Foam roller 3 in 1

Normaal € 39,99
Vanaf 2 € 39,79
Vanaf 5 € 39,49

Jouw prijs 39,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 04-050301

Deze foamroller set is perfect voor fitness, fysiotherapie en een goede massage. Complete en veelzijdige foam roller set bestaande uit een foam roller, massage roller en massage stick. Door een andere fitness roller van deze 3 in 1 foam roller set te gebruiken kun je de druk die je uitoefent variëren. Zo train en masseer je jouw eigen lichaam. Dit zorgt voor minder stijve spieren en meer flexibiliteit.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Als je beweegt of sport heb je kans om stijve spieren te krijgen of dat er knopen (triggerpoints) in je spieren komen. Dit zorgt voor minder bewegelijkheid en spierpijn. Een complete 3 in 1 foam roller set is dan een ideale oplossing! Door te rollen met een foam roller of de massage stick, masseer je als het ware de afvalstoffen uit de knoop in je spier. Je creëert namelijk grote druk op de spieren en het omliggende bindweefsel (de fasica). Dit masseren zorgt ervoor dat je spieren losser en flexibeler worden. Door een andere massage roller uit deze 3 in 1 foam roller set te gebruiken kun je de druk en intensiteit van de workout en massage variëren.

Voordelen 3 in 1 foam roller set

  • Perfect voor fitness, fysiotherapie en massage
  • Complete en veelzijdige foam roller set
  • 3 in 1 set: foam roller, massage roller en massage stick

Foam roller set

Deze complete foam roller set bestaat uit drie massage rollers. Een stevige foam roller van hard schuim waarmee je meer druk op de spieren kunt uitoefenen. Dat maakt deze foam roller perfect om te gebruiken op de beenspieren, billen en zelfs bovenrug. De tweede, oranje massage roller heeft een iets kleinere diameter en is gemaakt van zachter schuim. Dit maakt deze foam roller geschikt voor meer kwetsbare en gevoelige spieren en bindweefsels zoals de onderrug die je liever niet met een harde foam roller behandelt. Tot slot bevat de foam roller set een massage stick die je in staat stelt om snel en eenvoudig een massage uit te voeren. Denk hierbij aan het rollen van je quadriceps, kuiten of schouders als je hulp hebt van iemand anders.

Foamroller set

De combinatie van deze massage rollers van deze 3 in 1 foamroller set biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve zelfmassage, ook wel self-myofascial release genoemd. De wisselende hardheid en diameter van deze foamroller set geven je de mogelijkheid om nauwkeurig en doelgericht massages uitvoeren. Verbeter je herstel én je training met deze complete 3 in 1 set! De stevige foam roller heeft een lengte van 46 cm en een diameter van 15 cm. De zachtere oranje massage roller heeft een lengte van 46 cm en een iets kleinere diameter van 10 cm. De massage stick heeft een lengte van 46 cm en een diameter van 4 cm. Het totaalgewicht van deze 3 in 1 foamroller set is 1.200 gram. Je schuift de drie rollers makkelijk in elkaar zodat de totale foam roller set niet groter is dan het formaat van de stevige foam roller. Dit maakt het makkelijk om de hele foamroller set mee te nemen en je altijd alles bij de hand hebt!

3 in 1 foam roller set kenmerken

3 in 1 setDiameterMateriaal
Foam roller 15 cm Stevig schuim
Massage roller 10 cm Zachter schuim
Massage stick 4 cm Stevig kunststof

Door te trainen en te masseren met deze foam roller set verbeter je de doorbloeding in de spieren en het bindweefsel. Foamrollers worden gebruikt als fitness roller voor een intensieve en uitdagende workout en het gericht versterken van bepaalde spiergroepen. Geef je eigen lichaam zelf een goede massage met deze complete 3 in 1 foam roller set. Net zoals een fysiotherapeut of masseur verschillende delen van de hand gebruikt bij de massages, kun je de druk die je uitoefent variëren door een andere massage roller van deze foam roler set te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk een custom made zelf massage toe te passen voor het masseren en losmaken van stijve of koude spieren. Daarnaast kun je deze 3 in 1 foamroller set prima gebruiken als onderdeel van yoga- en pilates oefeningen. Ook kun je foam rollers goed combineren met ander oefenmateriaal.

Reviews

Pluspunten

  • Complete en veelzijdige foam roller set
  • 3 in 1 set: foam roller, massage roller en massage stick
  • Perfect voor fitness, fysiotherapie en massage

Related products

Foam roller Zwart Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sissel pilates roller Pro Soft 90 cm

82,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Foam roller zacht 45 cm Blauw

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs, Oranje
Lengte : 45 cm
Diameter: 4 cm, 10 cm, 15 cm
Soort training: Balans & stabiliteit, Coördinatie, Flexibiliteit, Revalidatie