Toiletemmer zakken CareBag 20 st

Normaal € 19,89
Vanaf 2 € 19,49
Vanaf 5 € 18,99

Jouw prijs 19,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 48000

Toiletemmer zakken zijn speciaal ontworpen om de emmer gemakkelijk te leggen zonder dat je in contact komt met de inhoud van de toiletemmer. De CareBag toiletemmerzakken zorgen voor een hygiënische opvang van urine en ontlasting. Zo hoef je niet na ieder gebruik de emmer van de toiletstoel schoon te maken. De professionele CareBag toiletemmerzakken met supergoed absorberende inleggers zijn ideaal voor thuisgebruik en in zorginstellingen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Ben je op zoek naar een goede en praktische oplossing voor het dagelijks gebruik van jouw toiletstoel? Toiletemmer zakken van CareBag worden ingezet om het gebruik van een toiletstoel eenvoudiger en hygiënischer te laten zijn. Door een toiletemmer zak te gebruiken hoef je niet na ieder toiletbezoek de emmer van de toiletstoel schoon te maken. Toiletemmer zakken vangen namelijk de ontlasting op en de absorberende inlegger in de toiletemmer zak zet vloeistoffen om naar een vaste gel. Deze supergoed absorberende inlegger neemt tot maar liefst 450 ml vocht op. En zorgt er bovendien voor dat nare geurtjes zich veel minder snel verspreiden. Na gebruik doe je de toiletemmer zak dicht en kun je deze bij het reguliere afval weggooien.

Toiletemmer zak

De CareBag toiletemmer zakken zijn per 20 stuks in een handig omdoosje verpakt. Iedere toiletemmer zak is voorzien van een absorberende inlegger, een soort van matje dat maar liefst 450 ml aan vloeistoffen kan opnemen. Door deze inlegger blijven er na gebruik van de toiletstoel minder tot geen vloeistoffen meer in de toiletemmer zak. Zo kun je de waterdichte CareBag toiletemmer zak eenvoudig verwisselen zonder de kans vervelende ongelukjes. Iedere toiletemmer zak is voorzien van een handige treksluiting waarmee je de toiletemmer zak luchtdicht kunt afsluiten en de verspreiding van nare luchtjes kunt voorkomen. De toiletemmer zakken zijn per rol met 20 stuks verpakt in een handig dispenser doosje. Geschikt voor eenmalig gebruik en met afmetingen van lengte x breedte: 38 x 16 cm.

Voordelen toiletemmer zakken CareBag

  • Speciaal ontworpen toiletemmer zakken om de toiletstoel emmer gemakkelijk te leggen
  • CareBag toiletemmerzakken met absorberende inleggers zijn ideaal om te gebruiken
  • Een toiletemmer zak zorgt voor een optimale hygiëne en voorkomt nare geurtjes
  • Toiletemmer zakken van CareBag worden aanbevolen door zorgprofessionals

Toiletemmerzakken

CareBag toiletemmerzakken zorgen ervoor dat (geïnfecteerde) uitscheiding hygiënisch wordt opgevangen in de emmer van de toiletstoel. Zo komen de gebruiker, verzorgende en de rest van de omgeving niet in aanraking met de uitscheiding. CareBag toiletemmer zakken met absorberende inleggers zijn speciaal ontworpen voor de zorg en thuisgebruik. De toiletstoel is door de toiletemmerzakken dagelijks zeer hygiënisch te gebruiken. De toiletemmer zakken van CareBag zijn ideaal voor gebruik in zorginstellingen, verzorgingshuizen, de thuiszorg of door mantelzorgers. CareBags zorgen voor een optimale hygiëne voor zowel de gebruiker als de zorgprofessional. De CareBag toiletstoelzak is voorzien van absorptiemat. Deze absorberende inlegger heeft een absorbtievermogen van 450 ml en kan daardoor veel vocht opnemen en zet de vloeibare inhoud direct om in een vaste gel. Ook absorbeert de inlegger grotendeels vervelende geurtjes. De toiletstoelzakken zijn gemaakt van een sterk niet geur-doorlatend plastic (polyethyleen – zonder chloor toevoeging). Uiteraard voldoen de toiletemmer zakken aan de huidige milieuwetgeving. Na gebruik kun je de toiletemmerzak eenvoudig met de treksluiting dicht snoeren en weggooien bij het reguliere afval. Bij het juist gebruik van de toiletemmerzak is er geen risico op spatten of morsen. Toiletemmerzakken zijn hygiëne artikelen en kunnen daardoor niet geretourneerd worden.

Gebruik van toiletemmerzakken in zorginstellingen

Toiletemmer zakken worden steeds meer gebruikt binnen zorginstellingen. Een van belangrijkste redenen is het feit dat de kans op een (kruis-)besmetting bij het gebruik van toiletemmer zakken aanzienlijk afneemt. Toiletemmer zakken kunnen bij het gescheiden afval. Gebruik je toiletemmer zakken binnen de zorginstelling of zorgafdeling waar je werkzaam bent? Hou je dan aan de regels aangaande het afvoeren van menselijke vloeistoffen die binnen jouw organisatie gelden.

Reviews

Pluspunten

  • Speciaal ontworpen toiletemmer zakken om de emmer gemakkelijk te leggen
  • CareBag toiletemmerzakken met supergoed absorberende inleggers zijn ideaal om te gebruiken
  • Een toiletemmer zak zorgt voor een optimale hygiëne en voorkomt nare geurtjes

Minpunten

  • Toiletemmer zakken zijn hygiëne artikelen en kunnen daardoor niet geretourneerd worden

Related products

toilet stoel emmer
Toiletstoel emmer

11,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

herdegen toiletstoel
Herdegen toiletstoel verstelbaar

108,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

inklapbare toiletstoel
Inklapbare toiletstoel Herdegen

139,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar
Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

opzet bidet
Opzet bidet

10,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletsteun Atlantis
Toiletsteun Atlantis

99,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletsteun opklapbaar
Toiletsteun opklapbaar

178,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis