Oliebestendig hoeslaken

Normaal € 34,99
Vanaf 2 € 34,79
Vanaf 4 € 34,49

Jouw prijs 34,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PU 003-01

Oliebestendig hoeslaken is een speciale hoes voor de massagetafel of behandelbank. Dit oliebestendige hoeslaken beschermt de massage- of behandeltafel tegen de schadelijke inwerking van olie. Deze waterbestendige hoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Op zoek naar andere hoeslakens? Kijk dan naar hoeslaken massagetafel.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Het oliebestendig hoeslaken massagetafel is waterdicht en oliebestendig. De massagetafel overtrek heeft een PU-coating om de behandeltafel te beschermen bij het werken met massage olie, echogel, ECG-spray of andere waterige oplossingen en oliën. Het oliebestendig hoeslaken biedt naast bescherming ook extra hygiëne voor de behandelingen aangezien dit hoeslaken eenvoudig schoon te houden is. Zo kun je gemakkelijk en comfortabel de cliënt behandelen zonder last te hebben van een onhygiënische behandelbank. Het oliebestendig hoeslaken kan ook afgeveegd worden met een geschikt desinfectiemiddel. En is dus ook zeer geschikt als hygiënische hoes voor tafels in behandel- en onderzoeksruimtes.

Voordelen oliebestendig hoeslaken

  • Oliebestendig hoeslaken ter bescherming van de massagetafel
  • Professionele kwaliteit hoeslaken met PU-coating en rondom voorzien van een elastische band
  • Ook zeer geschikt als hygiënische hoes voor tafels in behandel- en onderzoeksruimtes

Oliebestendige hoeslaken

Dit oliebestendige hoeslaken massagetafel is waterdicht en oliedicht. Ideaal oliebestendig hoeslaken massagetafel bij bijvoorbeeld Lomi Lomi, hamam of ayurvedische massages. We adviseren twee of drie lakenspanners te gebruiken om het oliebestendige hoeslaken mooi strak over de massagetafel te trekken. Voor wie veel met massage olie werkt zorgt dit oliebestendige hoeslaken voor het behoud van de massagetafel. Veel vinylsoorten, waarvan het kunstleer (Skai-leer) van de massagetafel is gemaakt, blijken bij veelvuldige blootstelling aan massageolie, na circa 5 jaar slijtage te vertonen, zoals het schilveren van de toplaag, kleine scheurtjes of hard worden van materiaal van de massagatafel. Dit oliebestendige hoeslaken beschermt jouw massage- of behandeltafel tegen de schadelijke inwerking van olie en andere vloeistoffen. Je trekt de massagetafelhoes eenvoudig om de tafel en na afloop gooi je het oliebestendige hoeslaken gewoon in de was. Wassen kan tot een temperatuur van maar liefst 90 graden. Je bent dus verzekerd van een goed gereinigd oliebestendig hoeslaken voor een volgende behandeling. Let op: dit oliebestendige hoeslaken met PU-coating mag niet gewassen worden met wasverzachter, bleekmiddel of desinfecterende wasmiddelen! Het oliebestendige hoeslaken is bestand tegen desinfectiemiddelen die geschikt zijn voor de huid, hand of kunststoffen. Tip: test een desinfectiemiddel of reiningsmiddel voor de zekerheid altijd eerst voorzichtig uit op een klein gedeelte en onopvallende plek van het oliebestendige hoeslaken.

Oliebestendig hoeslaken massagetafel

Het oliebestendig hoeslaken massagetafel heeft een universele maat en is geschikt voor massagetafels met een breedte van 65 tot 80 cm en een lengte van 180 tot 200 cm. Het oliebestendig hoeslaken sluit netjes aan door het materiaal en het sterk ingestikte elastiek aan de zijkanten. Voor het extra strak trekken adviseren wij om twee of drie lakenspanners te gebruiken. Dit oliebestendig hoeslaken massagetafel is wasbaar op maximaal 90°C. Door het sterke materiaal ben je met dit oliebestendig hoeslaken verzekerd van een professionele kwaliteit en een lange levensduur. Het oliebestendige hoeslaken is gemaakt van 40% polyester en 60% polyurethaan. Met deze ideale samenstelling blijft de kwaliteit van het oliebestendig hoeslaken massagetafel lang goed. Het materiaal van het oliebestendige hoeslaken is niet elastisch zoals badstof massagetafelhoezen wel zijn.

Het oliebestendig hoeslaken is extra duurzaam en erg comfortabel. Erg geschikt om te gebruiken in combinatie met andere massage hulpmiddelen. Massagetafels en behandelbanken worden veel gebruikt door fysiotherapeuten, masseurs, huisartsen en andere behandelaars. Het oliebestendige hoeslaken is dus gemakkelijk te gebruiken in een behandelruimte in de praktijk of thuis. Kijk ook naar andere massage artikelen in ons uitgebreide assortiment.

Reviews

Pluspunten

  • Oliebestendig hoeslaken ter bescherming van de massagetafel
  • Professionele kwaliteit met PU-coating en rondom voorzien van een elastische band
  • Ook zeer geschikt als extra hygiënisch en desinfecteerbaar hoeslaken

Minpunten

  • Oliebestendig hoeslaken geschikt voor massagetafels met een breedte van 60-80cm en een lengte tot 200cm

Related products

Hoeslaken massagetafel Grijs zonder uitsparing
Hoeslaken massagetafel Grijs zonder uitsparing

26,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Knierol Halfrond
Knierol Halfrond

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hoeslaken Grijs met uitsparing
Hoeslaken Grijs met uitsparing

27,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Knierol Rond
Knierol Rond

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Hoofdkussen massagetafel Zacht
Hoofdkussen massagetafel Zacht

19,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol massage olie 500 ml
Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit
Type hoes: Hoeslaken massagetafel