Anti-lek urinaal

Normaal € 49,99
Vanaf 2 € 48,99
Vanaf 5 € 47,99

Jouw prijs 49,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnummer: SU47295-1

Het anti-lek urinaal is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen. Dit urinaal met terugloopbeveiliging voor mannen maakt het mogelijk om te plassen terwijl je in bed ligt, in een rolstoel zit of onderweg bent. Het Ursec anti-lek urinaal is comfortabel in het gebruik door de extra buiging van de hals en de zachte randen. Het lekvrije Ursec urinaal heeft een unieke terugloopbeveiliging zodat er geen urine uitloopt. Hierdoor is het urinaal zowel prettig voor de gebruiker als de verzorgende.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Kun je of mag je niet uit bed komen om naar het toilet te gaan? Dan biedt dit anti-lek urinaal voor mannen uitkomst. Met dit urinaal met terugloopbeveiliging kun je in bed blijven en toch plassen. Als je bedlegerig bent, dan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk in bed blijft. Het anti-lek urinaal maakt het mogelijk om je kleine behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Het lekvrije Ursec urinaal heeft een unieke terugloopbeveiliging zodat er geen urine uitloopt als het urinaal omrolt of omvalt. Dit komt door de groene anti-lekdop op de plastuit van het urinaal. Het glow-in-the-dark handvat geeft licht in het donker waardoor je het anti-lek urinaal gemakkelijk in het donker kunt vinden. Het urinaal kan dus 's nachts bij de gebruiker in bed blijven zodat de gebruiker het urinaal in principe zelfstandig kan gebruiken en de verzorgers niet om hulp hoeft te vragen.

Voordelen anti-lek urinaal Ursec

  • Anti-lek urinaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Ursec lekvrij urinaal met een unieke terugloopbeveiliging zodat er geen urine uitloopt
  • Comfortabel in gebruik door de extra buiging van de hals en de zachte randen

Het anti-lek urinaal is handig en comfortabel in het gebruik door de extra buiging van de hals en de zachte randen. Met behulp van de handige handgreep en het ontluchtingsdopje kun je het urinaal eenvoudig leeg gieten door de rode afsluitdop aan de achterkant eraf te halen. Je kunt het urinaal voor mannen makkelijk afsluiten, zodat er geen nare luchtjes vrijkomen. Dit anti-lek urinaal voor mannen heeft liggend op de platte kant een lengte van 34 cm, een breedte van 13,5 cm en een hoogte van 17 cm.

De inhoud van dit Ursece urinaal is 1 liter. Dit urinaal is gemaakt van helder (recyclebaar) kunststof waardoor je het vulniveau goed kunt zien. Het urinaal is voorzien van een maatverdeling en kan als 24-uurs plasfles worden gebruikt zodat overgieten niet nodig is. Op het urinaal is de inhoud duidelijk weergegeven. Zo kun je dus aflezen hoeveel urine er in de plasfles zit. Dat is makkelijk als je jouw vochtbalans in de gaten moet houden. Je kunt het urinaal gemakkelijk schoonmaken met bijvoorbeeld allesreiniger. Of spoel het urinaal uit met water en chloor. Of een desinfecterend middel. Ook kan dit anti-lek urinaal in de autoclaaf worden gesteriliseerd op een temperatuur van maximaal 130°C of met ethyleenoxide. De koker van het urinaal is afneembaar en dus makkelijk schoon te maken.

Als je niet uit bed kan of mag komen om gebruik te maken van het toilet, dan heb je een goed anti-lek urinaal nodig. Met dit mannen urinaal kun je de urine eenvoudig opvangen. Uiteraard houdt dit lekvrije Ursec urinaal vrijwel alle nare luchtjes tegen. Ook is dit handig als je het urinaal wilt meenemen om te legen. Ook is het mannen urinaal voor onderweg of op reis een handige en praktische oplossing als er geen (schoon) toilet voorhanden is. Dit urinaal is gemaakt van kunststof en is speciaal voor heren vormgegeven. Bovendien heeft het urinaal voor mannen een duidelijk afleesbare inhoudstabel op de buitenkant. De inhoudstabel wordt uitgedrukt in milliliters en de maximale inhoud van het urinaal voor heren is 1 liter. Dit is handig als je bijvoorbeeld jouw vochtbalans goed in de gaten moet houden. Het anti-lek urinaal is goed afsluitbaar met de groene draaiknop. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Anti-lek urinaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • Lekvrij Ursec urinaal met een unieke terugloopbeveiliging zodat er geen urine uitloopt
  • Comfortabel in het gebruik door de extra buiging van de hals en de zachte randen

Minpunten

  • Het anti-lek urinaal is een hygiëne artikel en kan daardoor niet geretourneerd worden

Specificaties

Kleur: Transparant