Anti-slip bokaalopener Geel Tenura

Normaal € 8,89
Vanaf 2 € 8,69
Vanaf 5 € 8,49

Jouw prijs 8,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: PR61651-Y-2

De anti-slip bokaalopener van Tenura is speciaal ontworpen om op een makkelijke en veilige manier potten in verschillende maten te openen. De geribbelde bolle buitenkant van de siliconen bokaal opener voelt zacht en flexibel aan. Ook zorgt dit voor een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de pot. Met de bokaalopener antislip kun je met weinig inspanning potten openen en sluiten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Soms komt er aardig wat kracht bij kijken om een pot te openen. Helemaal voor ouderen of mensen die om welke reden dan ook minder (grijp)kracht in de handen hebben is dit vervelend. De siliconen bokaalopener van Tenura biedt dan uitkomst. De anti-slip bokaal opener zorgt voor een goede grip op de potten. Daardoor is het makkelijker om de pot te openen of te sluiten. Met de anti-slip bokaalopener Geel kun je moeiteloos schroefdeksels van potten in verschillende formaten losdraaien. Dankzij de siliconen bokaal opener open je vrijwel elke deksel in een handomdraai. Ook handig voor het openen van deuren, knoppen van de verwarming etc. De unieke antislip opener wordt net zoals ergonomisch bestek aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals. De Tenura bokaalopener heeft een diameter van 12 cm en kan in de afwasmachine. Siliconen bokaal opener leverbaar in in de volgende kleuren: Geel, Rood en Blauw. Tip: overweeg om meerdere bokaalopeners te kopen zodat je er altijd eentje bij de hand hebt.

Voordelen anti-slip bokaalopener Geel Tenura

  • Ideale siliconen bokaalopener als je minder (grijp)kracht in de handen hebt
  • Zorgt voor een uitstekende grip bij het openen en sluiten van de bokaal
  • Anti-slip bokaal opener aanbevolen door ergotherapeuten en andere zorgprofessionals

Met de anti-slip bokaalopener Geel van Tenura kun je moeiteloos schroefdeksels losdraaien. Dankzij het siliconen anti-slip materiaal open je vrijwel elke deksel in een handomdraai. Doordat de buitenzijde voorzien is van een ribbelstructuur heb je een maximale grip bij het openen, maar ook bij het sluiten van bokalen. De anti-slip bokaal opener is gemaakt van siliconen materiaal dat bovendien niet-toxisch, anti-bacterieel en latexvrij is. Ook bevat het materiaal geen plastificeermiddelen. Als je hinder ondervindt van artritis of een verminderde grip in de handen en vingers hebt, dan is deze siliconen bokaalopener een handige uitkomst. Biedt een stevige grip en houvast. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de bokaal kun je de Tenura potopener ook eenhandig gebruiken. Naast deze opvallende Gele uitvoering is de siliconen bokaal opener ook verkrijgbaar in het Blauw en Rood. Bekijk ook ons complete assortiment voor andere handige keukenhulpmiddelen.

Video

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideale siliconen bokaalopener als je minder kracht in de handen hebt
  • Zorgt voor een uitstekende grip bij het openen en sluiten van de bokaal
  • Makkelijk potten openen met de anti-slip bokaal opener

Specificaties

Kleur: Geel