Cellona polster vilt zelfklevend 1 vel

Normaal € 3,99
Vanaf 10 € 3,79
Vanaf 20 € 3,49

Jouw prijs 3,99

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: 50810 (1 st)

Cellona polstervilt is een zelfklevend polstermateriaal en bieden wij per vel aan. Dit Cellona polster materiaal wordt vaak in combinatie met een zwachtel of sporttape gebruikt als slipvaste, soepele applicatie bij deels gepolsterd gips- en castverband op alle plekken met drukrisico. Polstervilt dient ter preventie van drukplekken, is luchtdoorlatend en verbetert daarmee het draagcomfort.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Cellona polstervilt wordt gebruikt als soepele en slipvaste applicatie op alle plekken met drukrisico. Dit polstermateriaal voorkomt daardoor drukplekken. Biedt een aangenaam draagcomfort doordat dit polstervilt huidvriendelijk en luchtdoorlatend is.

Cellona polstervilt is een zelf-klevend polstermateriaal voorzien van een huidvriendelijke kleeflaag. Dit polstervilt van Lohmann en Rauscher maakt uitpolsteren gemakkelijk en biedt een uitstekende kwaliteit. Aangeboden per vel, een volledige verpakking bestaat uit 10 stuks. De afmetingen van het Cellona polstervilt zijn Lenge x Breedte: 38 x 19 cm en met een Dikte van 5 mm. ZI-code: 12557161.

Het luchtdoorlatende materiaal overtuigt door zijn zelfklevende eigenschap, waardoor het polstermateriaal slipvast wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door een huidvriendelijke lijm, die in stroken op het polstervilt is aangebracht. 

Cellona polstervilt bestaat uit een volumineuze vliesstof van 50% polyester, 30% polypropyeen en 20% viscose. Dit polstermateriaal is voorzien van een huidvriendelijke polyacrylaat kleeflaag die in stroken opgebracht is, zodat een goede lucht- en waterdamp doorlaatbaarheid gewaarborgd is. Doordat Cellona een naaldvlies polster is, ontstaat er een scheurvast, buigzaam en soepel polsteroppervlak.

Rekbaarheid: Niet elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 38 cm
Breedte: 19 cm
Soort tape: Underwrap

Pluspunten

  • Cellona polstervilt is zelfklevend en huidvriendelijk
  • Dit polstermateriaal biedt een uitstekende kwaliteit
  • Luchtdoorlatend en optimaal draagcomfort

Minpunten

  • Let op: aangeboden per vel, een volledige verpakking bestaat uit 10 stuks