HandyCup - Losse deksel

Normaal € 4,99
Vanaf 2 € 4,89
Vanaf 5 € 4,79

Jouw prijs 4,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR65646-Z

Losse deksel voor HandyCup drinkbekers. De deksel heeft een drinkopening van 5 mm en past op iedere Handycup. Een Handycup beker wordt altijd met deksel geleverd. Maar ben je de deksel kwijt of is deze versleten? Hier kun je de losse Handycup deksel kopen. De deksel past op elke Handycup, transparant of gekleurd. Door de deksel met tuit kun je gedoseerd drinken en met minder kans op morsen. Een aangepaste beker is geschikt voor warme en koude dranken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze losse tuitdeksel is geschikt voor HandyCup drinkbekers. De deksel met tuit heeft een drinkopening van 5 mm. Het is handig dat je de Handycup deksels apart kunt kopen aangezien de Handycup bekers vaak langer meegaan dan de deksels. Dit is niet alleen goedkoper maar ook beter voor het milieu. Handycup drinkbekers zijn ideaal om te gebruiken door ouderen en iedereen die moeite heeft met het naar achteren buigen van de nek en het hoofd. Drinken zonder het hoofd achterover te buigen? Een Handy Cup schuine beker maakt het mogelijk om zelfstandig te drinken of toegediend te krijgen zonder het hoofd achterover te buigen. Aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er gecontroleerd mee kunt drinken en ook verslikken en morsen mee kunt voorkomen. Een Handycup schuine beker heeft een handzaam formaat en een inhoud van 200 ml. De Handy Cup is transparant waardoor je kunt zien hoeveel vloeistof er in de beker zit. De schuine drinkbeker is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.

Voordelen HandyCup drinkbekers

  • Handycup schuine beker om makkelijk mee te drinken
  • Drinken zonder het hoofd achterover te buigen
  • Ideale beker voor ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken

Voor veel ouderen is het soms lastig om goed uit een glas of beker te drinken. Een aangepaste doseerbeker zoals de Handycup drinkbeker is dan een goede oplossing. Daarnaast zijn aangepaste bekers ook erg geschikt voor mensen die last hebben van tremors, coördinatieproblemen, gewrichtspijn, spierverslapping, stijfheid, spierpijn, slikproblemen en andere vormen van een verminderde motoriek. Natuurlijk is de Handycup drinkbeker niet alleen geschikt voor ouderen maar ook voor andere volwassenen. Door de brede voet blijft de beker stevig staan. Daardoor wordt het moeilijker om de beker om te stoten, waardoor knoeien voorkomen wordt. Doordat de Handycup drinkbeker twee handvaten heeft en maar 142 gram weegt is de beker ook geschikt voor mensen die weinig kracht hebben, zoals kinderen of volwassenen met een beperking. De Handy Cup heeft een hoogte van 9,5 cm, een diameter van 9 cm en een totale breedte van 16 cm. De Handycup met deksel is geschikt voor hete dranken tot 65°C en is niet geschikt voor kokend heet water. De Handycup is inclusief tuitdeksel met een opening van 5 mm en is gemakkelijk te reinigen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Losse tuitdeksel geschikt voor HandyCup drinkbekers
  • Drinken zonder het hoofd achterover te buigen
  • Ideale beker voor ouderen en iedereen die moeite heeft met drinken

Specificaties

Type HandyCup: HandyCup standaard, HandyCup met maatuitvoering, HandyCup Institution, Handycup set
Type aangepaste beker: Tuitbeker
Kleur: Wit