Medische handschoenen Peha Soft Nitrile 100 st

Normaal € 16,99
Vanaf 5 € 16,79
Vanaf 10 € 16,49

Jouw prijs 16,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Maat
Productnummer: 942191 (maat M)

Deze medische handschoenen Peha Soft Nitrile 100 stuks in de maat Medium hebben een professionele kwaliteit, zijn latexvrij en poedervrij. Bovendien bieden deze medische handschoenen gebruikers en cliënten betrouwbare bescherming, zowel tegen bacteriën en virussen als tegen door latex veroorzaakte allergieën. Bekijk ook ons volledige assortiment aan latexvrije handschoenen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze latexvrij handschoenen maat Medium zijn geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel en voldoen aan de richtlijn EN455 voor het veilig en hygiënisch onderzoeken van cliënten. Ook zijn deze poedervrije handschoenen geschikt om te gebruiken als persoonlijke bescherming, zoals beschreven in de richtlijn EN374 categorie I en II. Deze medische handschoenen kunnen in direct contact met voedsel gebruikt worden. De medische handschoenen Peha Soft Nitrile 100 stuks zijn geschikt voor gebruik in talrijke ziekenhuis- en fysiotherapiesituaties.

Voordelen medische handschoenen Peha Soft Nitrile Medium

  • Latexvrije disposable onderzoeks- en beschermingshandschoen van zacht, blauw nitrilrubber
  • Getextureerde vingertoppen voor optimale grip
  • Gechloreerde binnenlaag voor makkelijk aantrekken
  • Kan zowel links als rechts gedragen worden.

Het materiaal van deze medische handschoen biedt een hoge mate van bescherming tegen virussen en bacteriën - zelfs bij uiterst besmettelijke virussen. Daarnaast kunnen de Peha Soft nitrile handschoenen in het laboratorium en voor het desinfecteren van oppervlakken worden gebruikt (voldoet aan EN 374). Deze medische handschoenen zijn ideaal voor veelzijdig gebruik in ziekenhuizen - zelfs in de keuken (bevestigd door ISEGA en RAL). De Peha Soft zijn zachte medische en beschermende nitrile onderzoekshandschoenen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Zacht blauw nitrilrubber
  • Gechloreerde binnenlaag
  • Poeder- en latexvrij