Desinfecterende doekjes Bacillol 6 verpakkingen

Normaal € 82,70
Vanaf 2 € 80,90
Vanaf 5 € 78,90

Jouw prijs 82,70

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 9814340-6 stuks

Bacillol tissues zijn materiaalvriendelijke en direct gebruiksklare desinfectiedoekjes voor reiniging én ontsmetting in één doekje. Bacillol doekjes zijn handig in gebruik en kun je makkelijk per stuk uit de verpakking halen. Zes Bacillol verpakkingen, elke flow pack bevat 80 desinfectie tissues. Bacillol doekjes zijn gemaakt van absorberend en scheurvast PET-fleece, en bevatten geen aldehyde, geur- en kleurstoffen. Bekijk ons volledige assortiment desinfecterende doekjes.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Bacillol 30

De Bacillol 30 tissues zijn materiaalvriendelijke, snelwerkende reinigings- en desinfectie doekjes en zijn geschikt voor kwetsbare oppervlakken. Bacillol 30 doekjes zijn verpakt in een handige flow pack met maar liefst 80 tissues. De Bacillol 30 doekjes zijn direct gebruiksklaar en geschikt voor professioneel en algemeen gebruik. De Bacillol 30 tissues flow pack bestaat uit 80 doekjes gemaakt van absorberend en scheurvast PET-fleece. Bestel deze Bacillol 30 doekjes per zes verpakkingen. Bekijk ook ons volledige assortiment aan desinfectiemiddelen.

Voordelen Bacillol 30 doekjes

  • Direct gebruiksklare reinigings- en desinfectie doekjes
  • Bijzonder materiaalvriendelijk, ook geschikt voor kwetsbare materialen
  • Bacillol 30 flow pack met 80 doekjes, 6 verpakkingen

Bacillol 30 doekjes

Bacillol 30 doekjes zijn kwalitatief hoogwaardige tissues geschikt voor gebruik door professionals en consumenten. De Bacillol 30 doekjes zijn direct klaar voor gebruik. Bacillol 30 doekjes zijn bijzonder materiaalvriendelijk en ook geschikt voor kwetsbare oppervlakken en materialen zoals Makrolon, Plexiglas en polysulfon. Met Bacillol 30 doekjes kun je snel en eenvoudig verschillende oppervlakken en voorwerpen desinfecteren. Bacillol 30 doekjes zijn geschikt voor de snelle en eenvoudige reiniging en desinfectie van niet-invasieve medische hulpmiddelen en kleine oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan alles rondom het bed, zoals nachtkastje, commode, medicijnkar, infuuspaal, bed- of onderzoeks- of massagetafel, brancard, po- of toiletstoel, rolstoelleuning of -zitting, maar ook beeldschermen, apparatuur, telefoons en stethoscopen. Daarnaast zijn Bacillol 30 doekjes ook geschikt voor gevoelige oppervlakken gemaakt van kwetsbare materialen zoals bijvoorbeeld van Makrolon®, acrylglas, polysulfon en imitatieleer. Een ander toepassingsgebied van Bacillol 30 doekjes betreft kwetsbare oppervlakken in keukens, voedselverwerkende afdelingen en andere zones die in aanraking komen met kwetsbare producten. Specifiek voor toepassingsgebieden in zorginstellingen kun je denken aan medische apparatuur en voorzieningen die onder de richtlijn voor medische hulpmiddelen vallen. Bijvoorbeeld beeldschermen en toetsenborden of touchpads van mobiele en stationaire apparatuur zoals controlesystemen, kwetsbare, niet-invasieve medische hulpmiddelen zoals mammografie apparatuur, lampen in operatiekamers maar ook stethoscopen, infuuswagens, couveusea, commodes, ECG kabels etc.

Gebruik Bacillol 30 doekjes als volgt. Veeg het oppervlak zorgvuldig af met Bacillol 30 doekjes. Voor een optimaal desinfectieresultaat moet het oppervlak volledig worden bevochtigd met Bacillol 30 doekjes. Dankzij de samenstelling kunnen Bacillol 30 doekjes ook zonder handschoenen worden gebruikt, indien de infectie- en arbeidsveiligheidsmaatregelen dat toestaan. Gebruik Bacillol desinfectie doekjes niet voor het reinigen van de huid. Gebruikte Bacillol 30 doekjes weggooien. Om te voorkomen dat de Bacillol 30 doekjes uitdrogen, de hersluitbare flow pack direct na gebruik weer sluiten. Niet gebruiken voor het desinfecteren van invasieve medische hulpmiddelen. Voor harde oppervlakken geldt en inwerktijd van 30 seconden. De houdbaarheid van Bacillol 30 doekjes is 3 maanden na opening van de flow pack verpakking.

Samenstelling Bacillol 30

De samenstelling en actieve bestanddelen van Bacillol 30 zijn als volgt: ethanol 140 mg/g; propaan-2-ol 100 mg/g; propaan-1-ol 60 mg/g, N-alkyl- aminopropyl-glycine (CAS-nummer 1397 34-65-9) 5 mg/g.

Microbiologie Bacillol 30

De microbiologie van Bacillol 30 is als volgt: bactericide, gistdodend, virucide tegen envelop virussen (incl. HBV, HIV, HCV), MNV, polyomavirus en rotavirus.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Direct gebruiksklare reinigings- en desinfectie doekjes
  • Bijzonder materiaalvriendelijk, ook geschikt voor kwetsbare materialen
  • Bacillol 30 flow pack met 80 doekjes, 6 verpakkingen

Specificaties

Soort: Reinigingsmiddel