Leukotape P Combi pack

Normaal € 19,99
Vanaf 5 € 19,79
Vanaf 10 € 19,49

Jouw prijs 19,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Leukotape P Combip

Het Leukotape P Combipack van BSN Medical bestaat uit een rol Leukotape P en een rol Fixomull stretch. Deze Leukotape P Combi pack wordt veel gebruikt voor de speciale McConnel methode. De sporttape beschikt over een buitengewone kleefkracht.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Leukotape P

Het Leukotape P combi pack bevat: 1 rol Leukotape P van 3,8 cm bij maar liefst 13,7 meter & 1 rol Fixomull van 5 cm bij 10 meter. Leukotape P en Fixomull wordt veel toegepast tijdens fysiotherapie, kinesitherapie en sportverzorging.

Fixomull is een zelfklevende onderlaag die er voor zorgt dat de huid gespaard blijft. Dit is nodig omdat de Leukotape P combi pack een extreem grote kleefkracht heeft. Zo is de hechting van de Leukotape P optimaal en krijg je geen last van je huid. Met deze Fixomull onderlaag hecht de Leukotape P optimaal  aan de huid, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit.

Leukotape P combipack

De Leukotape P Combi pack van BSN Medical is speciaal ontworpen om patello-femorale pijnen (het gaat hierbij om pijnen rondom de knieschijf) te behandelen. Dit wordt gedaan volgens de McConnell methode. Bij deze tape methode is het belangrijk dat er een sterke tape met extreme kleefkracht gebruikt wordt. De Leukotape P Combi pack met Fixomull is speciaal voor deze methode ontwikkeld.

De Leukotape P Combi pack kan uitstekend gebruikt worden bij verschillende aandoeningen. Het wordt onder andere toegepast bij de behandeling van chronische, degeneratieve aandoeningen van het bewegingsapparaat en het posturale systeem. Bovendien wordt het combipack gebruikt als steun- en immobilisatieverbanden.

Fixomull

Leukotape P bestaat uit een zeer sterk dragermateriaal van 100% katoen. De Leukotape P heeft een grote trekvastheid, maar kan wel gemakkelijk met de hand gescheurd worden. De Leukotape is gemaakt met een zinkoxide-rubberen kleeflaag. Deze kleeflaag zorgt voor een exteem grote kleefkracht. Door deze extreme kleefkracht is het nodig om een Fixomull onderlaag aan te brengen.

De combinatie van de starre en sterke Leukotape P en de onderdaag van Fixomull zorgen er voor dat een kort stuk tape al een groot fixerend vermogen heeft. De kleeflaag van de Leuko tape P en Fixomull is poreus waardoor een goede huidventilatie wordt gewaarborgd. Bovendien zijn de Leukotape P en Fixomull waterbestendig.

Voordelen Leukotape P Combi pack & Fixomull

  • Speciaal ontwikkeld voor patello-femorale pijnen
  • Extreme trek- en kleefkracht
  • Fixomull beschermt de huid

Reviews

Pluspunten

  • Leukotape P met zeer sterke kleefkracht
  • Inclusief rol Fixomull stretch
  • Buitengewone kleefkracht

Related products

Sporttape Wit Moves

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Niet elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Mix
Lengte : 10 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 2 rollen
Soort tape: Sporttape