Pillensplijter Wit Able2

Normaal € 2,99
Vanaf 5 € 2,79
Vanaf 10 € 2,49

Jouw prijs 2,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, woensdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR61555-WH (Wit)

Met deze pillensplijter kun makkelijk en met een eenvoudige beweging pillen of tabletten halveren. Dit is handig als je jouw medicijnen zonder krachtinspanning wilt halveren of verder opdelen in de juiste dosering. Deze pillen splijter beschikt over een handig opbergvakje zodat je jouw medicijnen ook kunt bewaren. Kijk ook in ons assortiment voor een pillendoosje.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met deze pillensplijter breek je gemakkelijk een pil of tablet in twee stukken zonder dat je onnodige rommel maakt. Daarnaast zonder het gevaar om in je vingers te snijden als je een mes zou gebruiken. Plaats de pil of tablet in de pillen splijter en doe daarna de de pillen splitter dicht. Zo kun je makkelijk een pil of tablet halveren of verder opdelen in de juiste dosering van jouw medicijnen.

Voordelen pillenversplitter Wit

  • Eenvoudig en zonder enige moeite pillen splitten
  • Handige en praktische pillensplitter
  • Inclusief opbergvakje voor het bewaren van medicijnen

Deze pillensplijter is zeer compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Dit handige apparaatje is veilig en geschikt voor (nagenoeg) alle soorten pillen en tabletten. Deze pillensplijter bevat tevens een handig vakje om jouw pillen in op te bergen.

De pillensplijter van Able2 is een handig hulpmiddel voor mensen die hun medicijnen eenvoudig willen splijten zonder al te veel kracht te gebruiken. Door het handzame formaat is deze pillen splijter makkelijk te bedienen. De pillensplitter is ook gemakkelijk mee te nemen. De pillen kun je opbergen in het opbergvakje dat in deze pillensplijter zit. Kortom deze pillensplijter is handig en praktisch!

Deze pillensplijter en een Anabox pillendoos zijn mooie voorbeelden van ADL hulpmiddelen. Dit zijn hulpmiddelen voor levensverrichtingen in het dagelijks leven waar veel mensen elke dag weer plezier en profijt van hebben.

Door het tablet in de pillen splijter te plaatsen en de klep dicht te drukken, zal een pil of tablet worden gehalveerd. Desgewenst kun je een gehalveerde pil ook weer verder splijten. Extra tabletten en pillen kunnen worden bewaard in de opbergbox. De pil vergruizer kan gemakkelijk schoon worden gemaakt.

Als je jouw pillen of tabletten moet splijten is deze pil versplijter van Able2 een uitkomst. Met deze pillensplijter breek je gemakkelijk een pil in twee stukken zonder rommel en zonder dat je het risico loopt om in je vingers te snijden. Ben je naast een pillensplitter op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie.

Reviews

Pluspunten

  • Pillensplijter waarmee je makkelijk pillen kunt splijten
  • Met een simpele beweging zonder krachtinspanning een pil splijten
  • Praktische pillensplitser inclusief handige opbergvakje

Related products

pillen splitters
Pillensplijter Blauw Able2

2,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen medicijndoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Blauw
Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley
Matrasverhoger Harley

48,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit