Wandbeugel Buiten 45 cm Prima

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 29,79
Vanaf 4 € 29,49

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: PR60287

Deze wandbeugel buiten geeft extra ondersteuning in- en rondom het huis. Ideaal om bij een deur of een opstapje te plaatsen zodat je extra houvast hebt als je bijvoorbeeld de deur opent of een bepaalde beweging maakt. De Prima wandbeugel voor buiten is één van de sterkste wandbeugels op de markt. Gemaakt van een uit één stuk gegoten kunststof, versterkt door een interne buis van aluminium. Voorzien van zacht anti-slip materiaal voor een betere grip, ook als de handen nog vochtig zijn. Kijk ook naar een andere wandbeugel.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Als je moeite hebt om je evenwicht te behouden of bepaalde bewegingen te maken, dan is de wandbeugel buiten een uitstekende oplossing. De wandbeugel Buiten 45 cm Prima biedt extra ondersteuning en veiligheid bij het betreden en verlaten van het huis. Doordat de wandbeugel buiten voorzien is van anti-slip materiaal heb je extra grip, waardoor je handen niet weg kunnen glijden bij het steunen op de muurbeugel. De wandbeugel is niet bedoeld om het gehele lichaamsgewicht te dragen en is bedoeld ter ondersteuning. Het draagvermogen van deze zeer sterke wandbeugel buiten is 160 kg, waardoor de muurbeugel door veel mensen te gebruiken is. Ontworpen voor outdoor gebruik, volledig weersbestendig en in de kleuren zwart/zeer donkergroen, geleverd zonder bevestigingsmateriaal. De wandbeugel buiten heeft een gewicht van 0,3 kg, een diameter buis van 3,5 cm, afstand van de muur van 7 cm en uiteinden met een breedte van 6,5 cm.

Voordelen wandbeugel Buiten 45 cm Prima

  • De wandbeugel buiten biedt extra ondersteuning en veiligheid
  • Met behulp van een wandbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken
  • Zeer sterke wandbeugel buiten met een draagvermogen van 160 kg

Het is niet prettig als je hulp nodig hebt om bepaalde bewegingen te maken of handelingen te verrichten. Het liefst blijf je dit zolang mogelijk zelf doen, zodat je meer privacy hebt en niet van anderen afhankelijk bent. Als je een verminderde mobiliteit of motoriek hebt dan helpt een wandbeugel bij het opstaan en gaan zitten. Door een wandbeugel vast te houden kun je jezelf tegenhouden als je gaat zitten en je kan je aan de wandbeugel omhoog trekken om te gaan staan. De wandbeugel buiten is speciaal gemaakt voor outdoor gebruik. Natuurlijk kun je deze stijlvolle wandbeugel ook binnen gebruiken. Deze wandbeugel heeft binnenshuis veel verschillende toepassingen en wordt daarom ook wel een douche beugel, badkamer beugel of toilet beugel genoemd. Vooral in bad gaan is een hele uitdaging als je een verminderde mobiliteit hebt. Door de wandbeugel heb je meer controle en zekerheid met het in en uit bad te gaan. Maar het blijft een uitdaging om over de badrand te komen en niet uit te glijden als je in bad stapt. Daarom adviseren wij je om ook eens te kijken naar de badrandbeugel. Dit is dus geen wandbeugel maar een beugel die specifiek geschikt is om op de badrand te plaatsen. Met behulp van deze badbeugel kun je eenvoudig in en uit bad stappen. Door de badrandbeugel hoef je niet te bukken om jezelf vast te kunnen houden. Voor extra ondersteuning bij het gaan zitten en het opstaan van het toilet is de toiletbeugel opklapbaar een prima oplossing. Dit is een toilet wandbeugel in een extra groot en stevig formaat. Bovendien is deze toiletbeugel opklapbaar.

Bekijk ons uitgebreide assortiment voor nog meer handige en praktische badkamer hulpmiddelen of toilethulpmiddelen voor meer ondersteuning en comfort in de badkamer, douche of het toiet.

Kleur: Zwart

Pluspunten

  • De wandbeugel buiten biedt extra ondersteuning en veiligheid
  • Met behulp van een wandbeugel kun je makkelijker bepaalde bewegingen maken
  • Zeer sterke wandbeugel buiten met een draagvermogen van 160 kg