-46%

Kinesiotape Blauw Moves

€ 5,492,99

Op voorraad: dus dinsdag in huis

Productnummer: 04-060104

Kinesiotape Blauw wordt gebruikt voor medical taping om gewrichten te stabiliseren, de spierfuncties te ondersteunen en het herstel te bevorderen. Deze functionele en betaalbare kinesiotape van Moves heeft een prima kwaliteit en is verkrijgbaar in de kleuren Blauw, Roze, Beige en Zwart.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Kinesiotape Blauw heeft als belangrijk voordeel dat deze elastische tape de bewegingsvrijheid van de gebruiker niet beperkt. Dit komt doordat de Moves kinesiotape een rekbaarheid heeft van 170% in de lengterichting. Dit is vergelijkbaar met de elasticiteit van de huid waardoor deze kinesiologie tape het bewegen dus niet beperkt. De elastische sporttape in de kleur Blauw wordt als een soort tweede huid aangebracht. Elastische tape geeft goede ondersteuning en belemmert tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet. Moves kinesiotape is een kwalitatief hoogwaardige, elastische sporttape met een ongekende kleefkracht. Moves kinesiologie tape heeft de afmetingen van lengte x breedte: 5 meter x 5 cm. Dit is het gangbare en standaard formaat voor rollen kinesio tape. Deze kinesiologie tape is leverbaar in de volgende kleuren: Blauw, Roze, Beige en Zwart.

Voordelen kinesiotape Blauw Moves

  • Goede kwaliteit en betaalbare kinesiologie tape van Moves
  • Elastische sporttape geeft goede ondersteuning en beperkt het bewegen niet
  • Huidvriendelijke, ademende en kinesiotape in de kleuren Blauw, Roze, Beige en Zwart

Kinesiologisch tapen, ook wel medical taping genoemd, is een bepaalde manier van tapen waarbij de spieren en gewrichten ondersteund worden in hun functie. Er wordt bij medical taping gebruik gemaakt van een elastische sporttape die dezelfde rekbaarheid heeft als de huid en waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt. Beweging en spieractiviteit zijn onmisbare factoren bij het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. Beweging van de spieren heeft namelijk invloed op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Als de spieren dus niet goed werken, kan dit resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Kinesiologische tape is daarnaast lucht- en vochtdoorlatend waardoor de huid kan ademen en zweten. Dit is uiteraard beter voor de huid. Goede kinesiotape kopen kan een uitdaging zijn maar natuurlijk niet als je in ons zeer uitgebreide assortiment elastische sporttape kijkt. Uiteraard voorzien wij je graag van persoonlijk en deskundig advies bij het kopen van binesiologische tape. Bij MediPreventie kun je kinesio tape kopen van alle bekende merken zoals Nasara tape, CureTape, EasyTape, Body-Concept kinesiotape en natuurlijk deze Moves elastische tape. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes en kleuren kinesiologie tape. Gebruik je regelmatig en relatief veel elastische sporttape? Kijk dan naar de extra voordelige grotere rollen kinesiotape.

De samenstelling en eigenschappen van Moves kinesio tape zijn anders dan gewone sporttape die niet-elastisch is. Het materiaal en de specifieke samenstelling van deze kinesiologische tape biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten niet-elastische tape. De Moves kinesiologie tape is geweven als de menselijke huid. De dikte en het gewicht van deze elastische sporttape zijn vergelijkbaar met de huid waardoor de bewegingsvrijheid niet wordt beperkt terwijl de gebruiker wel de ondersteuning en werking van de rekbare tape ervaart. De kinesiotape van Moves beschikt over een hypoallergene lijmlaag die reageert op warmte waardoor er een goede hechting op de huid optreedt. Deze elastische kinesiotape is met 15% rek op de onderlaag opgebracht en krimpt nadat de rekbare tape op de huid is aangebracht. Dit zorgt voor een afname van pijn en druk en stimuleert de doorbloeding. Deze kinetische tape is uitermate geschikt voor sportverzorging en fysiotherapie.

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Blauw
Lengte : 5 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Kinesiotape

Pluspunten

  • Goede kwaliteit en betaalbare kinesiologie tape van Moves
  • Deze kinesio tape is huidvriendelijk, ademend en latexvrij
  • Kinesiotape heeft een stabiliserend en stimulerend effect op gewrichten en spieren