Zachte toiletverhoger 10 cm

Normaal € 36,89
Vanaf 2 € 36,79
Vanaf 4 € 36,49

Jouw prijs 36,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: PR50647

Deze zachte toiletverhoger 10 cm is een uitkomst voor iedereen die het zitten op een standaard wc bril te hard vind. Met de zachte toiletverhoger kun je weer comfortabel zitten en het toilet verhogen. Professionele kwaliteit zachte toiletverhoger die je met klittenband aan de bestaande wc bril vast maakt. De zachte toiletverhoger past op bijna alle standaard toiletbrillen. Kijk ook naar andere toiletverhogers die het makkelijker maken om te gaan zitten en op te staan van het toilet.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met behulp van de zachte toiletverhoger kun je eenvoudig het zitcomfort van een bestaand toilet verbeteren. De zachte toiletverhoger is gemakkelijk in gebruik. Je bevestigt de zachte toiletverhoger namelijk met behulp van klittenband bovenop de bestaande wc bril. Dit zorgt ervoor zorgt dat de zachte toiletverhoger goed op zijn plaats blijft. De zachte toiletverhoger is gemakkelijk op standaard toiletbrillen te plaatsen en helpt je om zelfstandig en comfortabel naar het toilet te gaan. Ook handig voor onderweg en op reis. Deze met schuimrubber gevulde zachte toiletzitting is aan de buitenkant voorzien van een afwasbare vaste vinylhoes. Hierdoor kun je de zachte toiletverhoger eenvoudig schoon maken.

Voordelen zachte toiletverhoger 10 cm

  • Zachte toiletverhoger om comfortabel en goed op het toilet te zitten
  • Professionele kwaliteit zachte toiletzitting voor op de bestaande wc bril
  • De zachte toiletverhoger 10 cm past op bijna alle standaard toiletbrillen

De zachte toiletverhoger 10 cm helpt je om comfortabler op het toilet te zitten. Als je de zitting van jouw toilet te hard vindt, kun je dit dus eenvoudig oplossen met deze zachte toiletverhoger. Specifiek voor mensen met klachten gerelateerd aan het zitvlak is deze zachte toiletverhoger een uitkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stuitklachten, aambeien, gevoelige zitbeenderen e.d. Dit soort klachten worden vaak getriggerd tijdens het zitten op een harde stoelzitting of harde toiletbril. Door de zachte toiletverhoger thuis maar bij voorkeur ook op andere plekken te gebruiken als je bijvoorbeeld onderweg bent, verminder je de kans op dit soort klachten. Door de universele afmetingen past de zachte toiletverhoger op vrijwel alle standaard toiletbrillen. Aan de onderkant van de zachte toiletverhoger zitten klittenband sluitingen die je om de bestaande toilet bril kunt bevestigen. Hierdoor ligt de zachte toiletverhoger goed en stevig op zijn plek. De zachte toiletverhoger is gemaakt van stevig en duurzaam schuimrubber materiaal waardoor je lang van deze zachte toiletverhoger gebruik kunt maken. De zachte toiletverhoger is door het gladde oppervlak van de afwasbare vaste vinylhoes goed en makkelijk te reinigen. Houd je niet vast aan de zachte toiletverhoger bij het gaan zitten of bij het opstaan van het toilet. Buig ook niet te ver naar voren terwijl je op de zachte toiletverhoger zit om vervelende valpartijen te voorkomen. De zachte toiletverhoger is geschikt om binnen te gebruiken en zet de zachte toiletzitting dus niet buiten. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Zachte toiletverhoger om comfortabel en goed op het toilet te zitten
  • Professionele kwaliteit zachte toiletzitting voor op de bestaande wc bril
  • De zachte toiletverhoger 10 cm past op bijna alle standaard toiletbrillen

Specificaties

Kleur: Wit