Anabox Weekbox display 12 stuks

Normaal € 76,99
Vanaf 2 € 75,99
Vanaf 4 € 74,99

Jouw prijs 76,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: AL70020

De Anabox 7 in One weekbox is onderverdeeld in 7 vakjes met daarop de vermelding van de dag van de week. De vakjes van dit pillendoosje zijn goed en stevig afsluitbaar. Elk vakje van de Anabox weekbox is geschikt voor circa 6 pillen van gemiddelde grootte. Deze pillendoos is geschikt voor mensen die niet al te veel verschillende pillen per dag moeten innemen. Display met 12 stuks Anabox 7 in One.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze display met de Anabox 7 in One bestaat uit 12 pillendoosjes in vier verschillende kleuren te weten: Blauw, Groen, Geel, Rood/Roze. Van elke kleur ontvang je dus drie keer de Anabox weekbox. Deze pillendoosjes zijn vaatwasserbestendig en kunnen dus snel en eenvoudig opgefrist worden.

Voordelen Anabox 7 in One

  • De Anabox 7 in One is geschikt voor één hele week
  • Handig en praktisch pillendoosje voor gebruik thuis en onderweg
  • Anabox pillendoosjes voor het goed kunnen innemen van de dagelijkse medicatie

Door de Anabox 7 in One medicijndoos pak je elke dag de juiste medicijnen. Geschikt als je per dag niet veel pillen moet gebruiken en goed weet wanneer, welke pil op welk tijdstip moet worden ingenomen. Op de vakjes van de Anabox 7 in One staat namelijk geen onderverdeling voor de ochtend, middag en avond. Dit moet je dus zelf onthouden zodat je op het juiste moment jouw medicijnen in neemt.

Dit pillendoosje is een handig hulpmiddel voor iedereen die dagelijks medicatie gebruikt. In de drukte van alledag is het te makkelijk om je medicijnen te vergeten. Dit pillendoosje helpt je je medicijngebruik te organiseren en zodoende voorkom je dat je dit vergeet. Natuurlijk is de Anabox weekbox ook hartstikke handig als je onderweg of op vakantie bent.

Deze Anabox weekbox is onderverdeeld in 7 vakjes met daarop de vermelding van de dag van de week. De vakjes zijn individueel goed en stevig afsluitbaar. Daarnaast zijn ze doorschijnend en dus kun je jouw medicatie ook door het deksel heen zien. Bovendien biedt het deksel bescherming tegen UV-stralen. Elk vakje is geschikt voor circa 6 pillen van gemiddelde grootte. Met behulp van dit medicijndoosje kun je jouw medicijnen veilig bewaren. Geschikt voor de afwasmachine. De dagvermelding op de Anabox weekbox zorgt voor overzicht en helpt je om te voorkomen dat je jouw medicatie vergeet. Het materiaal van de Anabox weekbox is BPA vrij. Afmetingen van de Anabox 7 in One met één compartiment per dag zijn: lengte: 13,7 cm, breedte: 5 cm en hoogte: 2 cm. Dit pillendoosje heeft een halfronde vorm waardoor de geneesmiddelen gemakkelijk uit te nemen zijn en er een makkelijke reiniging mogelijk is omdat er afgeronde hoeken zijn. Dit pillendoosje is voorzien van een Nederlandse en Franse benaming van de dagen.

Ben je op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie.

Deze Anabox pillendoos is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Video

Reviews

Pluspunten

  • De Anabox 7 in One is geschikt voor één hele week
  • Handig en praktisch pillendoosje voor thuis en onderweg
  • Voor het goed kunnen innemen van de dagelijkse medicatie

Related products

Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Rood

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Groen

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Geel

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type pillendoos: Pillendoos week
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood