Sterillium Med 100 ml hand alcohol

Normaal € 3,99
Vanaf 5 € 3,89
Vanaf 10 € 3,79

Jouw prijs 3,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 9811834

Sterillium Med 100 ml is hand alcohol op basis van ethanol. Deze handdesinfectie Sterillium Med is zonder geur- en kleurstoffen en is parfumvrij. Daardoor is Sterillium Med bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid. Dit is een handdesinfectans van Hartmann in een flacon van 100 ml. Handige meeneemverpakking voor in je tas of auto. Kijk ook naar andere desinfectiemiddelen in ons assortiment zoals desinfectie alcohol.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Sterillium Med 100 ml

Sterillium 100 ml Med is binnen 30 seconden werkzaam tegen virussen, bacteriën, mycobacteriën, gisten en schimmels. Sterillium heeft een uitstekende verdraagzaamheid voor de huid en handen, ook bij langdurig gebruik en is snel werkzaam.

Voordelen Sterillium Med 100 ml

  • Sterillium Med 100 ml is huidvriendelijk en geschikt voor de gevoelige huid
  • Professionele kwaliteit handdesinfectans voor professionals en consumenten
  • Handige meeneemflacon Sterillium 100 ml

Sterillium 100 ml

Sterillium 100 ml Med is een desinfectans op ethanolbasis zonder geur- en kleurstoffen en met zeer huidvriendelijke eigenschappen. Sterillium Med is snel werkzaam en heeft na het aanbrengen ook een residuwerking. Sterillium Med is een handalcohol op basis van ethanol, 85 gram per 100 gram. Sterillium Med 100 ml voldoet aan de volgende normeringen: EN1500, EN12791 en EN14476 en is geregistreerd bij het CTGB onder toelatingsnummer N-13451.

Ook verkrijgbaar als Sterillium Med 500 ml hand alcohol en Sterillium Med 1000 ml handalcohol van Hartmann waarmee je de flacon van 100 ml kunt navullen.

Sterillium Med 100ml

Deze handdesinfectans Sterillium Med 100ml is geschikt voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Sterillium Med is kleurstof- en parfumvrij en daardoor bijzonder geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid. Verpakt in een handig meeneemflesje van 100 ml waarmee je thuis maar ook onderweg in de auto of in het openbaar vervoer jouw handen kunt desinfecteren. Ook handig om te gebruiken in winkels en openbare gebouwen zodat je geen pompjes of hendels hoeft aan te raken waar ook andere mensen aan hebben gezeten. Met de Sterillium 100 ml heb je altijd je eigen handdesinfectans bij de hand hebt.

Hoe Sterillium Med 100 ml gebruiken?

Breng Sterillium Med onverdund op de droge handen aan. Zorg ervoor dat de handen tijdens het aanbrengen volledig met Sterillium hand alcohol worden bedekt. Besteed extra aandacht aan het desinfecteren van de vingertoppen en de duimen. Sterillium Med 100 ml kan eenvoudig aangebracht worden door in de flacon te knijpen. Voor de grotere formaten Sterillium Med zoals de verpakkingen van 500 ml en 1000 ml geldt dat het handdesinfectiemiddel het beste kan worden aangebracht met behulp van een gebruiksvriendelijke en hygiënische dispenser. Met het oog op een optimale handhygiëne zijn er bij MediPreventie speciale wegwerpverpakkingen van 500 ml en 1000 ml Hartmann Sterillium Med voor in deze dispensers van Hartmann verkrijgbaar.

Voor een hygiënische handdesinfectie: 30 seconden. Voor een pre-operatieve handdesinfectie in verband met chrirurgische ingrepen: 1,5 minuut. Gebruik Bode Sterillium Med handdesinfectant altijd op een veilige manier. Lees voor het gebruik het etiket op de verpakking en de productinformatie.

InhoudStuksPer doos
Sterillium Med 100 ml145
Sterillium Med 500 ml120
Sterillium Med 1 liter110

Samenstelling Sterillium Med 100 ml

Werkzame bestanddelen in 100 gram Sterillium Med: ethanol 85 gram. Overige bestanddelen: butan-2-on, glycerol 85%, tetradecan-1-ol, propan-1-ol en gereinigd water.

Toepassingen Sterillium 100 ml Med

Sterillium wordt als gebruiksklaar product direct op de handen aangebracht, een wasbak of water is niet nodig om de overdracht van infecties te voorkomen. Deze handdesinfectans kan worden toegepast in de gezondheidszorg, in de industrie, overal daar waar hygiëne van belang is. Geschikt voor professionals en consumenten.

Bode Sterillium Med is een direct aan te brengen handdesinfectans op basis van alcohol voor hygiënische en preoperatieve handdesinfectie. Sterillium Med bevat geen kleur- en geurstoffen en is daardoor uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Te denken valt aan de volgende toepassingsgebieden: in verpleegklinieken en op functionele afdelingen zoals operatiekamers, IC-units, infectie-afdelingen. In behandelingskamers en poliklinieken. In ambulances en in laboratoria. In ziekenhuizen bij medische handelingen op allerlei gebieden. In zorginstellingen zoals bejaardentehuizen en in de thuiszorg.

Naast hand alcohol bestaat ons assortiment ook uit desinfectie handgel waarmee je ook handen kunt desinfecteren en verzorgen.

Bekijk ook ons uitgebreide assortiment desinfectiemiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Sterillium Med 100 ml is huidvriendelijk
  • Handdesinfectans voor professionals en consumenten
  • Sterillium 100 ml is geschikt voor langdurig gebruik en snel werkzaam

Related products

Sterillium Med 500 ml hand alcohol
Sterillium Med 500 ml hand alcohol

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Desinfectie handgel sanitizer 500 ml
Desinfectie handgel sanitizer 500 ml

2,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sterillium Med 1000 ml handalcohol
Sterillium Med 1000 ml handalcohol

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Medische mondkapjes 50 st Type 2R Blauw
Medische mondkapjes 50 st Type 2R Blauw

2,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Inhoud: 100 ml
Soort: Handdesinfectie