Leukotape Classic 3,75 cm - 1 rol

Normaal € 6,49
Vanaf 12 € 6,29
Vanaf 24 € 5,99

Jouw prijs 6,49

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: Leukotape 3,75 cm - 1 rol

Leukotape Classic 3,75 cm van BSN Medical is een uitermate bekende en betrouwbare sporttape. Deze sporttape is niet-elastisch en is gemaakt van 100% katoen. Bovendien hecht deze tape goed op de huid, heeft een uitstekende kleeflaag en is waterafstotend.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze Leukotape Classic is van 100% katoen gemaakt en heeft een zinkoxide-rubberen kleeflaag. De rand van de sporttape is gekarteld, daardoor is de tape gemakkelijk te scheuren en aan te brengen. Het is mogelijk deze Leukotape classic af te scheuren in zowel de breedte- als in de lengterichting.

Leukotape Classic 2,5 cm van BSN Medical is de meest geliefde en gebruikte sporttape in de sportwereld. Deze Leukotape Classic is 2,5 cm breedt en maar liefst 10 meter lang. Sporttape is zeer belangrijk in de sportwereld, omdat het vaak gebruikt wordt voor het preventief tapen.

Binnen de risicosporten zoals fitness, voetbal, hardlopen, hockey en tennis is het preventief tapen zeer van belang. Het tapen van de gewrichtsbanden of spieren met Leukotape Classic vermindert de kans op blessures.

Leukotape Classic wordt veel gebruikt in de fysiotherapie en sportverzorging. Deze Leukotape classic voorkomt en helpt bij de genezing van enkelblessures, verstuikingen, verzwikkingen of verdraaiingen. De Leukoptape Classic wordt ook veel gebruikt als functioneel immobilisatie verband.

Wat is het verschil tussen Leukotape Classic en Strappaltape? De werking van deze Leukotape is hetzelfde, maar strappaltape is hypoallergeen.

Leukotape Classic wordt aanbevolen door professionals wanneer het gewenst is de huid te tapen. De niet-elastische sporttape van BSN Medical heeft een grote kleef- en trekkracht. De kleefkracht zorgt ervoor dat deze tape goed vast blijft zitten op de huid zelfs bij zware belasting.

De Leukotape Classic 2,5 cm wordt geleverd op een rol van 10 meter en is bovendien verkrijgbaar met een breedte van 3,75 cm. De buitenzijde van de tape is waterafstotend.

Voordelen Leukotape Classic BSN Medical

  • Professionele trek- en kleefkracht
  • Niet-elastische sporttape
  • Voorkomt vervelende blessures
Rekbaarheid: Niet elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 10 meter
Breedte: 3,75 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Sporttape

Pluspunten

  • Waterbestendig Leukotape Classic
  • 100% katoen
  • Gemakkelijk af te scheuren in lengte en breedte

Minpunten

  • Bevat latex