Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max

Normaal € 18,99
Vanaf 5 € 18,79
Vanaf 10 € 18,49

Jouw prijs 18,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 06-010104

Dumbell 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max is niet meer weg te denken uit de sportschool. De dumbells zorgen ervoor dat u oefeningen krachtiger kunt uitvoeren. Deze fitnessartikelen bevat een vinyl coating. De Dummbells zijn geschikt voor beginnende en gevorderde sporters. Tevens kunnen de halters ook gebruikt worden voor revalidatietraining.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met de Dumbell 1,5 kg Mambo Max kunt u meer variëren met oefeningen. U kunt meer oefeningen doen, maar daarnaast ook verschillende oefeningen zwaarder maken.  Dumbell row, press, fly en crul zijn bekende oefeningen die je met dumbells kan doen. Deze oefeningen zijn voornamelijk goed voor uw armen, schouders en rug. Daarnaast zou je lunges kunnen doen met dumbells in uw hand waardoor u uw benen traint. Met dumbells in uw hand wordt de oefening moeilijker en zwaarder. 

De dumbell is gemaakt van gietijzer en heeft een vinyl coating. Door deze coating zorgt ervoor dat de halter minder snel beschadigd en dat die beter de kleur en glans behoudt. Ook is de halter gemakkelijker schoon te maken met deze coating. Daarnaast zal de halter ook minder snel de vloer beschadigen. Daarnaast kan u ook voorkomen dat de halters de vloer beschadigen door een handig opberg rekje te gebruiken voor de halters. Deze is apart verkrijgbaar op onze website.

Het oefenmateriaal wat nu niet meer weg te denken is uit de sportschool werd in de 18e eeuw gebruikt om de klok mee te luiden. Daarnaast zijn de dumbells zeer geschikt om thuis te gebruiken. U kan de halters gebruiken voor krachttraining, maar daarnaast worden ze ook veel gebruikt bij revalidatie. De dumbells kunnen zowel door beginnende sporters als professionals gebruikt worden. De dumbell is anatomisch gevormd en heeft hierdoor een uitstekende grip en ligt lekker in de hand. 

Van deze dumbell zijn ook nog vele andere gewichten beschikbaar. Zo zijn er de gewicht 0,5 kg (Roze), 1 kg (Geel), 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw), 4 kg (Zwart) en 5 kg (Grijs). Elke dumbell kan op zijn manier bijdragen aan een trainingsprogramma. Zorg dat het gewicht goed bij u past en dat u de dumbells op de juiste manier gebruikt. Doordat u nog alle bewegingsvrijheid heeft is het mogelijk dat u de halters op een verkeerde manier gebruikt en dan is de kans op blessures groter dan wanneer u geen gewichten gebruikt. 

Beoordelingen

Pluspunten

  • Anatomische gevormd
  • Bevat vinyl coating
  • Veelzijdig in gebruik
  • Uitstekend te gebruiken voor fitness- en krachttraining

Specificaties

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Rood
Gewicht: 1,5 kg
Trainingsniveau: Gemiddeld