Dumbell 1 kg x 2 Vinyl Mambo Max

Normaal € 12,99
Vanaf 5 € 12,79
Vanaf 10 € 12,49

Jouw prijs 12,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: 06-010103

Dumbell 1 kg x 2 Vinyl Mambo Max zijn gietijzeren dumbells met een vinyl coating. Door de vinyl coating zullen deze fitnessartikelen minder snel beschadigen. De halters worden veel gebruikt voor revalidatietraining en zijn met een gewicht van 1 kg minder geschikt voor krachttraining.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met de Dumbell 1 kg Mambo Max kunt u verschillende spieren en spiergroepen gericht trainen. Oefeningen die veel worden gedaan zijn de Dumbell row, press, fly en curl. Dit zijn oefeningen waarmee u voornamelijk de armen traint. De dumbell 1 kg kan door zowel gevorderde als beginnende sporters gebruikt worden. Daarnaast is het ook zeer handig voor mensen die aan het revalideren zijn. De dumbell 1 kg zal vaker gebruikt worden voor revalidatie dan voor krachttraining. 

Deze dumbell zal minder snel beschadigen dan soft foam dumbells door de vinyl coating. Een vinyl coating zorgt voor een onderhoudsvriendelijke afwerking. Vinyl producten hebben een uitstekende kleur- en glasbehoud. Daarnaast zijn de dumbells door de coating gemakkelijk schoon te houden. Tevens hebben de dumbells een uitstekende grip en liggen ze lekker in de hand. 

De dumbells waren al bekend in de 18e eeuw alleen werden ze toen voor andere doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het luiden van de klok. Nu is het een oefenmateriaal dat niet meer weg te denken is uit de sportschool. Daarnaast kunt u deze halter ook zeer goed thuis gebruiken. De dumbell is eenvoudig toe te voegen aan diverse trainingsprogramma's. 

De Dumbells 1 kg (Geel) is ook verkrijgbaar met een gewicht van 0,5 kg (Roze), 1,5 kg (Rood), 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw), 4 kg (Zwart) en 5 kg (Grijs). Elk gewicht heeft een andere kleur. Daarnaast is er ook nog een zeer handig opberg rek verkrijgbaar. Handig voor in de sportschool, maar ook wanneer u thuis meerdere gewichten heeft. 

Beoordelingen

Pluspunten

  • Anatomische gevormd
  • Bevat vinyl coating
  • Veelzijdig in gebruik
  • Uitstekend te gebruiken oor fitness- en krachttraining

Specificaties

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Geel
Gewicht: 1 kg
Trainingsniveau: Beginner, Gemiddeld