Knopen haak Good Grips

Normaal € 16,89
Vanaf 2 € 16,49
Vanaf 5 € 15,99

Jouw prijs 16,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR55020-3

Een knopen haak is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om zelfstandig knopen vast te maken. De knopenhaak van Good Grips is een ideaal hulpmiddel waardoor dit weer een eenvoudige dagelijkse handeling wordt. Deze ergonomische knopen haak in de kleur Zwart is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met de knopen haak van Good Grips is het vastmaken van knopen weer een eenvoudige taak. De knopenhaak is een ideaal hulpmiddel voor iedereen die moeite heeft met het zelfstandig vastmaken van knopen. Met de knopen haak kun je knopen dicht maken als je hier te weinig coördinatie of kracht voor hebt. De haak steek je door het knoopsgat en haak je om de knoop. Dan trek je de knoop door het knoopsgat en haal je de knopenhaak weer van de knoop af. Deze knopen haak van Good Grips is perfect om te gebruiken door iedereen die moeite heeft om zelfstandig knopen vast te maken. De knopenhaak is een ideaal hulpmiddel bij het vastmaken van verschillende soorten knopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knopen van overhemden, shirts en broeken. Deze knopenhaak wordt aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals omdat de knopen haak speciaal is ontwikkeld voor mensen met een beperkte grip en een verminderde fijne motoriek van vingers of hand. Deze ergonomische knopenhaak in de kleur Zwart is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een comfortabele grip en optimaal gebruikersgemak. Voor uitleg over het gebruik van de knopenhaak zie het tabblad Video.

Voordelen knopen haak Good Grips

  • Comfortabele en praktische knopenhaak van Good Grips
  • Ideale knopen haak voor iedereen die het soms lastig vindt om zelf knopen vast te maken
  • De knopenhaak wordt als hulpmiddel aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals

Wil je een goede knopen haak kopen? Kies dan voor deze knopenhaak van Oxo Good Grips met een professionele kwaliteit. Deze knopen haak kopen en gebruiken is een ideale oplossing voor het vastmaken van verschillende soorten en formaten knopen. Voor het vastmaken van knopen van een broek zoals een pantalon, kun je de knopen haak onder een iets schuinere hoek houden om de knoop van de broek te sluiten. De lichtgewicht knopen haak heeft een totale lengte van 16 cm. Het handvat heeft een lengte van 11 cm en een diameter van 3,8 cm.

Moeite met het knopen of ontknopen van jouw kleding? Dan is deze knopen haak van Good Grips een ideaal hulpmiddel voor jou! Bovendien wordt de knopen haak door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals als hulpmiddel aanbevolen. Aankleden is nog nooit zo makkelijk geweest met deze aantrekhulp. De knopenhaak is door het ergonomische ontwerp uiterst geschikt voor personen met gewrichtklachten om de inspanning bij het knopen vast maken en aankleden een stuk gemakkelijker te maken. Heb je last van artritis, atrose, reuma, jicht of andere klachten die de functie van jouw hand en vingers doen verminderen? Dan is deze knopenhaak een ideaal hulpmiddel voor jou! De knopen haak is specifiek ontworpen met een geribbeld handvat voor een anti-slip handgreep. Bovendien zorgt het brede handvat voor meer grip bij het vastzetten van knopen.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Comfortabele en praktische knopen haak van Good Grips
  • Ideale knopenhaak voor iedereen die het soms lastig vindt om zelf knopen vast te maken
  • De knopen haak wordt als hulpmiddel aanbevolen door zorgprofessionals

Related products

Easy Pull sok aantrekker
Easy Pull sokaantrekker

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

sokaantrekker able2
Sokaantrekker Able2

5,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Helping Hand Grijper HandiGrip Pro
Helping Hand HandiGrip Pro Lang 82 cm

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

anabox 7 dagen pillendoos
Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Knopenhaak
Kleur: Zwart