Bril voor oogdruppels

Normaal € 17,49
Vanaf 2 € 17,29
Vanaf 5 € 16,99

Jouw prijs 17,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: DBR-2

Deze bril voor oogdruppels is een uitkomst voor iedereen die het lastig vindt om oogdruppels goed en zonder te morsen in het oog aan te brengen. Door het unieke ontwerp is deze originele bril van Druppelzorg een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt. De bril met gaatjes voor oogdruppels helpt je om zelfstandig en gemakkelijk oogdruppels in het oog te druppelen en is heel handig in gebruik.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Bril om ogen te druppelen

Deze bril om ogen te druppelen heeft een uniek en innovatief ontwerp. De bril is zo ontworpen dat alle gangbare maten oogdruppel flesjes en -pompjes in de bril passen en stevig vastzitten. De bril om ogen te druppelen heeft in ieder glas drie kleine gaatjes. Kies simpelweg het gaatje van de bril waar jouw oogdruppel flesje goed in past. Daarna kun je met behulp van de bril eenvoudig, zelfstandig en dus zonder hulp van anderen jouw ogen druppelen.

Het kost veel mensen vaak de nodige moeite om oogdruppels op de juiste manier aan te brengen. Of er is hulp van anderen nodig om de oogdruppels goed en zonder al te veel te morsen in het oog te druppelen. Met de lichtgewicht bril om ogen te druppelen gemaakt van solide kunststof zijn dit soort uitdagingen verleden tijd. Deze originele bril voor oogdruppels van Druppelzorg is een uitkomst voor mensen met oogproblemen en lenzen. Zelf druppelen was nog nooit zo makkelijk. Let op: niet geschikt voor Minims pipetten (single unit dose verpakking) met een lange pipet. Ook is de bril voor oogdruppels niet geschikt voor ooggel en oogzalf.

Voordelen originele bril voor oogdruppels

  • Ideale bril met gaatjes voor oogdruppels als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele bril voor oogdruppels is een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aan brengen

Bril met gaatjes voor oogdruppels

Een bril met gaatjes voor oogdruppels helpt je om druppels gemakkelijker en zonder te morsen aan te brengen op het oog. Is het handig om meerdere brillen voor oogdruppels in huis te hebben? Dit is een veelgestelde vraag. De innovatieve bril met gaatjes voor oogdruppels komt vaak van pas, net als een leesbril. Extra handig dus als je tegelijkertijd met bovendien extra korting meerdere brillen koopt. Zo heb je altijd een bril voor oogdruppels bij de hand. Bijvoorbeeld een bril voor boven in de slaapkamer en badkamer. En een bril voor beneden zodat je overdag niet vergeet om ook regelmatig jouw ogen en indien van toepassing lenzen te druppelen. Ook voor onderweg kan het handig zijn om standaard in de handtas of in de auto een bril met gaatjes voor oogdruppels bij de hand te hebben. Misschien ken je ook iemand anders die je een plezier met de bril om ogen te druppelen kunt doen. Brillen voor oogdruppels hebben naast het gemakkelijk en zelfstandig kunnen aanbrengen van oogdruppels nog een aantal andere belangrijke voordelen. Een bril voor oogdruppels is namelijk een harstikke handig hulpmiddel als je slecht ziet of last hebt van trillende handen. Als je jouw oog voor korte of langere tijd moet druppelen is een bril met gaatjes ook een ideale oplossing als je het druppelen spannend vindt of geen hulp in de buurt hebt. Door de bril te gebruiken heb je minder last van vervuiling door make-up en tranen. De bril met gaatjes voor oogdruppels zorgt ervoor dat contact met het oog, ooglid en wimpers zo veel mogelijk wordt vermeden.

Bril voor oogdruppels kopen?

Wil je een goede bril voor oogdruppels kopen? Weet je niet waar deze brillen met gaatjes te koop zijn? En denk je in eerste instantie aan de apotheek of het Kruidvat? Zoek dan niet verder en koop één of meerdere brillen voor oogdruppels tegelijk bij MediPreventie. Wij verkopen uitsluitend en alleen de originele bril voor oogdruppels van Druppelzorg. Hierdoor ben je verzekerd van een professionele kwaliteit bril die echt goed werkt. Bovendien is elke bril voor oogdruppels voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Uiteraard voldoen de brillen van Druppelzorg aan de van toepassing zijnde (medische) richtlijnen. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan heb je jouw bril om ogen te druppelen de volgende dag al in huis!

Hoe de bril voor oogdruppes gebruiken?

De bril voor oogdruppels wordt compleet geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Hieronder zijn de stappen voor het goed gebruiken van de bril om ogen te druppelen weergegeven. Tip: kijk ook naar de verschillende afbeeldingen bij de bril met gaatjes voor oogdruppels en in de gebruiksaanwijzing. Zo kun je stap voor stap zien hoe je de bril het beste kunt gebruiken. Met deze eenvoudige stappen kun je zelf jouw ogen druppelen. Door het speciale ontwerp klemmen gangbare maten flesjes en pompjes stevig vast in de bril en kunt je de druppels eenvoudig en met één hand toedienen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige leeshulpmiddelen.

Stap 1: Voorbereiding

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de bril en de bijsluiter van jouw oogmedicatie zorgvuldig door. Volg altijd de aanwijzingen van jouw arts of behandelaar. Was voor elk gebruik van de bril voor oogdruppels eerst goed je handen en ga zitten op een stoel met een lage rugleuning. Hou indien van toepassing ook rekening met jouw lenzen.

Stap 2: Plaats het oogdruppelflesje

Draai het dopje van het oogdruppelflesje of -flacon los. De 3 gaatjes in elk glas van de bril voor oogdruppels hebben de afmetingen van de meest gebruikte flesjes. Plaats het doseerflesje of -flacon in een passende gaatje van de bril voor oogdruppels, zodat het stevig vastzit. Let er op dat het flesje ook niet zelf of te ver door het gaatje van de bril valt, anders prik je ermee in het oog.

Stap 3: Bril voor oogdruppels opzetten

Zet de bril met gaatjes voor oogdruppels rustig en voorzichtig op jouw hoofd.

Stap 4: Buig het hoofd achterover

Tip: om het hoofd goed achterover te kunnen buigen, adviseren wij om een stoel met een lage rugleuning te gebruiken. Buig jouw hoofd achterover. Zorg ervoor dat het oogdruppelflesje verticaal boven het oog zit. Hou het oog goed open. En kijk met het oog door de bril zo veel mogelijk naar het plafond boven je. Hierdoor breng je het hoofd in de juiste stand om goed en zonder al veel morsen te druppelen.

Stap 5: Oog druppelen

Hou met één hand jouw oog open. Druppel met één hand de benodigde hoeveelheid druppels in jouw oog door in het flesje te knijpen. Herhaal bovenstaande stappen als je het andere oog ook wilt druppelen.

Stap 6: Bril voor oogdruppels afzetten

Zet de bril voor ogen te druppelen weer af. Neem het oogdruppelflesje of de -flacon uit de druppel bril en sluit deze goed af. En berg het flesje met oogdruppels op.

Stap 7: Bril om ogen te druppelen reinigen

Het is belangrijk om de bril na gebruik goed te reinigen. Dit kun je doen door jouw bril voor oogdruppels af te spoelen met koud of lauw water, alcohol of een desinfecterend middel. Daarna kun je de bril droog maken met een schone doek en netjes opbergen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Ideale bril met gaatjes voor oogdruppels als je het lastig vindt om zelf oogdruppels goed in het oog te druppelen
  • De originele bril voor oogdruppels is een handig hulpmiddel waarmee je het oogdruppelflesje goed voor het oog brengt
  • Comfortabel, praktisch en zelfstandig oogdruppels in het oog aan brengen

Minpunten

  • Niet geschikt voor ooggel, oogzalf en Minims pipetten

Related products

Druppelbril package deal

29,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Oogdruppelaar Eyot Rood

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Eyot Minim oogdruppelaar Blauw

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Blindenstok

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Beenverhoger Harley

66,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Grijs, Transparant