Dumbells 2 x 5 kg Vinyl Mambo Max

Normaal € 59,99
Vanaf 2 € 59,79
Vanaf 5 € 59,49

Jouw prijs 59,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 06-010109

Dumbells 2 x 5 kg Vinyl Mambo max is niet meer weg te denken uit de sportscholen. De dumbells worden veel gebruikt voor het aanbrengen van diversiteit in de oefeningen. Daarnaast zogen deze dumbells voor het toevoegen van extra gewicht, waardoor de oefeningen zwaarder worden. Deze fitnessartikelen zijn er in veel verschillende gewichten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

In de 18e eeuw werd een dumbell gebruikt om de klok mee te luiden. Tegenwoordig is dit oefenmateriaal in alle sportscholen door Nederalnd te gebruiken. Daarnaast is de dumbell ook bij de meeste huishoudens terug te vinden. De halter wordt gebruikt voor krachttraining, maar daarnaast ook voor revalidatie. De halters zijn klein en handig. Wanneer u geen zin heeft om de sportschool te bezoeken kunt u ook prima de oefeningen thuis doen. Wel is het belangrijk dat u de oefeningen goed uitvoerd. doordat u met de dumbells nog alle bewegingsvrijheid heeft is het mogelijk dat u de halters op een verkeerde manier gebruikt en dan is de kans op blessures groter dan wanneer u geen gewichten gebruikt. 

De dumbells kunnen door zowel beginnende sporters als proffessionals gebruikt worden. Door de antomische vorm heeft de dumbell een uitstekende grip en ligt lekker in de hand. Deze dumbells zijn een gietijzeren gewicht met een vinyl coating. Door de vinyl coating zal de dumbell minder snel beschadigen dat foam dumbells. Daarnaast zorgt de coating voor een mooie kleur en glans behoudt. Ook kunt u de halter gemakkelijker schoonmaken dan bijvoorbeeld een foam halter. Tevens zorgt de vinyl coating ervoor dat de vloer minder snel zal beschadigen. Hiervoor kunt u ook gebruikmaken van een handig opberg rekje. 

De dumbell 5 kg van Mambo Max zorgt ervoor dat u meer variatie kan aanbrengen tijdens uw kracht- en fitnessoefeningen. Voor het trainen van armen, schouders en rug zijn de dumbel ow, press, fly en crul zeer bekend. Om uw benen te trainen kunt u bijvoorbeeld lunges doen met dumbells in uw hand om de oefening wat zwaarder te maken. Van deze dumbell zijn ook nog vele andere gewichten beschikbaar. Zo zijn er de gewicht 0,5 kg (Roze), 1 kg (Geel), 1,5 kg (Rood) 2 kg (Groen), 3 kg (Blauw) en 4 kg (Zwart). Elke dumbell kan op zijn manier bijdragen aan een trainings- of revalidatieprogramma. 

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Grijs
Gewicht: 5 kg
Trainingsniveau: Gevorderd

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Gietijzer met vinyl coating
  • Brengt diversiteit in oefeningen
  • Uitstekend te gebruiken oor fitness- en krachttraining
Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max
Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max
Dumbells 1,5 kg x 2 Vinyl Mambo Max

18,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max
Vinyl Dumbells 2 x 2 kg Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Mambo Max Dumbells 2 x 3 kg Vinyl
Mambo Max Dumbells 2 x 3 kg Vinyl

36,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis