Foam roller Zwart Mambo Max

Normaal € 24,99
Vanaf 2 € 24,79
Vanaf 5 € 24,49

Jouw prijs 24,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, woensdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-050101

Deze foamroller is perfect voor fitness, fysiotherapie en een goede massage. De veelzijdige foam roller zwart 33 cm van Mambo Max heeft verschillende massage zones. Door een andere gedeelte van de fitness roller te gebruiken kun je de druk die je uitoefent met de massage roller variëren. Zo train en masseer je jouw eigen lichaam. Dit zorgt voor minder stijve spieren en meer flexibiliteit.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Als je beweegt of sport heb je kans om stijve spieren te krijgen of dat er knopen (triggerpoints) in je spieren komen. Dit zorgt voor minder bewegelijkheid en spierpijn. Een foam roller is dan een ideale oplossing! Door te rollen met de foam roller masseer je als het ware de afvalstoffen uit de knoop in je spier. Je creëert namelijk grote druk op de spieren en het omliggende bindweefsel (de fasica). Dit masseren met de foamroller zorgt ervoor dat je spieren losser en flexibeler worden. Deze stevige foam roller heeft verschillende massage zones waardoor je de druk en intensiteit van de workout en massage kunt variëren.

Voordelen foam roller Zwart

  • Perfect voor fitness, fysiotherapie en massage
  • Professionele foam roller met comfortabel EVA-foam
  • Stevige foamroller met verschillende massage zones

Foam roller hard

Door te trainen en te masseren met deze foam roller hard verbeter je de doorbloeding in de spieren en het bindweefsel. Foamrollers worden gebruikt als fitness roller voor een intensieve en uitdagende workout en het gericht versterken van bepaalde spiergroepen. Bij het gebruiken van de foam roller hard als massage roller kun je je eigen lichaam zelf een ontspannende massage geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontspannen van de spieren van de rug, nek, schouders, benen en kuiten. Deze foam roller hard beschikt over verschillende massage zones, ook wel grids genoemd. Net zoals een fysiotherapeut of masseur verschillende delen van de hand gebruikt bij de massages, kun je de druk die je uitoefent met de fitness roller variëren door een andere gedeelte van de massage roller te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk een custom made zelf massage toe te passen voor het masseren en losmaken van stijve of koude spieren. Daarnaast kun je deze foam roller prima gebruiken als onderdeel van yoga- en pilates oefeningen. Ook kun je foam rollers goed combineren met ander oefenmateriaal.

Foam roller Zwart

Deze foam roller Zwart van Mambo Max weegt circa 400 gram en de buitenkant is gemaakt van comfortabel EVA foam met een uitstekende kwaliteit. Met een lengte van 33 cm en een diameter van 14 cm is dit een standaard en goed formaat foam roller zwart om te gebruiken voor fitness, therapie en zelf massages. Bovendien kun je deze massage roller makkelijk met een vochtige doek schoon maken. De foam roller zwart heeft een maximale gewichtsbelasting tot 120 kg.

Wat zijn triggerpoints?

Een triggerpoint bestaat uit kleine spiervezels die vast en verkrampt in elkaar zitten. Een spier met een triggerpoint trekt zich samen, wat voelbaar is als een strakke band. De spier wordt korter en slechter doorbloed en verzwakt uiteindelijk. Andere spieren gaan de taak van de verzwakte spier overnemen. Met deze foam roller kun je druk op de triggerpoints in jouw spieren uitoefenen en de spanning in de spieren verminderen. Deze triggerpunten zijn vaak de oorzaak van pijn in de spieren. Ook is de foam roal hard ideaal voor stretch- en krachtoefeningen, waardoor je de mobiliteit en flexibiliteit kunt verbeteren. De foam roller zwart is 33 cm lang en heeft een diameter van 14 cm. Door de stevige binnenbuis wordt het spierweefsel veel dieper gemasseerd dan bij het gebruik van zachte foam rollers. Daardoor is de foam roller hard zeer geschikt voor een intensieve workout voor vermoeide spieren en massage van triggerpoints. Door het driedimensionale patroon op het oppervlak van de foamroller met verschillende hardheden kun je de intensiteit van de massage naar behoefte variëren. De grotere oppervlakken zorgen voor een oppervlakkige massage, terwijl de kleinere vormen zijn ontworpen voor diepere massages.

Reviews

Pluspunten

  • Perfect voor fitness, massage en fysiotherapie
  • Stevig foamroller zwart met verschillende massage zones
  • Professionele foam roller hard met comfortabel EVA-foam

Related products

Foam roller 3 in 1
Foam roller 3 in 1

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Foam roller rug
Foam roller rug

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Foam roller zacht 45 cm Blauw
Foam roller zacht 45 cm Blauw

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Massage roller
Massage roller

14,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Zwart
Lengte : 33 cm
Diameter: 14 cm
Soort training: Balans & stabiliteit, Coördinatie, Flexibiliteit, Revalidatie