelen: butan-2-on, glycerol 85%, tetradecan-1-ol, propan-1-ol en gereinigd water. Sterillium Med voldoet aan de volgende normeringen: EN1500, EN12791 en EN14476 en is geregistreerd bij het CTGB onder toelatingsnummer N-13451. Daarom is Sterillium Med handalcohol op ethanol basis geschikt voor gebruik door consumenten en professionals.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+