Warmhoud bord Able2

Normaal € 11,49
Vanaf 2 € 11,29
Vanaf 5 € 10,99

Jouw prijs 11,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR65110-N3

Dit warmhoud bord met deksel is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om van een standaard bord te eten. Door het praktische ontwerp kan het warmhoudbord veilig gebruikt worden. Een aangepast bord voor volwassenen is handig om zelfstandig en gecontroleerd mee te eten. Ook kun je met een aangepast bord morsen voorkomen. Dit aangepast bord met thermofunctie houdt het eten (veel) langer warm.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Dit warmhoud bord met deksel heeft een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Door het grote vulgat kun je het reservoir van het warmhoud bord gemakkelijk vullen met warm of koud water. Warmhoudborden worden aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals omdat je er comfortabel en veilig mee kunt eten. Door de twee vakken kun je eten eenvoudig scheiden op het bord. Dit warmhoud bord met deksel heeft een diameter van 22 cm, een gewicht van 430 gram en een hoogte van 3,5 cm. Het warmhoud bord met deksel kan in de vaatwasser en in de magnetron.

Voordelen warmhoud bord met deksel

  • Comfortabel en veilig eten met dit warmhoud bord van Able2
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Handig ontwerp warm houdbord compleet met deksel

Het warmhoud bord heeft een reservoir waar warm (niet kokend) water in kan worden gedaan. Dat doe je door de dop eruit te draaien en het reservoir van het warmhoud bord te vullen. Bij kokend water kan de lijmlaag die de twee delen van het warmhoud bord met elkaar verbindt loslaten. De dop wordt na het vullen weer op het warmhoudbord gedaan en kan als eierdop dienen of om saus in te doen. Het eten wordt op het warmbord gedaan zodat het eten door de warmte van het warmhoud bord (veel) minder snel afkoelt. Bovendien is dit warmhoud bord inclusief deksel waardoor het eten nog langer warm blijft. Voor bepaald eten, met name krokant eten zoals frietjes of een schnitzel, is het niet verstandig om de deksel op het warmhoudbord voor ouderen te doen. Door een deksel op het warmhoudbord te doen kan de deksel beslaan. Vervolgens zal het vocht knapperig voedsel slapper maken waardoor het eten niet lekker smaakt. Na gebruik kun je het afgekoelde water weer uit het warmwaterbord laten lopen. Je kunt dit warmhoudbord ouderen gemakkelijk schoon maken zodat het warmwaterbord direct weer klaar is voor de volgende keer. Het warmhoudbord met deksel is geschikt voor in de vaatwassen en de magnetron.

Door lichamelijke ongemakken kan het zijn dat je moeite hebt om zelfstandig te eten. Ook al zijn er mensen in de buurt die je graag willen helpen. Toch is het wel fijn als je dit zelf kan doen. Maar ook al lukt het je om zelfstandig te eten, je hebt er vaak wel wat meer tijd voor nodig. Daardoor kan je minder lang genieten van warm of koud eten. Om makkelijker zelfstandig te kunnen eten en langer te genieten van een warme of koude maaltijd kun je kijken naar dit warmhoudbord met deksel van Able2. Doordat het aangepaste bord dubbelwandig is heeft het bord een thermofunctie. Hierdoor blijft het eten langer op de gewenste temperatuur. Dit Able2 warmhoud bord voor volwassenen is gemaakt van kunststof. Dit aangepaste bord is geschikt voor warm en koud eten. Licht van gewicht en robuust. Het warmhoudbord kan in de vaatwasmachine en magnetron. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Handig ontwerp warmhoudbord compleet met deksel
  • Ideaal aangepast bord voor ouderen en iedereen die moeite heeft met eten
  • Comfortabel en veilig eten met dit Able2 warmhoudbord

Related products

Warmhoudbord Ornamin Blauw-Wit
Warmhoudbord Ornamin Blauw-Wit Groot

32,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Noppenbord
Noppenbord

62,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Schepbord GripWare
Schepbord GripWare

10,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Verdeelbord GripWare
Verdeelbord GripWare

12,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aangepast bord: Warmhoudbord, Vakkenbord
Kleur: Wit