Gripmaster Via handtrainer Medium - Blauw

Normaal € 23,99
Vanaf 2 € 23,79
Vanaf 4 € 23,49

Jouw prijs 23,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Sterkte
Productnr: 02-060103 Medium

De gripmaster Via Medium is perfect voor het trainen van de hand en vingers. Train met de grip master voor het soepel en krachtiger maken van de vingers, handen, pols en onderarm. De Prohands gripmaster Via is een ideale grip trainer, handtrainer en vingertrainer voor therapie en bij blessures. Deze gripmaster kopen kan in de weerstanden Licht en Medium zodat je de training goed kunt opbouwen en variëren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De gripmaster Via is ergonomisch vormgeven, heeft zachte vingertoetsen en is aantrekkelijk en niet-ontmoedigend voor kinderen en senioren. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen met een gripmaster verbetert de mobiliteit van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. De Prohands gripmaster Via is ook perfect als grip trainer voor het verstevigen van de handgrip en de knijpkracht van de hand en vingers. Met de gripmaster Via kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je beweeglijkheid, zonder dat je (veel) te zwaar traint. De gripmaster Via is verkrijgbaar in twee opeenvolgende sterktes waardoor je de oefeningen kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen. Met de Prohands gripmaster kun je individuele vingers isoleren en gericht trainen.

Voordelen gripmaster Via handtrainer Medium

  • De handtrainer Via is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Oefenen met de gripmaster stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Veelzijdige Prohands grip master voor fysiotherapie en revalidatie

Gripmaster Via weerstanden

Je kunt de Prohands gripmaster Via kopen in twee opeenvolgende sterktes, weerstanden. Met de gripmaster kun je veel verschillende en specifieke oefeningen voor de handen en vingers doen. Je kunt overwegen om beide weerstanden van de gripmaster Via te kopen. Dan kun je jouw training nog beter opbouwen, verzwaren en blijven variëren. Daarnaast kun je kiezen voor een complete set van de standaard gripmasters.

Gripmaster Via Kracht per veerAanbevolen voor
Licht1,81 kgVeel herhalingen met weinig kracht
Medium2,72 kgVoor de gemiddelde mannelijke hand

Gripmaster oefeningen

Oefenen met een gripmaster van Prohands helpt om de fysieke conditie en gezondheid van de vingers en handen te onderhouden en te verbeteren. Ongeacht het type beoefende sport of het specifieke muziek instrument. De gripmaster zorgt voor een klassieke en ergonomische grip en goede training van de handen en vingers! De Prohands gripmaster is perfect om veel verschillende oefeningen mee te doen. Gebruik een grip master als handtrainer en vingertrainer voor het behoud en verbeteren van de beweeglijkheid van vingers, handen en onderarmen. Daarnaast kun je de Prohands gripmaster Via ook gebruiken als hand grip trainer voor het verstevigen van de grip en hand knijpkracht. Regelmatig oefenen met een grip master helpt ook om stress te verminderen. De gripmaster is ook uitermate geschikt voor mensen met reumatische klachten en gewrichtsklachten. De gripmaster handtrainer is compact van formaat en gemakkelijk mee te nemen zodat je overal kunt blijven trainen. Door de elementen van de gripmaster naar elkaar toe te knijpen, train je de handspieren, vingerspieren en tegelijkertijd ook de onderarmspieren. In de handpalm van de Prohands gripmaster zit een vaste kern met een rubberen houder en op de vingertoetsen zitten de tabs zodat je goed kunt trainen.

Gripmaster vingertrainer

De gepatenteerde Prohands gripmaster Via is de enige handtrainer en vingertrainer die de individuele vingers isoleert en ontwikkelt! De gripmaster is dus een goede manier om de conditie van de hand en vingers te optimaliseren. Het gebruiken van de Prohands gripmaster als vingertrainer draagt bij aan het verbeteren van de fijne en grove motoriek van handen en vingers. Elke individuele vinger van de hand wordt bewogen en aangestuurd door een compleet gescheiden systeem van spieren en pezen in de hand, pols en onderarm. Met een vingertrainer kun je elke vinger individueel trainen. Merk je bijvoorbeeld dat je pink, duim of een andere vinger niet zo veel kracht heeft als je zou willen? Dan kun je met de grip master vingertrainer de focus leggen op het trainen van bijvoorbeeld de duim of pink, waardoor die specifieke vinger de ontbrekende kracht toch kan opbouwen. Maar ook als je je hele hand wilt trainen, kan dat met de gripmaster. Een gripmaster wordt ook wel een vingertrainer of handtrainer genoemd, maar doet veel meer dan alleen het trainen van je vingers en handen. Als je zelf je vingers beweegt, voel je vast dat er ook wat gebeurt in je pols en onderarm. Dit is omdat de spieren van deze spiergroepen allemaal met elkaar samenwerken om de handen te laten bewegen. Voor veel activiteiten is het prima om de hele hand te trainen, omdat je vaak ook je hele hand gebruikt. Maar soms kan het ook goed zijn om vingers individueel te trainen met een vingertrainer. Bij activiteiten als klimmen, piano of gitaar spelen, kan de kracht van individuele vingers een belangrijk rol spelen. Ook bij blessures en stijfheid van vingers zal het regelmatig oefenen met een vingertrainer positieve resultaten opleveren.

Reviews

Pluspunten

  • De handtrainer Via is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Oefenen met de gripmaster stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Veelzijdige Prohands grip master voor fysiotherapie en revalidatie

Related products

Gripmaster Licht handtrainer
Gripmaster Licht handtrainer

17,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gripmaster Medium handtrainer
Gripmaster Medium handtrainer

17,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gripmaster handtrainers set 4 stuks
Gripmaster handtrainers set 4 stuks

67,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gripmaster Pro handtrainer
Gripmaster Pro handtrainer

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Sterkte: Licht, Medium
Kleur: Blauw
Weerstand: Medium
Trainingsniveau: Gemiddeld
Soort training: Coördinatie, Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie, Uithoudingsvermogen
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers