Druppelbril na staaroperatie DEX

Normaal € 17,49
Vanaf 2 € 17,29
Vanaf 5 € 16,99

Jouw prijs 17,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: DEX-010

Deze druppelbril is een uitkomst voor iedereen die het lastig vindt om na een staaroperatie oogdruppels goed en zonder te morsen in het oog aan te brengen. De oogdruppelbril DEX is geschikt voor de nieuwe soort druppelflacon die wordt voorgeschreven na een staaroperatie. Door het unieke ontwerp is deze originele druppel bril een handig hulpmiddel waarmee je de oogdruppel flacon goed voor het oog brengt.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De druppelbril na staaroperatie DEX heeft een uniek en innovatief ontwerp. Deze druppelbril is speciaal ontworpen voor de nieuwe soort druppelflacon die wordt voorgeschreven na een staaroperatie. De druppelbril na staaroperatie zorgt ervoor dat de druppelflacon goed past en stevig vastzit. De druppelbril is een bril met in ieder glas een ronde opening. Plaatst de druppelflacon goed in de opening. Daarna kun je met behulp van de druppelbril na staaroperatie eenvoudig, zelfstandig en dus zonder hulp van anderen jouw ogen druppelen.

Het kost veel mensen vaak de nodige moeite om oogdruppels op de juiste manier aan te brengen. Of er is hulp van anderen nodig om de oogdruppels goed en zonder al te veel te morsen in het oog te druppelen. Met de lichtgewicht druppelbril gemaakt van solide kunststof zijn dit soort uitdagingen verleden tijd. De originele druppelbril van Druppelzorg is een uitkomst voor mensen die na een staaroperatie een druppelflacon moeten gebruiken. Zelf druppelen was nog nooit zo makkelijk. Let op: alleen geschikt voor druppelflacons die worden voorgecshreven na een staaroperatie. Voor standaard oogdruppel flesjes en -pompjes heb je (aanvullend) deze standaard druppelbril nodig.

Voordelen druppelbril na staaroperatie

  • Ideale druppelbril na staaroperatie als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele druppel bril is een handig hulpmiddel waarmee je de oogdruppel flacon goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aanbrengen na een staaroperatie

Druppelbrillen helpen je om oogdruppels gemakkelijker en zonder te morsen aan te brengen op het oog. Is het handig om meerdere druppelbrillen in huis te hebben? Dit is een veelgestelde vraag. De innovatieve druppelbril komt vaak van pas, net als een leesbril. Zoals uitgelegd is de druppelbril DEX specifiek geschikt om na een staaroperatie te gebruiken. Daarna zullen de meeste mensen hun ogen moeten blijven druppelen met een ander oogdruppelflesje waar je de standaard druppelbril voor nodig hebt.

Het is sowieso extra handig als je tegelijkertijd met bovendien extra korting meerdere druppelbrillen koopt. Zo heb je altijd een druppel bril bij de hand. Bijvoorbeeld een druppelbril voor boven in de slaapkamer en badkamer. En een druppelbril voor beneden zodat je overdag niet vergeet om ook regelmatig jouw ogen en indien van toepassing lenzen te druppelen. Ook voor onderweg kan het handig zijn om standaard in de handtas of in de auto een druppelbril bij de hand te hebben. Misschien ken je ook iemand anders die je een plezier met de druppelbril kunt doen.

Druppelbrillen hebben naast het gemakkelijk en zelfstandig kunnen aanbrengen van oogdruppels nog een aantal andere belangrijke voordelen. Een druppelbril is namelijk een harstikke handig hulpmiddel als je slecht ziet of last hebt van trillende handen. Als je jouw oog voor korte of langere tijd moet druppelen is een druppel bril ook een ideale oplossing als je het druppelen spannend vindt of geen hulp in de buurt hebt. Door de druppelbril te gebruiken heb je minder last van vervuiling door make-up en tranen. De druppelbril zorgt ervoor dat contact met het oog, ooglid en wimpers zo veel mogelijk wordt vermeden.

Druppelbril na staaroperatie waar te koop? Of weet niet waar druppelbrillen te koop zijn? Zoek dan niet verder en koop één druppelbril of meerdere druppelbrillen tegelijk bij MediPreventie. Wij verkopen uitsluitend en alleen de originele druppelbrillen van Druppelzorg. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele kwaliteit druppelbril die echt goed werkt. Bovendien is elke druppel bril voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Uiteraard voldoen de druppelbrillen van Druppelzorg aan de van toepassing zijnde (medische) richtlijnen. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan heb je jouw druppelbril voor na een staaroperatie de volgende dag al in huis!

Hoe de druppelbril na staaroperatie gebruiken?

De druppelbril DEX wordt compleet geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Hieronder zijn de stappen voor het goed gebruiken van de druppelbril na staaroperatie weergegeven. Tip: kijk ook naar de verschillende afbeeldingen bij de druppelbril en in de gebruiksaanwijzing. Zo kun je stap voor stap zien hoe je de druppelbril na staaroperatie het beste kunt gebruiken. Met deze eenvoudige stappen kun je zelf jouw ogen druppelen. Door het speciale ontwerp klemt het standaard formaat druppelflacon dat na een staaroperatie wordt voorgeschreven, zich stevig vast in de bril en kunt je de druppels eenvoudig en met één hand toedienen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige leeshulpmiddelen.

Stap 1: Voorbereiding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de druppelbril DEX en de bijsluiter van jouw oogmedicatie voor na de staaroperatie zorgvuldig door. Volg altijd de aanwijzingen van jouw arts of behandelaar. Was voor elk gebruik van de druppelbril DEX eerst goed je handen en ga zitten op een stoel met een lage rugleuning. Hou indien van toepassing ook rekening met jouw lenzen.

Stap 2: Plaats de oogdruppelflacon

Draai het dopje van de oogdruppellacon los. Plaats de druppelflacon in de ronde opening van de druppelbril, zodat het stevig vastzit. Let er op dat de flacon ook niet zelf of te ver door het gaatje van de druppelbril valt, anders prik je ermee in het oog.

Stap 3: Druppelbril na staaroperatie opzetten

Zet de druppelbril rustig en voorzichtig op jouw hoofd.

Stap 4: Buig het hoofd achterover

Tip: om het hoofd goed achterover te kunnen buigen, adviseren wij om een stoel met een lage rugleuning te gebruiken. Buig jouw hoofd achterover. Zorg ervoor dat de oogdruppelflacon verticaal boven het oog zit. Hou het oog goed open. En kijk met het oog door de druppelbril zo veel mogelijk naar het plafond boven je. Hierdoor breng je het hoofd in de juiste stand om goed en zonder al veel morsen te druppelen.

Stap 5: Oog druppelen

Hou met één hand jouw oog open. Druppel met één hand de benodigde hoeveelheid druppels in jouw oog door in de flacon te knijpen. Herhaal bovenstaande stappen als je het andere oog ook wilt druppelen.

Stap 6: Druppelbril afzetten

Zet de druppelbril weer af. Neem de druppelflacon uit de druppelbril voor na een staaroperatie en sluit deze goed af. En berg de flacon met oogdruppels op.

Stap 7: Druppelbril reinigen

Het is belangrijk om de druppelbril na gebruik te reinigen. Dit kun je doen door jouw oogdruppelbril af te spoelen met koud of lauw water, alcohol of een desinfecterend middel. Daarna kun je de bril voor na een staaroperatie droog maken met een schone doek en netjes opbergen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Ideale druppelbril na staaroperatie als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele druppel bril is een handig hulpmiddel waarmee je de oogdruppel flacon goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aanbrengen na een staaroperatie

Minpunten

  • Alleen geschikt voor oogdruppel flacons met een grotere opening
  • Niet geschikt voor ooggel, oogzalf en Minims pipetten

Related products

Druppelbril package deal

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Druppelbril

17,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Oogdruppelaar Eyot Rood

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Eyot Minim oogdruppelaar Blauw

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Blindenstok

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs, Transparant