Gripmaster handtrainers set 4 stuks

Normaal € 67,89
Vanaf 2 € 65,89
Vanaf 4 € 64,89

Jouw prijs 67,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Gripmaster Set 4 st

De gripmaster is perfect voor het trainen van de hand en vingers. Train met de grip master voor het soepel en krachtiger maken van de vingers, handen, pols en onderarm. De Prohands gripmaster is een ideale grip trainer, handtrainer en vingertrainer voor therapie en bij blessures. Deze complete set bestaat uit gripmasters in vier opeenvolgende weerstanden zodat je de training goed kunt opbouwen en variëren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De gripmaster wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen met een gripmaster verbetert de mobiliteit van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. De Prohands gripmaster is ook perfect als grip trainer voor het verstevigen van de handgrip en de knijpkracht van de hand en vingers. Met de grip master kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je beweeglijkheid, zonder dat je veel te zwaar traint. Deze complete gripmaster set bestaat vier opeenvolgende sterktes waardoor je de oefeningen kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen. Met de Prohands gripmaster kun je individuele vingers isoleren en gericht trainen.

Voordelen gripmaster handtrainers set

  • De grip master is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Set met vier opeenvolgende sterktes voor een gevarieerde training
  • Veelzijdige Prohands handtrainers voor fysiotherapie en revalidatie

Gripmaster handtrainer weerstanden

Deze complete set gripmasters bestaat uit vier opeenvolgende weerstanden. Ook ideaal voor gebruik door professionals in hun praktijk zoals fysiotherapeuten, handtherapeuten, revalidatie artsen en ergotherapeuten.

Gripmaster Kracht per veerAanbevolen voor
Extra Licht 1,36 kg Kinderen 12+, revalidatie en senioren
Licht 2,27 kg Veel herhalingen met weinig kracht
Medium 3,18 kg Voor de gemiddelde mannelijke hand
Zwaar 4,09 kg Voor sterke handen en zware training

Gripmaster oefeningen

Oefenen met een gripmaster van Prohands helpt om de fysieke conditie en gezondheid van de vingers en handen te onderhouden en te verbeteren. Ongeacht het type beoefende sport of het specifieke muziek instrument. De gripmaster zorgt voor een klassieke en ergonomische grip en goede training van de handen en vingers! De Prohands gripmaster is perfect om veel verschillende oefeningen mee te doen. Gebruik een grip master als handtrainer en vingertrainer voor het behoud en verbeteren van de beweeglijkheid van vingers, handen en onderarmen. Daarnaast kun je de Prohands gripmaster ook gebruiken als hand grip trainer voor het verstevigen van de grip en hand knijpkracht. Regelmatig oefenen met een grip master helpt ook om stress te verminderen. De gripmaster is ook uitermate geschikt voor mensen met reumatische klachten en gewrichtsklachten. De gripmaster handtrainer is compact van formaat en gemakkelijk mee te nemen zodat je overal kunt blijven trainen. Door de elementen van de gripmaster naar elkaar toe te knijpen, train je de handspieren, vingerspieren en tegelijkertijd ook de onderarmspieren. In de handpalm van de Prohands gripmaster zit een vaste kern met een rubberen houder en op de vingertoetsen zitten de tabs zodat je goed kunt trainen.

Gripmaster vingertrainer

De gepatenteerde Prohands gripmaster is de enige handtrainer en vingertrainer die de individuele vingers isoleert en ontwikkelt! De gripmaster is dus een goede manier om de conditie van de hand en vingers te optimaliseren. Het gebruiken van de Prohands gripmaster als vingertrainer draagt bij aan het verbeteren van de fijne en grove motoriek van handen en vingers. Elke individuele vinger van de hand wordt bewogen en aangestuurd door een compleet gescheiden systeem van spieren en pezen in de hand, pols en onderarm. Met een vingertrainer kun je elke vinger individueel trainen. Merk je bijvoorbeeld dat je pink, duim of een andere vinger niet zo veel kracht heeft als je zou willen? Dan kun je met de grip master vingertrainer de focus leggen op het trainen van bijvoorbeeld de duim of pink, waardoor die specifieke vinger de ontbrekende kracht toch kan opbouwen. Maar ook als je je hele hand wilt trainen, kan dat met de gripmaster. Een gripmaster wordt ook wel een vingertrainer of handtrainer genoemd, maar doet veel meer dan alleen het trainen van je vingers en handen. Als je zelf je vingers beweegt, voel je vast dat er ook wat gebeurt in je pols en onderarm. Dit is omdat de spieren van deze spiergroepen allemaal met elkaar samenwerken om de handen te laten bewegen. Voor veel activiteiten is het prima om de hele hand te trainen, omdat je vaak ook je hele hand gebruikt. Maar soms kan het ook goed zijn om vingers individueel te trainen met een vingertrainer. Bij activiteiten als klimmen, piano of gitaar spelen, kan de kracht van individuele vingers een belangrijk rol spelen. Ook bij blessures en stijfheid van vingers zal het regelmatig oefenen met een vingertrainer positieve resultaten opleveren.

Reviews

Pluspunten

  • De grip master is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Set met vier opeenvolgende sterktes voor een gevarieerde training
  • Veelzijdige Prohands handtrainers voor fysiotherapie en revalidatie

Related products

Putty handtrainer 85 gram
Sterkte: Licht (Geel)

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gripmaster Medium handtrainer

17,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gripmaster Licht handtrainer

17,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stressbal MediPreventie

0,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Schouder stretcher katrol

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood
Weerstand: Extra licht, Licht, Medium, Zwaar
Trainingsniveau: Beginner, Gemiddeld, Gevorderd
Soort training: Coördinatie, Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie, Uithoudingsvermogen
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers