Druppelbril package deal

Normaal € 24,99
Vanaf 2 € 24,49
Vanaf 5 € 23,99

Jouw prijs 24,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, donderdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: DBR-DEX

Deze druppelbril package deal is een uitkomst voor iedereen die het lastig vindt om na een staaroperatie oogdruppels goed en zonder te morsen in het oog aan te brengen. Na een staaroperatie ontvang je twee druppelmiddelen die je gedurende 3 tot 6 weken moet gebruiken. Helaas passen deze twee oogdruppelmiddelen niet op één druppelbril. Daarom bieden wij je deze package deal bestaande uit twee verschillende druppelbrillen aan.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, donderdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Standaard druppelbril

De standaard druppelbril heeft een uniek en innovatief ontwerp. Deze druppelbril is zo ontworpen dat alle gangbare maten oogdruppel flesjes en -pompjes in de druppelbril passen en stevig vastzitten. De druppelbril is een bril met in ieder glas drie kleine openingen. Kies simpelweg de opening van de druppelbril waar jouw oogdruppel flesje goed in past. Daarna kun je met behulp van de druppel bril eenvoudig, zelfstandig en dus zonder hulp van anderen jouw ogen druppelen.

Druppelbril DEX

Als tweede bril ontvang je de druppelbril DEX. Deze druppelbril is speciaal ontworpen voor de nieuwe soort druppelflacon die wordt voorgeschreven na een staaroperatie. De druppelbril na staaroperatie zorgt ervoor dat de druppelflacon goed past en stevig vastzit. De druppelbril is een bril met in ieder glas een ronde opening. Plaatst de druppelflacon goed in de opening. Daarna kun je met behulp van de druppelbril DEX eenvoudig, zelfstandig en dus zonder hulp van anderen jouw ogen druppelen.

Het kost veel mensen vaak de nodige moeite om oogdruppels op de juiste manier aan te brengen. Of er is hulp van anderen nodig om de oogdruppels goed en zonder al te veel te morsen in het oog te druppelen. Met deze lichtgewicht druppelbrillen gemaakt van solide kunststof zijn dit soort uitdagingen verleden tijd. Deze originele druppelbrillen van Druppelzorg zijn een uitkomst na een staaroperatie en voor mensen met oogproblemen en lenzen. Zelf druppelen was nog nooit zo makkelijk. Let op: niet geschikt voor Minims pipetten (single unit dose verpakking) met een lange pipet. Ook zijn de druppelbrillen niet geschikt voor ooggel en oogzalf.

Voordelen druppelbril package deal

  • Ideale druppelbrillen na staaroperatie als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele druppelbrillen zijn een handig hulpmiddel waarmee je de oogdruppel flacon of het oogdruppel flesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aanbrengen na een staaroperatie

Druppelbrillen hebben naast het gemakkelijk en zelfstandig kunnen aanbrengen van oogdruppels nog een aantal andere belangrijke voordelen. Een druppelbril is namelijk een harstikke handig hulpmiddel als je slecht ziet of last hebt van trillende handen. Als je jouw oog voor korte of langere tijd moet druppelen is een druppel bril ook een ideale oplossing als je het druppelen spannend vindt of geen hulp in de buurt hebt. Door de druppelbril te gebruiken heb je minder last van vervuiling door make-up en tranen. De druppelbril zorgt ervoor dat contact met het oog, ooglid en wimpers zo veel mogelijk wordt vermeden.

Druppelbril na staaroperatie waar te koop? Of weet niet waar druppelbrillen te koop zijn? Zoek dan niet verder en koop één druppelbril of meerdere druppelbrillen tegelijk bij MediPreventie. Wij verkopen uitsluitend en alleen de originele druppelbrillen van Druppelzorg. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele kwaliteit druppelbril die echt goed werkt. Bovendien is elke druppel bril voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Uiteraard voldoen de druppelbrillen van Druppelzorg aan de van toepassing zijnde (medische) richtlijnen. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan heb je jouw druppelbril voor na een staaroperatie de volgende dag al in huis!

Hoe de druppelbrillen gebruiken?

De beide druppelbrillen worden compleet geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Hieronder zijn de stappen voor het goed gebruiken van de druppelbril weergegeven. Tip: kijk ook naar de verschillende afbeeldingen bij de druppelbril en in de gebruiksaanwijzing. Zo kun je stap voor stap zien hoe je de druppelbril het beste kunt gebruiken. Met deze eenvoudige stappen kun je zelf jouw ogen druppelen. Door het speciale ontwerp klemmen gangbare maten flesjes en pompjes stevig vast in de bril en kunt je de druppels eenvoudig en met één hand toedienen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige leeshulpmiddelen.

Stap 1: Voorbereiding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de druppelbril en de bijsluiter van jouw oogmedicatie zorgvuldig door. Volg altijd de aanwijzingen van jouw arts of behandelaar. Was voor elk gebruik van de druppel bril eerst goed je handen en ga zitten op een stoel met een lage rugleuning. Hou indien van toepassing ook rekening met jouw lenzen.

Stap 2: Plaats het oogdruppelflesje

Draai het dopje van het oogdruppelflesje of -flacon los. De 3 gaatjes in elk glas van de standaard druppelbril hebben de afmetingen van de meest gebruikte flesjes. Plaats het doseerflesje of -flacon in een passende opening van de druppelbril, zodat het stevig vastzit. Let er op dat het flesje ook niet zelf of te ver door het gaatje van de druppelbril valt, anders prik je ermee in het oog.

Stap 3: Druppelbril opzetten

Zet de druppelbril rustig en voorzichtig op jouw hoofd.

Stap 4: Buig het hoofd achterover

Tip: om het hoofd goed achterover te kunnen buigen, adviseren wij om een stoel met een lage rugleuning te gebruiken. Buig jouw hoofd achterover. Zorg ervoor dat het oogdruppelflesje verticaal boven het oog zit. Hou het oog goed open. En kijk met het oog door de druppelbril zo veel mogelijk naar het plafond boven je. Hierdoor breng je het hoofd in de juiste stand om goed en zonder al veel morsen te druppelen.

Stap 5: Oog druppelen

Hou met één hand jouw oog open. Druppel met één hand de benodigde hoeveelheid druppels in jouw oog door in het flesje te knijpen. Herhaal bovenstaande stappen als je het andere oog ook wilt druppelen.

Stap 6: Druppelbril afzetten

Zet de druppelbril weer af. Neem het oogdruppelflesje of de -flacon uit de druppel bril en sluit deze goed af. En berg het flesje met oogdruppels op.

Stap 7: Druppelbril reinigen

Het is belangrijk om de druppelbril na gebruik te reinigen. Dit kun je doen door jouw druppel bril af te spoelen met koud of lauw water, alcohol of een desinfecterend middel. Daarna kun je de bril droog maken met een schone doek en netjes opbergen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Ideale druppelbrillen na staaroperatie als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele druppelbrillen zijn een handig hulpmiddel waarmee je de oogdruppel flacon of het oogdruppel flesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aanbrengen na een staaroperatie

Minpunten

  • Niet geschikt voor ooggel, oogzalf en Minims pipetten

Related products

druppelbril gebruiken
Druppelbril

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

druppelbril na staaroperatie
Druppelbril na staaroperatie DEX

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Eyot Rood
Oogdruppelaar Eyot Rood

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Eyot Minim
Eyot Minim oogdruppelaar Blauw

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley
Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley
Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs, Transparant