Mambo Max Dumbells Vinyl 2 x 4 kg

Normaal € 49,99
Vanaf 2 € 49,79
Vanaf 4 € 49,49

Jouw prijs 49,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 06-010108

Mambo Max Dumbells vinyl 2 x 4 kg is ideaal om te gebruiken bij fitness en krachttraining. Met de dumbell kunt u meer variatie aanbrengen in uw oefeningen of bepaalde oefeningen zwaarder maken. De Dumbell row, press, fly en crul zijn bekende oefeningen met dumbells. Deze fitnessartikelen zijn er in veel verschillende gewichten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De dumbell 4 kg van Mambo Max zorgt ervoor dat u meer variatie kan aanbrengen tijdens uw kracht- en fitnessoefeningen. De dumbell row is één van de bekendste oefeningen die u met een dumbell kan doen. Daarnaast kunt u ook de dumbell press, fly en crul doen. Al deze oefeningen zijn voornameijk goed voor het trainen van armen, schouders en rug. Daarnaast biedt een dumbell u de mogelijkheid om oefeningen moeilijker en zwaarder te maken. Lunges zijn hier een goed voorbeeld van. 

Deze dumbells zijn een gietijzeren gewicht met een vinyl coating. De halter zal minder snel behadigen of haar kleur en glans verliezen door deze vinyl coating. Daarnaat kunt u de halter ook makkelijker schoonmaken dan bijvoorbeeld bij een foam halter. Tevens zorgt de vinyl coating ervoor dat de vloer minder snel zal beschadigen. Hiervoor kunt u ook gebruikmaken van een handig opberg rekje. 

De dumbell 4 kg werd vroeger gebruikt om de kerkklok mee te luiden. Nu is dit oefenmateriaal niet meer weg te deken uit de sportscholen. Daarnaast zijn de dumbells uiterst handig om thuis oefeningen mee te doen. U kunt de halters gebruiken voor krachttraining, maar daarnaast ook voor revalidatie. Voor de ene persoon is de 4 kg het gewicht voor krachttraining en voor een ander is het revalidatie. Het is maar net op welk niveau u gewend bent te trainen. De dumbells kunnen doo zwel beginnende sporters als proffessionals gebruikt worden. De dumbell heeft een uitstekende grip en ligt lekker in de hand doordat die anatomisch gevormd is.

Van deze dumbell zijn ook nog vele andere gewichten beschikbaar. Zo zijn er de gewicht 0,5 kg (Roze), 1 kg (Geel), 1,5 kg (Rood) 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw) en 5 kg (Grijs). Elke dumbell kan op zijn manier bijdragen aan een trainingsprogramma. Zorg dat het gewicht goed bij u past en dat u de dumbells op de juiste manier gebruikt. Doordat u nog alle bewegingsvrijheid heeft is het mogelijk dat u de halters op een verkeerde manier gebruikt en dan is de kans op blessures groter dan wanneer u geen gewichten gebruikt. 

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Zwart
Gewicht: 4 kg
Trainingsniveau: Gevorderd

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Gietijzer met vinyl coating
  • Brengt diversiteit in oefeningen
  • Uitstekend te gebruiken oor fitness- en krachttraining
Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max
Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max
Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max

18,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max
Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mambo Max Dumbells 2 x 3 kg Vinyl
Mambo Max Dumbells 2 x 3 kg Vinyl

36,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis