Lucht zitkussen Mambo Max

Normaal € 34,99
Vanaf 2 € 34,79
Vanaf 5 € 34,49

Jouw prijs 34,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 04-020201

Lucht zitkussen van Mambo Max: een mooie combinatie van het bekende wiebelkussen en een wigkussen. Doordat dit zitwigkussen met lucht gevuld is kun je actief zitten. Ook heeft dit wig zitkussen dezelfde wig vorm als een wigkussen waardoor je een ergonomische en dus betere zithouding aanneemt.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Zitwigkussen

Dit lucht zitwigkussen is aan twee kanten te gebruiken. Aan de bovenkant heeft dit lucht zitkussen nopjes voor het stimuleren van de doorbloeding. Daarnaast beschikt dit wig zitkussen over een vlakkte kant. Dit zitwigkussen kan ook gebruikt worden als rugsteun.

Dit wigvormig kussen zorgt ervoor dat je een juiste zithouding aanneemt aan een bureau of tafel. Door het zitten op lucht train je onbewust jouw rugpsieren. De lichte helling van een zitwigkussen helpt je om een natuurlijke en goede houding aan te nemen zodat je met een rechte rug zit. Een zitwigkussen of rugkussen zorgt voor een ergonomische zithouding. Door te zitten op een zitwigkussen corrigeer je onbewust jouw lichaamshouding en train je de rugspieren.

Het wig zitkussen wordt compleet geleverd inclusief de meegeleverde pomp en is verpakt in een aantrekkelijke retail verpakking. Lucht zitwigkussen in de kleur Blauw met de afmetingen 34 x 34 cm en een hoogte van 7 cm aan de achterkant. De maximale gewichtsbelasting van het Mambo Max lucht zitkussen is 250 kg. Het hygiënische oppervlak van dit lucht zitwigkussen is makkelijk te reinigen met water en zeep.

Dit zitwigkussen is van het degelijke en kwalitatief hoogwaardige merk Mambo Max. De Mambo Max producten worden veel gebruikt voor fysiotherapie, oefentherapie en fitness.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Combinatie van wiebelkussen en wigkussen
  • Ergonomisch zitwigkussen
  • Geschikt voor thuis, op kantoor en in de auto

Minpunten

  • Geschikt tot een maximale gewichtsbelasting van 250kg

Specificaties

Gebruik: Autostoel, Bankstel, Bureaustoel, Eetkamerstoel, Rolstoel
Ondersteuning: Zitvlak
Toepassing: In de auto, Op kantoor, Op reis, Op school, Thuis
Kleur: Blauw