Pillensplijter Blauw Able2

Normaal € 2,99
Vanaf 5 € 2,79
Vanaf 10 € 2,49

Jouw prijs 2,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: PR61555-BL (Blauw)

Met deze pillensplijter kun je zonder enige moeite pillen of tabletten halveren met een simpele beweging. Dit is handig als je jouw medicijnen zonder krachtinspanning wilt halveren of verder opdelen in de juiste dosering. Deze pillen splijter beschikt over een handig opbergvakje zodat je jouw medicatie ook kunt bewaren. Kijk ook in ons assortiment voor een pillendoosje.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze pillensplijter breek je gemakkelijk een pil of tablet in twee stukken zonder rommel en zonder het gevaar om in je vingers te snijden. Dit doe je door de pil of tablet in de pillen splijter te plaatsen en daarna de de pillen splitter dicht te doen. Zo kun je makkelijk een pil of tablet halveren of verder opdelen in de juiste dosering van jouw medicatie.

Voordelen pillenversplitter Blauw

  • Pillensplijter om zonder enige moeite pillen te halveren
  • Pilllen splijten met een simpele beweging zonder krachtinspanning
  • Praktische pillen splitter inclusief handige opbergbox

Deze pillensplijter is zeer compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Dit handige apparaatje is veilig en geschikt voor (nagenoeg) alle soorten pillen en tabletten. Deze pillensplijter bevat tevens een handig vakje om jouw pillen in op te bergen.

Pillensplijter

De pillensplijter van Able2 is een handig hulpmiddel voor mensen die hun medicijnen eenvoudig willen splijten zonder al te veel kracht te gebruiken. Door het handzame formaat is deze pillen splijter makkelijk te bedienen. De pillensplitter is ook gemakkelijk mee te nemen. De pillen kun je opbergen in het opbergvakje dat in deze pillensplijter zit. Kortom deze pillensplijter is handig en praktisch!

Deze pillensplijter en een Anabox pillendoos zijn mooie voorbeelden van ADL hulpmiddelen. Dit zijn hulpmiddelen voor in het dagelijks leven waar veel mensen elke dag weer plezier en profijt van hebben.

Pillen splijter

Door het tablet in de pillen splijter te plaatsen en de klep dicht te drukken, zal een pil of tablet worden gehalveerd. Desgewenst kun je een gehalveerde pil ook weer verder splijten. Extra tabletten en pillen kunnen worden bewaard in de opbergbox. De pil vergruizer kan gemakkelijk schoon worden gemaakt.

Pillen splitter

Als je jouw pillen of tabletten moet splijten is deze pil versplijter van Able2 een uitkomst. Ben je naast een pillensplitter op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie.

Met deze pillensplijter breek gemakkelijk een pil in twee stukken zonder rommel en zonder dat je het risico loopt om in je vingers te snijden.

Kleur: Blauw

Pluspunten

  • Pillensplijter om makkelijk pillen te halveren
  • Tabletten splijten met een simpele beweging zonder krachtinspanning
  • Praktische pillensplitter inclusief handige opbergvakje
Anabox 7 dagen medicijndoos

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 dagen pillendoos

15,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 in One weekbox Blauw

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Grote pillendoos Able2

2,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Matrasverhoger Harley

36,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis