Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max

Normaal € 24,99
Vanaf 5 € 24,79
Vanaf 10 € 24,49

Jouw prijs 24,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 06-010105

Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max wordt gebruikt als ffitnessartikelen om spiermassa te vergroten of te revalideren. Met de vinyl dumbells kun u meer variatie aanbrengen in uw trainingsschema. De halters kunnen door zowel beginnende als gevorderde sporters worden gebruikt. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

In de 18e eeuw werden de dumbells nog voor hele andere doeleinden gebruikt. Namelijk voor het luiden van de kerkklok. Nu is het een oefenmateriaal geworden die extra variatie geeft aan uw trainingsprogramma. Dit kan gaan om het trainingsprogramma bij u in de sportschool of uw eigen trainingsschema die u thuis bijhoud. In uw trainings programma kunnen de dumbell row, fly, press en crul opgenomen zijn. Deze oefeningen zullen voornamelijk invloed hebben op uw armen, schouders en rug. Tevens kunt u ook lunges doen met dumbells in uw hand. Hierdoor traint u de benen zwaarder dan wanneer u dit doet zonder dumbells. De dumbell is anatomisch gevormd en heeft hierdoor een uitstekende grip en ligt lekker in de hand.

De vinyl dummbbells 2 x 2 kg Mambo Max zijn gemaakt van gietijzer en hebben een vinyl coating. Een dumbell met een vinyl coating zal minder snel beschadigen dan soft foam dumbells. De coating zorgt voor een onderhoudsvriendelijke afwerking waardoor de kleur en glans langer wordt behouden. Daarnaast zal de halter minder snel beschadigen of de vloer beschadigen. Om te voorkomen dat de halters de vloer beschadigen kunt u ook gebruik maken van het handig opberg rekje. 

Het oefenmateriaal vinyl dumbell 2 kg (Groen) is ook verkrijgbaar in de kleuren en gewichten 0,5 kg (Roze), 1 kg (Geel), 1,5 kg (Rood), 3 kg (Blauw), 4 kg (Zwart) en 5 kg (Grijs). Elke dumbell kan op zijn manier bijdragen aan een trainingsprogramma. Zorg dat het gewicht goed bij u past en dat u de dumbells op de juiste manier gebruikt. Doordat u niet beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid is het mogelijk dat u de halters op een verkeerde manier gebruikt. Hierbij onstaat een grotere kans op blessures dan wanneer u oefeningen doet zonder dumbells. De dumbells worden altijd in stetjes van 2 geleverd. 

 

Gewicht: 2 kg
Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Groen
Trainingsniveau: Gemiddeld

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Bevat vinyl coating
  • Toepassing op diverse oefeningen
  • Uitstekend te gebruiken oor fitness- en krachttraining
Kettlebell 2 kg gietijzer Mambo Max

13,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbell 0,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max

7,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbell 1 kg x 2 Vinyl Mambo Max

12,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max

18,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis