Bestverkocht

Desinfecterende doekjes Bacillol 80 st

Normaal € 13,89
Vanaf 6 € 13,49
Vanaf 12 € 12,99

Jouw prijs 13,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 9814340

Bacillol doekjes zijn materiaalvriendelijke en direct gebruiksklare desinfectiedoekjes voor reiniging én ontsmetting in één doekje. Bacillol 30 tissues zijn handig in gebruik en kun je makkelijk per stuk uit de verpakking halen. Elk Bacillol flow pack bevat 80 desinfectie tissues. Bacillol doekjes zijn gemaakt van absorberend en scheurvast PET-fleece. Deze desinfectie doekjes bevatten geen aldehyde, geur- en kleurstoffen. Bekijk ons volledige assortiment desinfecterende doekjes.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Bacillol

De Bacillol doekjes zijn materiaalvriendelijke, snelwerkende reinigings- en desinfectie doekjes en zijn geschikt voor kwetsbare oppervlakken. Bacillol tissues zijn verpakt in een handige flow pack met maar liefst 80 tissues. De Bacillol doekjes zijn direct gebruiksklaar en geschikt voor professioneel en algemeen gebruik. De Bacillol 30 tissues bestaat uit 80 doekjes gemaakt van absorberend en scheurvast PET-fleece. De Bacillol doekjes zijn ook verkrijgbaar in een doos van 6 flow packs. Bekijk ook ons volledige assortiment aan desinfectiemiddelen.

Voordelen Bacillol doekjes

  • Direct gebruiksklare reinigings- en desinfectie doekjes
  • Bijzonder materiaalvriendelijk, ook geschikt voor kwetsbare materialen
  • Bacillol 30 flow pack met 80 doekjes

Bacillol doekjes

Bacillol doekjes zijn kwalitatief hoogwaardige tissues geschikt voor gebruik door professionals en consumenten. De Bacillol doekjes zijn direct klaar voor gebruik. Bacillol doekjes zijn bijzonder materiaalvriendelijk en ook geschikt voor kwetsbare oppervlakken en materialen zoals Makrolon, Plexiglas en polysulfon. Met Bacillol doekjes kun je snel en eenvoudig verschillende oppervlakken en voorwerpen desinfecteren. Bacillol 30 doekjes zijn geschikt voor de snelle en eenvoudige reiniging en desinfectie van niet-invasieve medische hulpmiddelen en kleine oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan alles rondom het bed, zoals nachtkastje, commode, medicijnkar, infuuspaal, bed- of onderzoeks- of massagetafel, brancard, po- of toiletstoel, rolstoelleuning of -zitting, maar ook beeldschermen, apparatuur, telefoons en stethoscopen. Daarnaast zijn Bacillol doekjes ook geschikt voor gevoelige oppervlakken gemaakt van kwetsbare materialen zoals bijvoorbeeld van Makrolon®, acrylglas, polysulfon en imitatieleer. Een ander toepassingsgebied van Bacillol 30 betreft kwetsbare oppervlakken in keukens, voedselverwerkende afdelingen en andere zones die in aanraking komen met kwetsbare producten. Specifiek voor toepassingsgebieden in zorginstellingen kun je denken aan medische apparatuur en voorzieningen die onder de richtlijn voor medische hulpmiddelen vallen. Bijvoorbeeld beeldschermen en toetsenborden of touchpads van mobiele en stationaire apparatuur zoals controlesystemen, kwetsbare, niet-invasieve medische hulpmiddelen zoals mammografie apparatuur, lampen in operatiekamers maar ook stethoscopen, infuuswagens, couveusea, commodes, ECG kabels etc.

Bacillol tissues

Gebruik Bacillol tissues als volgt. Veeg het oppervlak zorgvuldig af met Bacillol tissues. Voor een optimaal desinfectieresultaat moet het oppervlak volledig worden bevochtigd met Bacillol doekjes. Dankzij de samenstelling kunnen Bacillol tissues ook zonder handschoenen worden gebruikt, indien de infectie- en arbeidsveiligheidsmaatregelen dat toestaan. Gebruik Bacillol tissues niet voor het reinigen van de huid. Gebruikte Bacillol doekjes weggooien. Om te voorkomen dat de Bacillol tissues uitdrogen, de verpakking direct na gebruik weer sluiten. Niet gebruiken voor het desinfecteren van invasieve medische hulpmiddelen. Voor harde oppervlakken geldt en inwerktijd van 30 seconden. De houdbaarheid van Bacillol tissues is 3 maanden na opening van de flow pack verpakking.

Samenstelling Bacillol

De samenstelling en actieve bestanddelen van Bacillol zijn als volgt: ethanol 140 mg/g; propaan-2-ol 100 mg/g; propaan-1-ol 60 mg/g, N-alkyl- aminopropyl-glycine (CAS-nummer 1397 34-65-9) 5 mg/g.

Microbiologie Bacillol

De microbiologie van Bacillol is als volgt: bactericide, gistdodend, virucide tegen envelop virussen (incl. HBV, HIV, HCV), MNV, polyomavirus en rotavirus.

Reviews

Pluspunten

  • Direct gebruiksklare reinigings- en desinfectie Bacillol doekjes
  • Bacillol is bijzonder materiaalvriendelijk, ook geschikt voor kwetsbare materialen
  • Bacillol 30 tissues flow pack met 80 desinfecterende doekjes

Related products

Bestverkocht
desinfecterende doekjes bacillol sensitive
FFP2 masker 20 stuks ZD Medical
FFP2 masker 20 stuks ZD Medical

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

desinfectie spray bacillol sensitive 750 ml
Desinfectie spray Bacillol 750 ml

13,69

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Desinfectie handgel sanitizer 500 ml
Desinfectie handgel sanitizer 500 ml

2,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Desinfecterende doekjes Bioclene Swipes 100 st
Sale
Medische mondkapjes 50 st Type 2R Blauw
Medische mondkapjes 50 st Type 2R Blauw

2,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sterillium Med 500 ml hand alcohol
Sterillium Med 500 ml hand alcohol

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Soort: Reinigingsmiddel