Desinfectie spray Zepventure 600 ml

Normaal € 9,99
Vanaf 6 € 9,79
Vanaf 12 € 9,49

Jouw prijs 9,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus morgen in huis

Productnummer: 0001AEVENTURE

Deze Zepventure Original desinfectie spray is een reinigings- en desinfectiemiddel dat snel en gemakkelijk te gebruiken is. Reinigt, desinfecteert en ontgeurt in één handeling. Geschikt voor alle oppervlakken en voorwerpen en laat een frisse geur achter. In een extra grote en voordelige spuitbus van maar liefst 600 ml. Kijk ook in ons assortiment voor een andere desinfectie spray.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Zepventure Original is een desinfecterende spray van Zep industries en is eenvoudig en snel te gebruiken is. Dit desinfectiemiddel ontgeurt door onaangename geuren te neutraliseren en laat een schone en aangename geur achter. Dit desinfectiemiddel is geschikt voor alle oppervlakken en voorwerpen (metaal, glas, plastic, laminaat, sanitair, bureaus, kantoren, telefoons, meubelen, aanrecht, afzuigkappen etc.).

Zepventure Original bevat een mengeling van synergetische tensioactieve bestanddelen, stabilisatoren, ontvettende bestanddelen en reinigende stimulansen voor een snelle werking. Het product is samengesteld met verschillende actieve stoffen die een uitstekende reiniging garanderen. Deze formule werkt zonder na te spoelen! Spray het op de desbetreffende plek en veeg het af.

Dit product is een van de desinfectiemiddelen die geschikt is voor ziekenhuizen, sportscholen, sportclubs, verzorgingshuizen, medische instellingen, scholen, supermarkten, restaurants, café's, voedingsindustrie, enz.

Gebruiksaanwijzing

Spuitbus schudden voor gebruik. Spray het schuim gelijkmatig op ongeveer 25 cm van het te reinigen oppervlak. Laat het inwerken en gebruik vervolgens een vochtige spons of veeg het af met een droge doek. Je hoeft dit niet na te spoelen met water! Voor oppervlakken die in contact komen met voedsel, adviseren wij het na te spoelen met schoon water.

Kenmerken desinfectiemiddel Zepventure

Actieve ingrediënten: didecyl dimethylammoniumchloride
Netto volume: 600 ml
PH: 12 ± 0,5
Drijfgassen: isobutaan en propaan (aerosol niet brandbaar volgens FEA-normen)

Keuring

Bactericide: Voldoet aan norm NF EN 1040 bij 0,8% in 5 minuten bij 20 ° C. Voldoet aan norm NF EN 1276 onder 2% reinheidsvoorwaarden en bij 4% in 5 minuten bij 20°C op bacteriën: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae.
Fungicide: voldoet aan de partiële norm NF EN 1275 bij 1% in 15 minuten bij 20 ° C op de Candida albicans‐stam.
Virucide: voldoet aan norm NF EN 14476 onder 80% gereinigde condities in 1 minuut op het adenovirus en in 5 minuten op het poliovirus.

Inhoud: 600 ml
Soort: Reinigingsmiddel

Pluspunten

  • Desinfectie spray bestemd voor alle voorwerpen en oppervlaktes!
  • Spray is gemakkelijk te gebruiken
  • Reinigingsmiddel professioneel gekeurd