Schouder stretcher metalen deuranker Moves

Normaal € 14,99
Vanaf 5 € 14,49
Vanaf 10 € 14,99

Jouw prijs 14,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: 01-400102

Deze schouder stretcher van Moves is ideaal voor het trainen van schouders en armen. Oefeningen met de schouder pully bevorderen de mobiliteit en doorbloeding. Bevestig dit schouderkoord met metalen deuranker eenvoudig aan een deur zodat je direct kunt beginnen en na het oefenen kunt laten hangen. Bestel ook het uitgebreide schouder katrol oefenboekje met verschillende oefeningen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De schouder pulley van Moves is een ideaal hulpmiddel voor het trainen van de schouders en armen. Schouder pulleys worden vaak gebruikt als iemand last heeft van schouderklachten of gewoon de schouders wil trainen. Schouderklachten kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig trainen met een schoudertrainer bevordert de mobiliteit van de armen en stimuleert de doorbloeding. Met de schouder pully kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je mobiliteit, zonder dat je veel te zwaar traint. Bestel direct ook het uitgebreide oefenboekje met veel verschillende schouderstretcher oefeningen.

Schouderkoord met metalen deuranker

 • De schouder pulley is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • Met metalen deuranker zodat de katrol na het oefenen kan blijven hangen
 • Bevordert de mobiliteit van de armen en schouders, en stimuleert de doorbloeding

Wil je een goede schouder pully kopen? Of het nou is omdat je fysiotherapeut dit je heeft aangeraden. Of omdat je zelf graag met een schouder stretcher aan de slag wil, bij ons ben je aan het juiste adres. Deze schoudertrainer heeft een professionele kwaliteit en krijgt zeer goede beoordelingen. Dit heeft met name te maken met het mechanisme in de schouder katrol. Door het ontwerp van de schouder pully en de solide materialen waarvan de schouder katrol gemaakt is, kun je er op rekenen dat jij zonder problemen met de schouder strtetcher oefeningen aan de slag kunt gaan. Schouder pulleys worden voor veel verschillende oefeningen door fysiotherapeuten en oefentherapeuten gebruikt. Doordat deze schouder pully geen actieve weerstand biedt, is het schouderkoord een ideaal revalidatiemiddel. Schouder stretcher oefeningen zijn geschikt voor zowel jong als oud. De schouder pully wordt ook veel door cliënten gebruikt om thuis oefeningen te doen als onderdeel van een fysiotherapie behandeling of de revalidatie. De schouder pully beschikt over houten handvatten waardoor je handig met de schouder stretcher kunt oefenen. Het solide koord van de schouder pully is in de kleur Groen en heeft een lengte van 2 meter zodat je zittend, staand en liggend schouderstretcher oefeningen kunt doen. Je kunt de lengte van de schouder pulley eenvoudig inkorten. De schouderkatrol beschikt ook over zogenaamde 'stoppers' op het koord waarmee je eventueel het bereik van bepaalde oefeningen kunt instellen en markeren. Door het metalen deuranker kun je het schouderkoord ook na het oefenen laten hangen.

Moves schouder stretchers

Schouder stretcherUitleg
Schouder stretcher standaard Verstelbare lengte en met stoppers
Schouder stretcher hout Houten handvatten, verstelbare lengte en met stoppers
Schouder stretcher metalen deuranker Houten handvatten, met stoppers en metalen deuranker
Schouder stretcher hand support Voorzien van extra hand support

Met deze schouder pulley kun je zeer gemakkelijk de mobiliteit van de schouders en bovenrug trainen. De schoudertrainer van Moves band is verkrijgbaar in vier verschillende soorten. Deze standaard schouder pulley is ook verkrijgbaar met kunststof handvatten en met een kunststof deuranker. Daarnaast kun je kiezen voor een schouder pully met een hand support voor gebruikers met minder knijpkracht in de handen.

Een schouder pulley wordt ook wel een schouder stretcher, schoudertrainner of schouderkoord genoemd. Een schouderkoord is een ideaal hulpmiddel voor het vergroten en onderhouden van de beweeglijkheid in de schouders en bovenrug. Deze schouder stretcher is uitermate geschikt om te gebruiken als handtrainer en in combinatie met ander oefenmateriaal. Je kunt hierbij denken aan training en revalidatie thuis of in de fysiotherapiepraktijk. Met deze schoudertrainer is een gevarieerd trainingsprogramma mogelijk. De schouder pully past op elke deur. Kijk ook naar het handige en uitgebreide oefenboekje voor schoudertraining of schouderrevalidatie zodat je het boekje direct kunt meebestellen. De schouderstretcher kan op iedere gewenste hoogte tussen de deur en het deurkozijn geplaatst worden. Hierdoor kun je met het schouderkoord een gevarieerd trainingsprogramma uitvoeren. Dit stelt je in staat een diversiteit aan oefeningen te doen met een schouderkatrol. Gebruik een schouderkoord om zittend, staand of liggend schouderstretcher oefeningen uit te voeren.

Medische uitleg schouder pulley

De wervelkolom, ribben en schouders behoren harmonieus te bewegen. Een storing in een van deze gewrichten heeft invloed op de totale beweging. Met een schouder stretcher kun je de beweeglijkheid van de schouder, bovenrug en ribben onderhouden en verbeteren. Het gebruik van een schouderstretcher bereidt het gewricht voor op bewegingstherapie. Bovendien vermindert de schouder stretcher de pijn en worden de resultaten versterkt. Een schouderstretcher of schouderkatrol gebruiken is een belangrijk onderdeel van de behandeling. Hieronder staat een aantal klachten waarvoor je een schouder stretcher kunt gebruiken. Als je ergens onder behandeling bent, overleg dan met je arts of fysiotherapeut of een schouder pulley ook voor jou een goede aanvulling is. En welke schouder katrol oefeningen je uit het oefenboekje het beste kunt doen.

 • Ter behandeling van een frozen shoulder (bevroren schouder/ vastzittende schouder)
 • Ter bevordering van de beweeglijkheid in de schouders, armen en de bovenrug
 • Bij bewegingsbeperkingen in de schouders, armen of rug
 • Bij slijmbeursontsteking (bursitis)
 • Gebruik een schouder katrol bij schouderrevalidatie en schoudertraining
Kleur: Groen, Zwart
Lengte : 2 meter
Spiergroepen: Bovenarm, Onderarm, Schouders

Pluspunten

 • De schouder pulley is ideaal voor het trainen van schouders en armen
 • Met metalen deuranker zodat de katrol na het oefenen kan blijven hangen
 • Bevordert de mobiliteit van de armen en stimuleert de doorbloeding