Oogdruppel bril

Normaal € 11,99
Vanaf 2 € 11,79
Vanaf 5 € 11,49

Jouw prijs 11,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: DBR-1

De oogdruppel bril is een uitkomst voor iedereen die het lastig vindt om oogdruppels goed en zonder te morsen in het oog aan te brengen. Door het unieke ontwerp is deze originele oogdruppelbril een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt. De oogdruppel bril helpt je om zelfstandig en gemakkelijk oogdruppels in het oog te druppelen en is heel handig in gebruik.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Oogdruppelbril

De oogdruppelbril heeft een uniek en innovatief ontwerp. Deze oogdruppel bril is zo ontworpen dat alle gangbare maten oogdruppel flesjes en -pompjes in de oogdruppel bril passen en stevig vastzitten. De oogdruppelbril is een bril met in ieder glas drie kleine openingen. Kies simpelweg de opening van de oog druppelbril waar jouw oogdruppel flesje goed in past. Daarna kun je met behulp van de oogdruppelbril eenvoudig, zelfstandig en dus zonder hulp van anderen jouw ogen druppelen.

Het kost veel mensen vaak de nodige moeite om oogdruppels op de juiste manier aan te brengen. Of er is hulp van anderen nodig om de oogdruppels goed en zonder al te veel te morsen in het oog te druppelen. Met de lichtgewicht oogdruppel bril gemaakt van solide kunststof zijn dit soort uitdagingen verleden tijd. De originele oogdruppelbril van Druppelzorg is een uitkomst voor mensen met oogproblemen en lenzen. Zelf druppelen was nog nooit zo makkelijk. Let op: niet geschikt voor Minims pipetten (single unit dose verpakking) met een lange pipet. Ook is de oogdruppel bril niet geschikt voor ooggel en oogzalf.

Voordelen originele oogdruppelbril

  • Ideale oogdruppelbril als je het soms lastig vindt om zelf oogdruppels in het oog te druppelen
  • De originele oogdruppel bril is een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aan brengen

Oogdruppel brillen

Oogdruppel brillen helpen je om oogdruppels gemakkelijker en zonder te morsen aan te brengen op het oog. Is het handig om meerdere oogdruppel brillen in huis te hebben? Dit is een veelgestelde vraag. De innovatieve oogdruppelbril komt vaak van pas, net als een leesbril. Extra handig dus als je tegelijkertijd met bovendien extra korting meerdere oogdruppelbrillen koopt. Zo heb je altijd een oogdruppel bril bij de hand. Bijvoorbeeld een oogdruppelbril voor boven in de slaapkamer en badkamer. En een oogdruppel bril voor beneden zodat je overdag niet vergeet om ook regelmatig jouw ogen en indien van toepassing lenzen te druppelen. Ook voor onderweg kan het handig zijn om standaard in de handtas of in de auto een oogdruppelbril bij de hand te hebben. Misschien ken je ook iemand anders die je een plezier met de oogdruppel bril kunt doen. Oogdruppel brillen hebben naast het gemakkelijk en zelfstandig kunnen aanbrengen van oogdruppels nog een aantal andere belangrijke voordelen. Een oogdruppelbril is namelijk een harstikke handig hulpmiddel als je slecht ziet of last hebt van trillende handen. Als je jouw oog voor korte of langere tijd moet druppelen is een oogdruppel bril ook een ideale oplossing als je het druppelen spannend vindt of geen hulp in de buurt hebt. Door de oogdruppelbril te gebruiken heb je minder last van vervuiling door make-up en tranen. De oogdruppel bril zorgt ervoor dat contact met het oog, ooglid en wimpers zo veel mogelijk wordt vermeden.

Oogdruppel bril apotheek

Overweeg je op een oogdruppel bril bij de apotheek te kopen? Weet je niet waar de originele en dus echt goede oogdruppel brillen te koop zijn? Zoek dan niet verder en koop één oogdruppelbril of meerdere oogdruppel brillen tegelijk bij MediPreventie. Wij verkopen uitsluitend en alleen de originele oogdruppelbril van Druppelzorg. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele kwaliteit oogdruppel bril die echt goed werkt. Bovendien is elke oogdruppelbril voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Uiteraard voldoen de oogdruppel brillen van Druppelzorg aan de van toepassing zijnde (medische) richtlijnen. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan heb je jouw oogdruppelbril de volgende dag al in huis!

Hoe de oogdruppelbril gebruiken?

De oogdruppelbril wordt compleet geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Hieronder zijn de stappen voor het goed gebruiken van de oogdruppel bril weergegeven. Tip: kijk ook naar de verschillende afbeeldingen bij de oogdruppelbril en in de gebruiksaanwijzing. Zo kun je stap voor stap zien hoe je de oogdruppel bril het beste kunt gebruiken. Met deze eenvoudige stappen kun je zelf jouw ogen druppelen. Door het speciale ontwerp klemmen gangbare maten flesjes en pompjes stevig vast in de bril en kunt je de druppels eenvoudig en met één hand toedienen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige leeshulpmiddelen.

Stap 1: Voorbereiding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de oogdruppelbril en de bijsluiter van jouw oogmedicatie zorgvuldig door. Volg altijd de aanwijzingen van jouw arts of behandelaar. Was voor elk gebruik van de oogdruppel bril eerst goed je handen en ga zitten op een stoel met een lage rugleuning. Hou indien van toepassing ook rekening met jouw lenzen.

Stap 2: Plaats het oogdruppelflesje

Draai het dopje van het oogdruppelflesje of -flacon los. De 3 gaatjes in elk glas van de oogdruppelbril hebben de afmetingen van de meest gebruikte flesjes. Plaats het doseerflesje of -flacon in een passende opening van de oogdruppel bril, zodat het stevig vastzit. Let er op dat het flesje ook niet zelf of te ver door het gaatje van de oogdruppelbril valt, anders prik je ermee in het oog.

Stap 3: Oogdruppelbril opzetten

Zet de oogdruppelbril rustig en voorzichtig op jouw hoofd.

Stap 4: Buig het hoofd achterover

Tip: om het hoofd goed achterover te kunnen buigen, adviseren wij om een stoel met een lage rugleuning te gebruiken. Buig jouw hoofd achterover. Zorg ervoor dat het oogdruppelflesje verticaal boven het oog zit. Hou het oog goed open. En kijk met het oog door de oogdruppelbril zo veel mogelijk naar het plafond boven je. Hierdoor breng je het hoofd in de juiste stand om goed en zonder al veel morsen te druppelen.

Stap 5: Oog druppelen

Hou met één hand jouw oog open. Druppel met één hand de benodigde hoeveelheid druppels in jouw oog door in het flesje te knijpen. Herhaal bovenstaande stappen als je het andere oog ook wilt druppelen.

Stap 6: Oogdruppelbril afzetten

Zet de oogdruppelbril weer af. Neem het oogdruppelflesje of de -flacon uit de oogdruppel bril en sluit deze goed af. En berg het flesje met oogdruppels op.

Stap 7: Oogdruppelbril reinigen

Het is belangrijk om de oogdruppelbril na gebruik te reinigen. Dit kun je doen door jouw oogdruppel bril af te spoelen met koud of lauw water, alcohol of een desinfecterend middel. Daarna kun je de bril droog maken met een schone doek en netjes opbergen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Ideale oogdruppelbril als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele oogdruppel bril is een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aan brengen

Minpunten

  • Niet geschikt voor ooggel, oogzalf en Minims pipetten

Related products

Druppelbril package deal

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Oogdruppelaar Eyot Rood

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Eyot Minim oogdruppelaar Blauw

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Blindenstok

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs, Transparant