Latexvrije handschoenen Peha Soft Nitrile 200 st Large

Normaal € 22,99
Vanaf 2 € 22,79
Vanaf 5 € 22,49

Jouw prijs 22,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Maat
Productnummer: 942208 (Maat L)

Deze latexvrije handschoenen Peha Soft Nitrile zijn zeer zachte en goed beschermende onderzoekshandschoenen. Latexvrije handschoenen in de kleur Wit geleverd per 200 stuks in de maat Large. De Peha Soft wegwerphandschoenen zijn als slijtvaste disposable handschoenen overal te gebruiken waar personeel door contaminatie, besmetting in gevaar kan komen. Bekijk ons volledige assortiment aan medische latexvrije handschoenen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Peha Soft Nitrile handschoenen maat Large zijn latexvrije disposable onderzoekshandschoenen gemaakt van extreem zacht, wit-gekleurd nitrile rubber. Ook zijn deze handschoenen poedervrij en met een gechloreerd inwendig oppervlak waardoor je de latexvrije handschoenen eenvoudig kunt aantrekken. Daarnaast hebben de wegwerphandschoenen een vingertip textuur die zorgt voor een optimale grip, zijn ze zeer elastisch, bijzonder scheurvast en hebben de medische handschoenen een hoge tactiele gevoeligheid.

Deze latexvrije handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. De handschoenen kunnen zowel rechts als links gedragen worden. Deze medische handschoenen zijn geschikt om te gebruiken als persoonlijk beschermingsmiddelen.

Voordelen latexvrije handschoenen Peha Soft Nitrile Large

  • Latexvrije disposable onderzoeks- en beschermingshandschoen van zacht, wit nitrile rubber
  • Getextureerde vingertoppen voor optimale grip
  • Gechloreerde binnenlaag voor makkelijk aantrekken
  • Geschikt om links en rechts te dragen

De latexvrije handschoenen Peha Soft Nitrile 200 stuks zijn in het bijzonder geschikt voor personen die gevoelig zijn voor handschoenpoeder of met allergieën tegen latexproteïne (Type I allergie). Conform EN455 als medisch hulpmiddel en EN374, categorie III als persoonlijke beschermingsmiddel. Bovendien geschikt voor gebruik in laboratoria en bij schoonmaakwerk met chemicaliën en desinfectiemiddelen. Deze latexvrije handschoenen mogen gebruikt worden voor contact met levensmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Zacht wit nitrilrubber
  • Poeder- en latexvrij
  • Gechloreerde binnenlaag