Oogdruppelaar Eyot Rood

Normaal € 8,99
Vanaf 2 € 8,79
Vanaf 4 € 8,49

Jouw prijs 8,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 6300

De oogdruppelaar Eyot Rood is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om zelf oogdruppels in het oog aan te brengen. Door het ergonomische ontwerp is de oogdruppelaar Eyot een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje of de ooggel tube goed voor het oog brengt. De Eyot Rood helpt je om oogdruppels of ooggel gemakkelijker aan te brengen en is heel handig in gebruik.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Eyot Rood

De Eyot Rood oogdruppelhulp helpt je om oogdruppels of ooggel gemakkelijker aan te brengen op het oog. De Eyot Rood oogdruppelaar is heel handig in gebruik. Je hoeft maar één hand te gebruiken omdat de Eyot Rood het onderste ooglid voor je open houdt. De Eyot Rood houdt flesjes of tubes goed voor het oog en stuurt je hoofd naar de juiste achterover positie. Vervolgens kun je het plastic flesje oogdruppels of de tube ooggel die je gebruikt makkelijk indrukken. De oogdruppelaar Eyot Rood is niet geschikt om oogzalf mee aan te brengen. Oogdruppel flesjes van glas of van hard plastic kun je niet te gebruiken in combinatie met de Eyot Rood omdat je deze niet goed kunt indrukken. De oogdruppelaar Eyot mag niet in de vaatwasmachine. Lees altijd eerst de bijsluiters van jouw oogmedicatie en die van de Eyot Rood goed door. Voor het aanbrengen van oogdruppels uit een single unit dose verpakking kun je kijken naar de Eyot Minim.

Voordelen oogdruppelaar Eyot Rood

  • Ideaal als je het soms lastig vindt om zelf oogdruppels in het oog aan te brengen
  • Je hoeft maar één hand te gebruiken omdat de Eyot het onderste ooglid voor je open houdt
  • Comfortabel en praktisch oogdruppels of ooggel aanbrengen

Oogdruppelaar Eyot

Daarnaast is oogdruppelaar Eyot een handig hulpmiddel als je slecht ziet of last hebt van trillende handen. De oogdruppelaar Eyot geeft voldoende steun doordat de Eyot Rood op jouw jukbeen en voorhoofd steunt. Hierdoor heb je nauwelijks tot geen last van vervuiling door make-up en tranen. De oogdruppelaar Eyot zorgt ervoor dat contact met het oog, ooglid en wimpers wordt vermeden. Deze oogdruppelaar kun je na gebruik reinigen met koud of lauw water en met zeep of afwasmiddel. Droog de oogdruppelaar Eyot vervolgens af met een schone doek. Kook de oogdruppelaar niet uit. De oogdruppelaar is niet te reinigen in de vaatwasser. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere leeshulpmiddelen en nog meer handige en praktische hulpmiddelen.

Eyot oogdruppelhulp

De Eyot oogdruppelhulp is een universeel oogdruppelhulpstuk dat uitsluitend in combinatie met volledige indrukbare plastic oogdruppelflesjes en met plastic ooggeltubes gebruikt kan worden. Oogdruppelflesjes van glas of van harde/stijve plastics en oogzalftubes niet in combinatie met de Eyot oogdruppelhulp gebruiken. Gebruik alleen oogdruppelflesjes waarvan de lengte van de druppelaar tussen 8 en 14 millimeter is. Voor het aanbrengen van oogdruppels uit een single unit dose verpakking kun je kijken naar de Eyot Minim die geschikt is voor eenmalig gebruik (wegwerp-)verpakkingen met een vaste doseerhoeveelheid.

Hoe gebruik je de Eyot Rood?

Stap 1: Voorbereiding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de Eyot Rood en de bijsluiter van jouw oogmedicatie zorgvuldig door. Was eerst je handen en ga zitten op een stoel met een lage rugleuning.

Stap 2: Plaats het flesje of de tube in de Eyot

Draai het dopje van het flesje of de tube los. Schuif het flesje of de tube in de Eyot zoals afgebeeld in de gebruiksaanwijzing. Het druppeluiteinde van het flesje of de tube dient volledig door de Eyot gestoken te zijn.

Stap 3: Plaats de Eyot onder het ooglid

Plaats de Eyot zoals afgebeeld in de gebruiksaanwijzing, onder het ooglid. Trek het ooglid met behulp van het hulpstuk voorzichtig naar beneden toe open totdat de Eyot op het jukbeen steunt.

Stap 4: Plaats de Eyot op het voorhoofd

Plaats het bovenste gedeelte van de Eyot op het voorhoofd of op de wenkbrauw.

Stap 5: Buig het hoofd achterover

Buig het hoofd achterover en kijk door de kijkopening van de Eyot naar het plafond loodrecht boven je. Hierdoor breng je het hoofd in de juiste stand om te druppelen.

Stap 6: Knijp in het flesje of de tube

Blijf naar het plafond kijken en knijp rustig in het flesje of de tube zoals afgebeeld in de gebruiksaanwijzing tot er een druppel in het oog valt. Neem de Eyot van het oog en druk, gedurende 1 à 2 minuten, licht met jouw vinger in de ooghoek. Neem het flesje of de tube uit de Eyot en sluit deze af.

Kleur: Rood

Pluspunten

  • Ideaal als je het soms lastig vindt om zelf oogdruppels in het oog aan te brengen
  • Je hoeft maar één hand te gebruiken omdat de Eyot Rood het onderste ooglid voor je open houdt
  • Comfortabel en praktisch oogdruppels of ooggel aanbrengen
Eyot Minim oogdruppelaar Blauw

8,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

36,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Rugkussen bed

42,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Easy Pull sokaantrekker

13,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sokaantrekker Able2

5,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 dagen medicijndoos

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 dagen pillendoos

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis