WC verhoger 10 cm

Normaal € 38,89
Vanaf 2 € 38,49
Vanaf 4 € 37,99

Jouw prijs 38,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR50924-1

De wc verhoger 10 cm is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om een standaard toilet te gebruiken. Met de toilet verhoger 10 cm kun je eenvoudig de wc pot verhogen. Toiletverhogers maken het makkelijker om te gaan zitten en op te staan van het toilet. Ideaal voor ouderen en anderen om met behulp van de wc verhoger langer zelfstandig, veilig en comfortabel van een toilet gebruik te maken. Professionele kwaliteit wc verhoger 15 cm met solide bevestiging door middel van twee verstelbare klemmen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met behulp van de wc verhoger 10 cm kun je eenvoudig een bestaand toilet verhogen. De toiletverhoger 10 cm is gemakkelijk in gebruik. Je plaatst de wc verhoger 10 cm namelijk bovenop de bestaande toiletpot. De toiletverhoger wordt stevig vast gezet met twee verstelbare klemmen die je aan de beide zijkanten vast draait. De toiletverhoger 10 cm is gemakkelijk op (bijna) iedere toiletpot te bevestigen en helpt je bij het zelfstandig en veilig naar het toilet gaan. De wc verhoger 10 cm heeft een moderne en ergonomische vormgeving waardoor je comfortabel en veilig zit. De standaard en meest gebruikte hoogte toiletverhoger is 10 cm. Ook leverbaar met een hoogte van 5 cm en 15 cm, en als toiletverhoger met deksel. Door de gladde afwerking is de toiletverhoger eenvoudig te reinigen. Geschikt tot een gebruikersgewicht van 200 kg.

Voordelen wc verhoger 10 cm

  • Makkelijker gaan zitten en opstaan van het toilet
  • Professionele kwaliteit wc verhoger 10 cm met solide bevestiging
  • Toilet verhoger 10 cm om zelfstandig en veilig naar het toilet te gaan

WC verhogers verhogen de bestaande toiletzitting om makkelijker plaats te kunnen nemen op en op te staan van het toilet. Als jouw toilet te laag is, kun je dit dus eenvoudig oplossen met deze wc verhoger 10 cm. Toiletverhogers zijn ideaal voor iedereen die moeite heeft met het plaats nemen op en opstaan van een standaard toilet. De wc verhoger 10 cm is ontworpen voor ouderen, rolstoelgebruikers en anderen met een verminderde mobilteit en bewegelijkheid van bijvoorbeeld rug, knie en heupen. Voor het goed en veilig kunnen gebruiken van de wc verhoger 10 cm is het noodzakelijk dat de gebruiker zelfstandig kan zitten. Voor mensen met perceptie- of evenwichtsproblemen is het niet aan te raden om de toilet verhoger 10 cm te gebruiken. Lichtgewicht toiletverhoger met toch een hoge belastbaarheid door de professionele kwaliteit, het hoogwaardige materiaal en de gladde afwerking. De wc verhoger 10 cm van Atlantis is geschikt tot een maximum gebruikersgewicht van 200 kg. Controleer voor elk gebruik altijd of de toiletverhoger 10 cm goed vast zit. Houd je niet vast aan de toilet verhoger 10 cm bij het gaan zitten of bij het opstaan. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

WC verhoger 10 cm reinigen

De wc verhoger 10 cm is gemaakt van stevig en duurzaam polypropyleen materiaal waardoor je lang van deze toiletverhoger gebruik kunt maken. De toilet verhoger 10 cm is door het gladde oppervlak goed en makkelijk te reinigen. Bovendien is de toiletverhoger 10 cm autoclaveerbaar zodat de wc verhoger ook in zorginstellingen en door de thuiszorg gebruikt kan worden. De toiletverhoger is niet alleen eenvoudig te bevestigen maar kan ook snel en handig verwijderd worden zodat andere gebruikers van hetzelfde toilet gebruik kunnen blijven maken. Alle onderdelen van de toiletverhoger 10 cm kunnen gereinigd worden met warm water en een neutraal reinigingsmiddel. Afwisselend kan de zitting van de toilet verhoger volledig ondergedompeld worden in warm water en/of gesteriliseerd (zonder bevestigingen) worden in een autoclaaf gedurende 1 minuut op 85°C.

WC verhoger 10 cm plaatsen

Het plaatsen en verwijderen van de wc verhoger 10 cm is vrij eenvoudig en je hebt geen gereedschap nodig. Til de bestaande toiletdeksel op en plaats de toilet verhoger 10 cm direct op de toiletrand. Aan de voorkant van de wc verhoger 10 cm zit een extra rand die je strak tegen de voorkant van de toiletpot moet aanduwen. Dit zorgt ervoor dat de toiletverhoger op de juiste manier wordt geplaatst op het toilet. Vervolgens kun je de bevestigingsklemmen met de draaiknoppen links en rechts vastdraaien aan de achterkant (zijkanten) van de toiletpot. Draai kloksgewijs aan de beide knoppen totdat je weerstand voelt en de toiletverhoger niet meer beweegt of schuift. Draai niet door de weerstand van de draaiknoppen heen, vast is immers vast en hiermee voorkom je dat je onnodig het bevestigingsmechanisme beschadigt. Het is verstandig om voor elk gebruik te controleren of de toiletverhoger 10 cm goed vast zit. Het voordeel van dit praktische bevestigingssysteem is dat het verwijderen van de toiletverhoger ook gemakkelijk is zodat andere gebruikers die de toiletverhoger 10 cm niet nodig hebben ook gebruik kunnen blijven maken van hetzelfde toilet. Ook is de toiletverhoger handig om mee te nemen voor bijvoorbeeld op reis. Houd je strikt aan de montagevoorschriften uit de meegeleverde handleiding. Gebruik de toiletverhoger 10 cm niet als deze beschadigd is of als er aanpassingen aan zijn gedaan. Buig niet te ver naar voren terwijl je op de toilet verhoger zit om vervelende valpartijen te voorkomen. De toiletverhoger is geschikt om binnen te gebruiken en zet de wc verhoger 10 cm dus niet buiten.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Makkelijker gaan zitten en opstaan van het toilet
  • Professionele kwaliteit wc verhoger 10 cm met solide bevestiging
  • Toilet verhoger 10 cm om zelfstandig en veilig naar het toilet te gaan

Related products

WC verhoger 15cm

42,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletverhoger met deksel 10 cm

44,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletverhoger met armleuningen

79,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Zachte toiletverhoger 10 cm

36,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Opzet bidet

10,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletsteun opklapbaar

178,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletsteun Atlantis

99,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit