Desinfectie handgel sanitizer 500 ml

Normaal € 4,99
Vanaf 5 € 4,79
Vanaf 10 € 4,49

Jouw prijs 4,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: HANDSANITIZER-500ml

Deze desinfectie handgel 500 ml is een speciale, op alcohol gebaseerde, handreiniger. Deze instant hand sanitizer met klepdopje heeft een zachte formulering die de huid niet uitdroogt. Dit desinfectiemiddel verdampt snel en volledig zonder bacteriën of afval achter te laten. Kijk ook naar andere desinfectie handgel in ons assortiment.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De desinfectie handgel sanitizer van Zep Industries is een professionele hand desinfectans die veel wordt gebruikt door voedselverwerkende bedrijven zoals restaurants, bakkers, slagers, groenteboeren, maar ook door ziekenhuizen, artsen en fysiotherapeuten. Het product verdampt snel en volledig zonder een residu achter te laten. Je hoeft deze handdesinfectie met een hoog percentage alcohol dan ook niet na te spoelen of af te drogen. Het desinfectiemiddel droogt je handen niet uit en zorgt voor zachte handen. Dit komt door de verzachtende bestanddelen in het product. Het product bevat maar liefst 85% alcohol.

Gebruiksaanwijzing

Het product is gebruiksklaar en hoef je dus niet te verdunnen met water. Het product heeft een hoog alcoholpercentage dat zorgt voor een snelle werking. De instant hand sanitzer droogt snel op, waardoor je weer snel aan de slag kunt gaan. Deze verpakking heeft een klepdopje waardoor het product gemakkelijk te gebruiken is. Je kunt gemakkelijk een scheutje of paar druppels op je hand aanbrengen en je handen zijn gedesinfecteerd!

Het product is licht ontvlambaar. Het hand desinfectiemiddel is ook verkrijgbaar in een grote verpakking van 1000 ml. Beide varianten zijn perfecte desinfectiemiddelen.

Producteigenschappen

Vorm: Viscoze vloeistof (stroperige gel)
Kleur: Transparant
Geur: Alcohol
Dichtheid bij 20 °C: g/cm³
pH bij 20°C: 7,0 ± 0,5

Beoordelingen

Pluspunten

  • Hand desinfectiemiddel met een hoog alcohol percentage
  • Snel opdrogende desinfectie handgel en zorgt voor zachte handen

Specificaties

Inhoud: 500 ml