Sissel Sitfit wiebelkussen 36 cm Blauw

Normaal € 36,99
Vanaf 2 € 35,99
Vanaf 4 € 34,99

Jouw prijs 36,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: SIS-160.114

Het Sissel Sitfit zitkussen is een wiebelkussen dat een actieve en ergonomische zithouding bevordert en de spieren van de rug en het bovenlichaam verstrekt. Met dit Sissel balanskussen kun je actief zitten en is ook geschikt voor balansoefeningen. Balkussen leverbaar in de kleuren Blauw, Rood en Zwart.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Sitfit is een Sissel wiebelkussen dat zorgt voor een optimale en ergonomische zithouding. Met behulp van dit wiebelkussen ga je automatisch rechterop en dus beter zitten. Door actief te zitten op de Sissel Sitfit worden de spieren van je rug versterkt zonder dat je hiervoor bewust oefeningen hoeft te doen.

Voordelen Sissel Sitfit zitkussen

  • Ergonomische zithouding
  • Actief en dynamisch zitten
  • Versterkt de spieren van rug en bovenlichaam

De Sitfit is een Sissel kussen dat zeer populair is onder fysiotherapeuten, ergotherapeuten en gebruikers. Het Sissel zitkussen wordt veel gebruikt door mensen met rugklachten en bekkenklachten. Dit Sissel balanskussen is ook ideaal voor zwangere vrouwen met bekkeninstabiliteit. Het wiebelkussen bevordert een actieve en ergonomische zithouding.

Het Sissel wiebelkussen heeft een diameter van 36 cm en is geschikt voor gebruik op een bureaustoel en eetkamerstoel. Het Sissel zitkussen wordt compleet geleverd inclusief poster met oefeningen en is verkrijgbaar in de kleuren Rood, Blauw en Zwart. De drukverdeling van dit latexvrije balans kussen is naar wens te regelen. De Sitfit wordt zonder pompje geleverd. De wiebelkussen overtrekken in ons assortiment passen ook om de Sissel Sitfit met een diameter van 36 cm.

Dit Sissel balanskussen is ook uitermate geschikt voor diverse balansoefeningen. De Sissel Sitfit versterkt de spieren in rug, onderlichaam, benen en voeten. Dit Sitfit wiebelkussen kun je zowel thuis als op het werk gebruiken. Het gebruik van een wiebelkussen en rugkussen wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. De Sitfit is een uitkomst als je last hebt van bekkenklachten en rugklachten.

Door te zitten op een Sissel balanskussen ga je onbewust wiebelen waardoor je de rug- en bekkenbodemspieren versterkt. Met de Sissel Sitfit voorkom je lichaamsklachten die op langere termijn een zeer ingrijpend effect op je lichaamshouding kunnen hebben. Een goede zitpositie is erg belangrijk om je lichaam in balans te houden.

Beoordelingen

Pluspunten

  • De Sissel Sitfit is een actief zitkussen
  • Bevordert een actieve en ergonomische zitpositie
  • Versterkt de spieren van rug en bovenlichaam

Specificaties

Gebruik: Bureaustoel, Eetkamerstoel
Kleur-: Blauw
Ondersteuning: Rug, Zitvlak
Toepassing: Op kantoor, Op school, Thuis
Diameter: 36 cm